dabar uzmirskim skirtingas stovyklas, nes man siaip ziauriai idomu kitu patirti suzinoti zaidziant zonomis naujuoju varikliuku. Kiek stebiu neiks jomis nebelosia is aukstesniu lygu, tam aisku yra priezastis, ir man idomu kokius pastebejimus jie mato kad renkasi tik 1-1. Ar stebi kiekvienas savo varzybas, ziuri kaip per zonas kas ka dengia ? man puse sezono buvo kosmaras, PF ir C dengdavo maziukus su 3-2 zona. Nors neturiu priekaistu zonai 3-2 atkrintamosiose, mane ten suvalge, bet ir zaidejai buvo atitinkamai gynybiskai silpni, tik pastebejau tai kad mano ekipoje 1 buvo daug geresnis isorine gynyba ir kai per ji mesdavo Degulys, dauguma metimu skriedavo pro sali, bet kuris kai mesdavo per ji viska beveik pramete, bet vos tik metimas per silpnesne gynyba turinti, iskart kiauras. Aisku cia gali buti ir sutapimas, bet mano nuomone, dabar 3-2 zona dirba atskirai. 3 zaidejai esantis prie troico nebedidina komandisko lb apsiginimo tikimybes, kai seniau lb sumazindamo kieki ir nebuvo svarbu kuris pries kuri atsiduria, vidutine gynyba kaip suprantu naudodavo buzeris, dabar manau asmeniskuma net zonoje naudoja, ir ta gynyba nebesisumuoja kaip komandine, o tiesiog gal zona suveikia kad maziau sansu mesti suteikia, o gynasi vos ne taip pat kaip 1-1 ,tiesiog maisosi dengiamaisiais ir maziau progu sukuria savo issidestimu o ne kaip seniau gynyba bendra neleisdavo tiek pataikyti. Noriu jusu kazkokiu tai pastebejimu is varzybu o ne man suveike gerai, man neveikia ar pan. jei treneriai norit but aiskinkit zonas, kaip jos veikia, noriu zinoti, man smalsu kaip paprastam zemes dulkelei, jus taigi tie deimanciukai, jus tie perlai kurie kandidatuojat

:D