Öncelikle maçı bu kadar takip eden kişi olması ve buraya yazmanız topluluğumuz için çok kıymetli, kendi adıma çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca sezon boyu emek veren başta; Umutcan ve Vahid'in form + gelişimlerini eksiksiz hiç aksatmayarak KF rotasyonunu her maç ezbere yazmamı sağlayan
Alp ve
aNTykoR, zaten eksik olduğumuz kısa ve özellikle PG pozisyonunda Sezin'i her hafta yüksek formda tuttuğu için
MrLogic, rotasyonda oynaması beklenirken önündeki oyuncuların gelişiminin ve formunun düşük olması sebebiyle sürekli kullandığımız ve verim aldığımız Dinçer Enise'nin sahibi
kartalkaan, her ne kadar son maçımızda erken dakikalarda sakatlansa da takımın en iyi oyuncularından birisini yetiştiren
Bora ve son olarak da 2 oyuncusuyla birlikte Pivot rotasyonunu kapatmamızı sağlayacak şekilde yardımları için
Tayanç hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bunun dışında ismini yazmadığım ama emek veren, soru soran, yardımı dokunan herkese çok teşekkürler.
Son maç biraz tatsız oldu. Güzel ve önde başlamıştık, savunmamız çok iyi işliyordu fakat sizlerin de bahsettiği gibi kaçan fauller sonu uzayan ve 1. uzatmada da son saniyede basket faulün tek atışının kaçmasıyla uzamaya devam eden bu maçı elimizden kaçırdık. Oyuncularımızın kondisyon özellikleri çok iyi değil. Maç 2. uzatmaya gidince benim tadım kaçmaya başlamıştı ki Fikret de sakat olduğu için uzun rotasyonu iyice daraldı ve 4 numaradaki oyuncuları hatırladığım kadarıyla son 8-9 dakikayı 5 faulde oynadı belki daha fazladır ve son periyotta maçı alan oyuncu oldu.
Ufak ufak önümüzdeki sezonun kadrosunu görmeye ve denemeye çalışacağım. Zaten bu sezon da kadroda oldukça süre bulan Burç gibi bir oyuncumuz ve yanına gelecek en az bu kadro kadar iyi olmasını beklediğim bir grup var. Tabii ki önümüzde bir seçim olduğundan 19-20 yaş grubunu kim yönetecek göreceğiz. Tekrar aday olmayı düşündüğümü de söyleyeyim.
Bu yüzden elinde 19-20 yaş grubundan iyi seviyede oyuncusu olduğunu düşünen herkes iletişime geçebilir. Bu geçiş döneminde güzel bir yol çizebiliriz böylece.
Destekleriniz için tekrar teşekkür ederim, önümüzdeki sezon daha ciddi bir turnuva olan Avrupa Şampiyonası'nda daha iyi bir kadroyla görüşmek dileğiyle
Last edited by Honnete at 3/17/2025 2:20:28 PM