Buvo ir man laikai prastudijuodavau ir pragalvodavau valandomis ka ir kaip

) susirasydavau net ju lyderius ir ziuredavau kas toje pozicijoje turi geresni gynyba.net centrus leisdavau i izaideju pozicijas kad apsigint, losdavau letomis taktikomis nes tada maziau metimu buna , o man taip sumakalavus zaidejus netaip ir sekdavosi man pataikyti

bet pasirodo losiau teisingai ir pakilau i aukstesne lyga.
o dal del taves. pries sita jo gynybos taktika patarciau zaisti bek ir mesk. tai apskritai geriausia taktika nes nereikia papildomu kai kuriu skilu tureti tik metimus ;) + pagereje snaiperiui pataikymai,. taigi pasiziurek ka turi is gyneju jei bent 30% pataiko troicus tai ir losk bek ir mesk, sia diena jie dar daugiau pataikys nes jis losia 2-3 , tai ginybos prie troico beveik nera. o gintis nuo jo siulau 1-1

tai viena geriausiu gynybu

o jis losia greitomis atakomis tai reiskia iprastas tik pagreitintas puolimas. taigi tavo taktika bek ir mesk puolime ir 1-1 gynyboje. jei labai svarbios rungtynes dar Crunch time nepamaisytu ;)) jei kokiu klausimu dar turesi ir galvoji kad galiu i juos atsakyti ,rasyk i privata

nes cia tavo priesininkas gali viska perskaityti ir sudeti taip kad gautum i vienus vartus

)