Poceo da kenja 02.02.2008
E pozdrav ljudi...evo ja vec celu sezonu igram ovu igru, ali pored silnih ostalih igara koje igram nisam buzzeru davao previse paznje :)
Medjutim sada me je ovaj draft malo privukao, izvukao sam iz 2 runde 2 dobra igracica, pa sam resio malo vise da se posvetim ovoj igri :)
Imam gomilu pitanja (nadam se da mi modelatori nece zameriti na ovom postu), pa sam mislio da je najbolje da ih napisem ovde. BICU MNOGO ZAHVALAN AKO MI NEKO ODGOVORI NA SVA :)
1.) sta je to u stvari pressure? (kako se odrazava u igri, za koje je pozicije bitan, kada i koliko ga treba trenirati)
2.) u nalozima za utakmicu...u cemu je razlika izmedju backup i reserves ? (kako to da istog igraca mogu da stavim da bude i u startnoj i u rezervama i u bekupovima? :P ...da li to ako ga stavim da igra i u startnoj i u rezervama znaci da ce imati vecu minutazu?)
3.) Substitutions...da li da dopustim coachu da mi rasporedjuje, ili sta? kako?
4.) Kakvu taktiku staviti za offense a kakvu za defense ? Od kakvih igraca zavisi koja?
5.) Enthusiasm mi je trenutno =5, koliki je najveci?
6.) Arena mi je poslednjih 5 meceva bila puna (5.000 mesta po defaultu), a imam $500.000...da li da prosirim, sta i do koliko? (klub navijaca mi je 819)
7.) Koji su primarni skilovi za koju poziciju?
8.) Da li je plata igraca merodavna za njegov kvalitet? (mogu li da smatram da su oni placeniji bolji)
9.) Koliki je optimalan nivo stamine za igraca? (tj. sada pre sezone koliko da im treniram staminu)
10.) Kako da vidim kada neko prebaci moju ponudu za igraca?
11.) Da li sada da ulazem pare u scouting, ili da sa tim sacekam pred kraj sezone?
12.) Kolika je razlika u treningu ako treniram 1 poziciju, 2, 3, ili ceo tim? (npr. ako samo C trebaju 2-3 nedelje za skil blokada, koliko ce trebati C i PF, a koliko C, PF i SF?)
13.) Da li postoje neki "procenti" za povecanje arene? (tj. neka formula po kojoj bi se odredilo koliko cega procentualno povecati)
14.) Kako zaraditi pare? Da li se od arene moze ocekivati prihod? Ili od prodaje igraca? ...ili kako?
15.) Ja sam sada u II.2 ligi...a cini mi se da sam bio u nizoj. Da li je moguce da sam usao u visu, ako nisam osvojio titulu?
16.) Koliko u Srbiji ima igraca, a koliko botova? Kakva nam je reprezentacija? Kakva je situacija sa ostalim zemljama...ko je najjaci?
17.) Attitude kako da rasporedim? Postoje li mecevi koji se "sigurno" dobijaju...a sa druge strane da li sa Crunch Time mnogo gubim? (da li je kao u Hattricku MOTS i PIC?)
18.) Koliko je random zastupljen u ovoj igri? :)
20.04 2008. postavlja newbie pitanje
Ako mi igrac odigra 50 minuta kao SF, a 30 minuta kao PF...hoce li dobiti trening koji treniraju PF, ili nece?
JEL JA OVOM KOMPLEKSU TREBA DA SE PRAVDAM ZAŠTO SAM POZVAO NEKE IGRAČE U NT???