Καλησπερα και απο μενα....ειμαι η τελευταια υποψηφιοτητα χρονικα και θα πω δυο λογια για αυτο...
Κατ αρχην εχω ξεκινησει την 7η σεζον και ακομα μαθαινω......
Φτιαξαμε ενα σχημα που μεσα σ αυτο ειναι ατομα μπαρουτοκαπνισμενα απο σπουδαιους αγωνες αλλα και απο Εθνικη(kavala44,spartans team),στην ουσια ειμαι απλα αυτος που θα μπει μπροστα ωστε να συνδεθουν οι γνωσεις σπουδαιων προπονητων της Ελλαδας αλλα το κυριοτερο με γνωσεις αποδεδειγμενες!!!
Διπλα μας-μαζι μας θα ειναι οι περισσοτεροι διακεκριμενοι κοουτς της Α1 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ μαζι σ αυτη την προσπαθεια απ οποια σκοπια κ αν ζητηθει και οι MartiouUnited,CRETE,Arivatanokoutsogerakas,d΄artanian με μοναδικο σκοπο την ανοδο της u-21 και την αξια στελεχωση των αντρων αυριο,οχι μακρια απο τον δρομο που εχει χαραχτει μεχρι σημερα απο τον κοουτς,παρεπιπτοντως δεν εχουμε ερθει ακομα σε επαφη με τον κοουτς μιας και η αποφαση βγηκε αργα σημερα....διακρινοντας αυτη την περιεργη ησυχια....
Θα τα ξαναπουμε και ειμαι ανοιχτος σε προτασεις και συνεργασιες με σκοπο και μονο το καλυτερο για την εθνικη γνωριζοντας οτι θα ειναι ενα ταξιδι χωρις ευχαριστηση ... παμε να πολεμησουμε το πως τις λενε των αλλων χωρων;;;;farmville????