BuzzerBeater Forums

BB Hellas > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
242978.25 in reply to 242978.22
Date: 6/13/2013 8:47:04 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
εγω εχω κανει μια επιλογη παικτων κατα τα δικα μου προτυπα, βεβαια η επιλογη ειναι καθαρα στην κριση του προπονητη....καλο θα ηταν να αναλαβει καποιο ατομο το οποιο εχει ασχοληθει εστω και βοηθητικα σε team εθνικης για να ξερει πως περιπου δουλευει το ολο συστημα... Εγω ημουν τυχερος που μενω στο ιδιο μερος με τον προηγουμενο προπονητη tzilardino και με ενα καφεδακι μου εδειξε πως περιπου δουλευει το ολο συστημα....Εγω φυσικα θα τον βοηθησω εφοσον αυτο μου ζητηθει...

This Post:
00
242978.26 in reply to 242978.25
Date: 6/13/2013 9:26:34 AM
Overall Posts Rated:
170170
Καλησπερα και απο μενα....ειμαι η τελευταια υποψηφιοτητα χρονικα και θα πω δυο λογια για αυτο...

Κατ αρχην εχω ξεκινησει την 7η σεζον και ακομα μαθαινω......
Φτιαξαμε ενα σχημα που μεσα σ αυτο ειναι ατομα μπαρουτοκαπνισμενα απο σπουδαιους αγωνες αλλα και απο Εθνικη(kavala44,spartans team),στην ουσια ειμαι απλα αυτος που θα μπει μπροστα ωστε να συνδεθουν οι γνωσεις σπουδαιων προπονητων της Ελλαδας αλλα το κυριοτερο με γνωσεις αποδεδειγμενες!!!
Διπλα μας-μαζι μας θα ειναι οι περισσοτεροι διακεκριμενοι κοουτς της Α1 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ μαζι σ αυτη την προσπαθεια απ οποια σκοπια κ αν ζητηθει και οι MartiouUnited,CRETE,Arivatanokoutsogerakas,d΄artanian με μοναδικο σκοπο την ανοδο της u-21 και την αξια στελεχωση των αντρων αυριο,οχι μακρια απο τον δρομο που εχει χαραχτει μεχρι σημερα απο τον κοουτς,παρεπιπτοντως δεν εχουμε ερθει ακομα σε επαφη με τον κοουτς μιας και η αποφαση βγηκε αργα σημερα....διακρινοντας αυτη την περιεργη ησυχια....
Θα τα ξαναπουμε και ειμαι ανοιχτος σε προτασεις και συνεργασιες με σκοπο και μονο το καλυτερο για την εθνικη γνωριζοντας οτι θα ειναι ενα ταξιδι χωρις ευχαριστηση ... παμε να πολεμησουμε το πως τις λενε των αλλων χωρων;;;;farmville????

This Post:
00
242978.27 in reply to 242978.26
Date: 6/13/2013 9:39:27 AM
Overall Posts Rated:
170170
Matsas και Mamou ειναι επισης μαζι δλδ πρωταθλητης και κυπελλουχος,ο Μαμου ειναι και επισημα ο σκαουτερ των αντιπαλων!!!!!!ο Matsas στις συγκρισεις παιχτων....οποτε προχωραμε!!!!Αυτο ουσιαστικα ειναι και αυτο που θελω να πετυχω αν ειναι δυνατον ολη η Α1 να ασχολειτε με τις Εθνικες μας!!!Ας ξεκινησουμε απο την U-21!

This Post:
11
242978.28 in reply to 242978.27
Date: 6/13/2013 9:50:15 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Βuzzerbeater. Λίγο αργά βεβαία αλλά έπρεπε να προετοιμαστούμε λίγο για την υποψηφιότητα μας στην Εθνική υ21.

Για αρχή θα ήθελα να ανακοινώσω το team το οποίο φτιάξαμε και αποτελείται επιπλέον από τους μάνατζερ tasos bc, sonas και pottercy. Δε θα ήθελα να αναλύσω τις γνώσεις μας στο παιχνίδι γιατί σίγουρα ο καθένας δεν είναι αντικειμενικός όταν κρίνει τον εαυτό του και επιπλέον κάθε μέρα μαθαίνουμε καινούρια πράγματα. Θα τονίσω όμως ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη για την ενασχόληση με την εθνική και σαφώς θα δεχόμαστε και θα ακούμε οποιεσδήποτε προτάσεις για το κάλο της ομάδας αν και εφόσον αναλάβουμε αυτό το πόστο.

