Τωρα είδα το τελεταίο λεπτό. ΧΑΜΟΣ. Ωραίο ματς. Επίσης, βλέποντας το φύλλο αγώνα δικαιολογούνται και τα πολλά λάθη που έκαναν οι δικοί μου. Γιάννη έχεις φοβερή άμυνα, ακόμα και χαλαρά.. Οφείλω να αναγνωρίσω ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε σαφώς καλύτερη ομάδα από τη δική μου και μπράβο σας. Εγώ με κάποιο τρόπο και κάποιες συγκυρίες απλά κερδίζω. Πολύ δυνατό πρωτάθλημα και σαφώς πιο ενδιαφέρον από πέρσυ. Πού να έπαιζαν και οι αδρανείς...
Αν μου επιτρέπονται κάποιες εκτιμήσεις: τα μπομπάκια είναι το μοναδικό τρένο (μόνο στο Βόλο έχασαν), αλλά δε νομίζω ότι θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για αυτούς μέχρι τέλους (δε θα τους δυσκολέψω εγώ, πάντως). Οι 21 κερδίζουν τον τίτλο της πιο βελτιωμένης ομάδας, αλλά η άποψή μου είναι ότι η δεύτερη θέση είναι μάλλον υπερβολική (δε τη διεκδικώ εγώ, πάντως). Ο ΓΑΣ κάποια στιγμή πιστεύω θα ξυπνήσει και θα του βγουν τα παιχνίδια, οπότε η 4η θέση και για αυτόν είναι πλασματική. Ο Παπάς έχει μεγαλύτερη δυναμική (θεωρητικά) από το Στελαίο, αν και δε γνωρίζω τι γίνεται με τα οικονομικά τους και αν επίκειται κάποια μεταγραφή που θα άλλαζε τις ισορροπίες.
Για τον απέναντι όμιλο δε θα ήθελα να πω κάτι, για να μην εκτεθώ, καθώς δε τον γνωρίζω το ίδιο καλά. Πάντως ως μπλε, ομολογώ ότι με ανησυχεί η άνοδος του Λύκου, καθώς δυσχεραίνει το έργο της παραμονής της έκτης ομάδας του ομίλου μου (δυνητικά των Nerds δηλαδή).
Δικός μου στόχος, μέσα από όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν στους Nerds, είναι η παραμονή. Για την ακρίβεια η 5η θέση. Δε γελιέμαι και ξέρω τις δυνατότητες της ομάδας μου.
Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανένας από τα σχόλιά μου. Καλή συνέχεια σε όλους μας...