Όντως αν και το σκορ ήταν χαμηλό το ματς μας είχε πολλές διακυμάνσεις καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.Οκ μπορεί να με "έτσουξε" λίγο η ήττα γιατί και με τους 3 τραυματισμούς και την 1 αποβολή παίκτη με κανονική το είχα το ματς.Δε μετανοιώνω σε καμία περίπτωση όμως για την επιλογή μου.Καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έλεγα οτι θα χάσω.Κάποιος με είπε κλαψιάρη.Να ξέρετε ότι το game έχει κάποιους standar τρόπους διακύμανσης σκορ στους αγώνες.Όπως έλεγα και στον Στέλιο θα μου έδινε το προβάδισμα και στο τέλος θα το έχανα.Βέβαια δε περίμενα ότι θα προηγούμαι στο τελευταίο λεπτό!Μολις όμως το ματς πήγε παράταση ήμουν σίγουρος ότι όχι απλά θα έχανα αλλά θα έχανα και με διαφορά.Το έχω δει σε αγώνες να συμβαίνει αρκετές φορές.Στόχος είναι η άνοδος όχι το 22-0 αν και θα το ήθελα.Από δω και πέρα ίσως χάσω και άλλα ματς λόγω κυπέλλου..στόχος είναι η 4άδα.
mia χαρά τα λές.εντάξει με έπιασε και εμένα ηττοπάθεια χθες.όταν βλέπω ότι στο 6ο λεπτό οι 2 βασικοί σου βγαίνουν εκτός,αλλά συνεχίζω να μην μπορώ να περάσω μπροστά ούτε για ένα πόντο....
η χθεσινή μου νίκη ήταν δωράκι για την γιορτή μου.βέβαια με τις εντολές που είχαμε δεν νομίζω και να έχανα με διαφορά αφού η άμυνα μου πήγε σούπερ.αλλά θα έχανα!με άλλες εντολές,δεν ξέρω.αν ξαναπαίζαμε θα έπαιζα ή τρέξε ή κίνηση ή απομόνωση.τώρα σχετικά με εσένα,αν δεν έπαιζες χθες χαλαρά,πότε θα έπαιζες?όχι ότι είμαι και τόσο εύκολος αντίπαλος,απλά σε βόλευε βάση προγράμματος νομίζω.θα μπορούσες να παίξεις χαλαρές και νωρίτερα πιστεύω,αλλά είπαμε έπαιζε η αδελφή σου!
εγώ δεν κοιτάω τόσο ψηλά όσο εσύ.όχι ακόμα τουλάχιστον.όσο δίνω προπόνηση στον 1 χωρίς να έχω 1 όμως,δεν μπορώ για άνοδο με τίποτα.αν ήμουν καλύτερος σαν μάνατζερ και ήξερα την αγορά περισσότερο,σίγουρα θα νικούσα πολύ συχνότερα,αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ανέβαινα.γενικά μου λείπει η πάσα,ειδικά στον 1.θα δώσω βέβαια,αλλά λίγη,όχι πολύ.οπότε...
γι'αυτό και θέλω να πάρω ένα 2αράκι με πασούλα,μπας και άνεβάσω λίγο ροή επίθεσης και αποκτήσω ποικιλία συστημάτων.γι'αυτό έχω ξεκινήσει και με δοκιμές πολλές.κοιτάω πιο πολύ στην ουσία να ετοιμάω ομάδα για το μέλλον παρά για φέτος.
για τις 3 επόμενες χρονιές είμαι αισιόδοξος όμως.κουλοχέρης και σιδηρόπουλος θα αξίζουν και οι 2 να είναι μέλη πεντάδας με ψηλότερους στόχους από τους φετινούς.θα έχουν και το μπόνους του μισθού που θα είναι χαμηλότερος από ότι ενός έτοιμου παίκτη.θα έχουν και ικανοποιητική πάσα για το 2 και το 3.δεν θα χρειάζομαι και λεφτά για το 2 και το 3 όπως τώρα.γι'αυτό λέω πως και φέτος στόχος είναι η παραμονή,το κύπελλο(λεφτά+διασκέδαση),οι προπονήσεις,και η απόκτηση γνώσεων.θεωρώ δλδ ότι θα μπορώ να έχω ρόστερ ανόδου.επομένως άμα είμαι κι εγ΄έτοιμος σαν μάνατζερ,τότε θα έχω καλές πιθανότητες.
τώρα σε έτσουξε όντως?δεν ξέρω.αν καιγόσουνα,ας έπαιζες κανονική.αν σε πείραξε γιατί έχασες από χειρότερο μάνατζερ,να ξέρεις ότι την έχουν πα΄τησει κι άλλοι πριν από εσένα,όπως την έχω πατήσει κι εγώ.είναι η ομορφιά του παιχνιδιού αυτή.αν σε πείραξε γιατί είχα λάθος εντολές στην επίθεση,κι αυτό συμβαίνει.
εγώ νομίζω πως είχαμε μεγάλη διαφορά χθες ακόμα κι αν δεν είχες τις ατυχίες σου.και βαθμολογικό κόστος δεν έχεις σημαντικό.οπότε όλα μια χαρά.απλά αν νικούσες θα ήταν όλα άψογα!
βασικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην παίξω κανονικά.είχα ανάγκη τη νίκη,τα λεφτά,είχα φτιάξει το ηθικό,και τέλος πάντα προτιμάω να είμαι ανταγωνιστικός στα δύσκολα και όχι στα εύκολα.αυτός είναι ο λόγος που κατέβηκε χαλαρά με τα αστέρια!
σόρυ για το σεντόνι...