Με δυο λόγια επίσης θα ήθελα να μιλήσω για τη φιλοσοφία που επικρατεί στο team. Μιας και γενικά δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προοπτική των παικτών που θα στελεχώσουν την εθνική νέων θα παραθέσω μια διαφορετική άποψη την οποία υποστηρίζουμε. Θεωρούμε πως στο επίπεδο των μικρών εθνικών μπορούν να συμμετέχουν και παίκτες με χαμηλότερη προοπτική αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις. Άλλωστε η προπόνηση ενός παίκτη για μεγάλη εθνική διαφέρει αρκετά με την προπόνηση ενός παίκτη που έχει στόχο τη μικρή εθνική. Αυτό δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι θα αλλάξουμε όλη τη φιλοσοφία που επικρατεί μέχρι τώρα άπλα η κρίση μας θα είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιη ανάλογα με τα προσόντα του κάθε υποψήφιου παίκτη.

Δε θα κουράσω με περισσότερα λόγια. Κλείνοντας άπλα θα ήθελα να ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιερώσατε στο να διαβάσετε αυτό το κείμενο. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους υποψηφίους και ας ελπίσουμε ότι όποιος και αν αναλάβει τελικά το πόστο της εθνικής να βάλει τα δυνατά του για μια αξιόλογη συνεχεία.

Επιπλεον να προσθεσω και καποια πραγματα που εχει αναφερει και ο φιλος sonas στο παρελθον

Δυστυχώς δεν είμαστε όσοι ανταγωνιστικοί θα θέλαμε σε επίπεδο εθνικών ομάδων, παρότι είμαστε σταθερά στις 10 πρώτες χώρες με περισσότερους χρήστες. Τις τελευταίες μέρες, όπως κάθε αρχή της σεζόν που υπάρχουν εκλογές για τις εθνικές ομάδες, η συζήτηση ''φουντώνει'' γύρω από την εθνική,την προπόνηση παικτών κλπ.

Κατά τη γνώμη μοu χρειάζεται περισσότερη καθοδήγηση από τους έμπειρους χρήστες προς τους συχνά άπειρους που προπονούν παίκτες με στόχο την εθνική ομάδα. Και αυτό το νήμα σίγουρα θα βοηθήσει.

Η δική μου πρόταση για να γίνει πιο ανταγωνιστική η χώρα σε εθνικό επίπεδο.

ΕΘΝΙΚΗ UNDER 21 : Αλλάγή των κριτηρίων στελέχωσης της εθνικής.

Λέμε πάντα ότι η ''μικρή'' εθνική έχει στόχο την στελέχωση της ''μεγάλης'' ομάδας. --- > ΛΑΘΟΣ για μένα

Μπορεί αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα όμως το Buzzer είναι εικονικό παιχνίδι και δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Οι παίχτες που έχουν προοπτική για την εθνική ανδρών τις πρώτες 1-2 σεζόν ΠΡΕΠΕΙ να προπονούν τα δευτερεύοντα στοιχεία ώστε να καλύψουν τρύπες που έχουν.

Άρα φτάνουν 20 ετών και δεν έχουν κάποιο βασικό στατιστικό ιδιαίτερα υψηλό και δεν μπορούν να σταθούν στην Under 21

Προτείνω στην αρχή κάθε σεζόν οι Manager των 2 εθνικών ομάδων ( under 21 και ανδρών) να αποφασίζουν ποιοι παίχτες έχουν προοπτικές για την Μεγάλη εθνική και ποιοι θα προπονηθούν αποκλειστικά για να στελεχώσουν την εθνική under 21.

Συνεπώς το όριο για να προπονηθεί κάποιος παίχτης για τη μικρή εθνική να κατεβεί στο Potential:allstar

This Post:
00
242978.29 in reply to 242978.28
Date: 6/13/2013 9:50:31 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Πλεονεκτήματα:

περισσότερες επιλογές παικτών και μεγαλύτερος ανταγωνισμός, περισσότεροι χρήστες μπαίνουν στον πειρασμό να προπονήσουν τον παίχτη τους, να κάνουν scouting και μεγαλύτερη πιθανότητα να παίρνουν καλύτερους παίχτες.
Οι παίκτες φτάνουν 21 χρονών έχοντας προπονηθεί ΜΟΝΟ στα βασικά στατιστικά. Έχουν μεγάλες τρύπες στα δευτερεύοντα στοιχεία όμως το μειονέκτημα αυτό είναι μικρό σε επίπεδο under21. Μετά τη θητεία τους στην εθνική νέων μπορούν να πουληθούν πολύ ακριβά και να υπάρχει και μεγάλο οικονομικο κέρδος για τους χρήστες.

Ένα παράδειγμα

Center ετών 18 και Potential: perennial allstar

Προπονείται για 3 σεζον με κυκλική προπόνηση στα βασικά χαρακτηριστικά του Inside Shot, Inside Def, Rebounding με δυνατό προπονητή.

μπορεί να φτάσει στα συγκεκριμένα στοιχεία στο επίπεδο prodigious (16).

Μια απόλυτα ρεαλιστική εικόνα θα μπορούμε να είναι αυτή
Ιnside Shot: marvelous , Inside Def.: wondrous, Rebounding: sensational.

