Τυφώνα και Ρανταπλάν ακόμα και εσύ συμπαθητικέ μου φίλε Ροτόντα ίσως και να το εξαντήσαμε το θέμα πια.
Παρακολουθώ το θέμα -το οποιο φαίνεται όλοι μας παρακολουθούμε-, και μετα και την τοποθέτηση του Ασυγκράτητου νομίζω πλέον όλοι θα συμφωνούμε ότι δεν χειριστίκαμε(σαν κοινότητα) το θέμα σωστά.
Κατά την άποψη μου θα έπρεπε εφόσον υπήρχε αποδοχή στο έργο του Τυφώνα, να πρωθηθούν μερικά παιδιά που τον βοήθησαν τόσο καιρό αν βέβαια το επι8υμούσαν.
Όμως και κρατώ μόνο το τελευταίο που είπε ο Παναγιώτη" φωνάζουμε σε αυτούς που ζήτησαν την θέση και όχι σε αυτούς που επέλεξαν να παρακολουθούν απο μακριά". Το θέμα αυτό είναι λίγο ένα θέατρο του παραλόγου, και με τις τόσες απαντήσεις και αντιδικίες, σοβαρές ερωτήσεις που έθεσαν οι corfu, gm-bill, kavala και άλλοι χάθηκαν στην δίνη...
ίσως τις τελευταίες μέρες να μπορέσουμε να αναστρέψουμε την άσχημη εικόνα που δείξαμε για την κοινότητα μας και να επιμείνουμε ΜΟΝΟ με ερωτήσεις στους εναπομείναντες υποψήφιους, και όταν κάτι δεν γνωρίζουν, να τους βοηθήσουμε με απαντήσεις και όχι ειρωνία...
Η πραγματικότητα είναι ότι ένας απο αυτούς μου ζήτησαν την θέση αυτή θα την πάρει σε λίγες μέρες και είναι συμφέρον όλων μας να κάνει καλή δουλειά.
Τουλάχιστον δείχνουν διάθεση...