Ο παίχτης θα έπαιζε εθνική και θα πουλιόταν στο τέλος της σεζόν για 1.000.000 εύκολα.

Ο προπονητής που θα ακολουθήσει ένα τέτοιο πλάνο είναι πολύ πιθανό να ''γλυκαθεί'' και στη συνέχεια να πάρει ένα παίχτη και να τον προπονήσει για την μεγάλη εθνική, άρα είναι διπλό το όφελος.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Last edited by Meteoritis at 6/13/2013 9:54:48 AM

From: sonas
This Post:
00
242978.30 in reply to 242978.29
Date: 6/13/2013 10:16:07 AM
Overall Posts Rated:
5252
Είναι ευχάριστο που έστω και μια μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας κάποιοι πιο έμπειροι χρήστες αποφάσισαν να θέσουν υποψηφιότητα για την Εθνική U21. Έτσι και εγώ αποδέχτηκα την πρόσκληση του pottercy (κατά κόσμον Ηλίας) για να κατέβουμε υποψήφιοι και να ενισχύσουμε το ενδιαφέρον για την εθνική ομάδα. Προσωπικά θα ασχοληθώ με την επιμέλεια της προπόνησης και την επικοινωνία με τους χρήστες καθώς ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Στα πλεονεκτήματά μας ότι είμαστε από θεσσαλονίκη και μπορούμε να έχουμε άμεση επαφή. Καλή τύχη σε όλους...

From: fd97
This Post:
00
242978.31 in reply to 242978.30
Date: 6/13/2013 10:33:08 AM
Overall Posts Rated:
6262
Τωρα μαλιστα!!
Πρεπει να κραξουμε, να ζωντανεψει το φορουμ και γενικα να γινει λιγη φασαρια για να δουμε 2 σωστες υποψηφιοτητες μαζι με τις αλλες 3 που ειχαμε ηδη.
Καλη επιτυχια σε οποιον βγει λοιπον!!

From: Getho
This Post:
11
242978.32 in reply to 242978.31
Date: 6/13/2013 10:46:12 AM
Overall Posts Rated:
162162
Εγω πάντως θα προσπαθήσω να συνεργαστω και να βοηθήσω οποιον εκλεγει αρκει να γνωρίζει τα βασικα..

From: Libertade

This Post:
00
242978.33 in reply to 242978.32
Date: 6/13/2013 10:55:39 AM
Overall Posts Rated:
3636
Θα πρότεινα το εξής:

Σε περίπτωση που το σχήμα που κερδίσει είναι κάποιο έμπειρο, να δώσει 1-2 θέσεις ευθύνης σε 1-2 άτομα καινούργια που έθεσαν υποψηφιότητα αλλά δεν τα κατάφεραν. Προφανώς εννοώ 1-2 άτομα από αυτά που έκαναν τον κόπο να μας πουν λίγα πραγματάκια. Διότι η εμπειρία αποκτιέται με την πρακτική. Σε 2 σαιζόν πάλι θα έχουμε εκλογές και έμπειροι θα είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.

This Post:
00
242978.34 in reply to 242978.33
Date: 6/13/2013 11:02:34 AM
Overall Posts Rated:
170170
Συμφωνω απολυτα για να μην ξαναεχουμε τα φετινα...μιλησα και με τον spartan αλλα και σε σενα τωρα λεω οτι ενας απο τους 2 σας θα επρεπε να αναλαβει και εμεις οι υπολοιποι να βοηθαγαμε,αλλιως να την ξερεις την δουλεια απο μεσα,τεσπα οσο ανασφαλεια και να μου γεννα το αγνωστο(οσο γνωση και να εχεις για το παιχνιδι ειναι αλλο οι εθνικες) πιστευω οτι ειτε εμενα ειτε καποιον αλλον που θα επικρατησει θα εισαστε απο κοντα!

This Post:
00
242978.35 in reply to 242978.29
Date: 6/13/2013 11:11:16 AM
Overall Posts Rated:
170170
Πολυ ωραια προσεγγιση θα χαρω αν δεν παρω την Εθνικη.... αλλα να την εχετε παρει εσεις παιδια
Εγω το μονο που θα μπορουσα να προσθεσω ειναι οτι οποιος αναλαβει την u21 να εχει πλανο δυο χρονων και οχι ενος τι εννοω....εμπιστοσυνη σε 20αρηδες που θα παιξουν την επομενη οπως λες και συ με προπονηση μονο για την u21,απ την στιγμη που παμε με τον σταυρο στο χερι και μαγκια μας ας κανουμε και μια τετοια προσπαθεια,αν κρινω απ το τωρινο ροστερ της u21 κατι τετοιο θελω να φανταζομαι πως ειχαν στο μυαλο τους!

Advertisement