Πολύ καλή ανάλυση Τάσο!Όλα τα λεφτα οι αποδόσεις!Ας γράψω και εγω τα δικά μου!Θα μου επιτρεψετε να ξεκινησω απτο παιχνιδι του GM! Θελω να ταχω καλα μαζί του για να εξαντλησω τις πιθανοτητες να με επαναφερει στο κυπελλο με καποιο μαγικο τροπο που μονο αυτος ξερει!Αν δεν το κανει θα ξαναρχισω το κραξιμο!
TWINS SALONIKA B.C. vs giouxtas : Ενταξει,και διπλο να τοβλεπα ...ασο θαλεγα για τους προαναφερθεντες λογους!!:Ρ Οι διδυμοι πηραν εναν παιχτη τουμπανο αλλα θα ειναι τραυματιας,περιμενω να ανεβουν πολυ με αυτη την προσθηκη αλλα αυριο πιθανοτατα θα χασουν!Ασος!
Alfea vs F.C Aris P. : Χωρις τον απαραιτητο ενθουσιασμο αλλα εντος εδρας ο Αρης Πετρουπολης θα εχει δυσκολο εργο! Με καλυπτει η φραση του Τασου για το πως θα κατεβει ο φιλοξενουμενος! Οριακα διπλό αν κατεβει κανονικα λογω ενθουσιασμου!
AO Vraxasiou vs Votsalakia BC : Mε εχουν προβληματισει τα Βοτσαλα φετος,οπως εχω ξαναπει περιμενω ανακαμψη! Ειναι απολυτη αναγκη η νικη σε αυτο το παιχνιδι αλλα απτην αλλη και ο Βραχασιου ειναι καλη ομαδα!Οριακα ασος!
kleinmein vs olimpiakos zwgrafou : Aποκλεισμενος πλεον απτο κυπελλο ο Αλεξανδρος θα ριξει το βαρος στο πρωταθλημα και αν κανει συντηρηση δυναμεων ο ολυμπιακος ισως μπορεσει την εκπληξη. Αν δεν κανει συντηρηση ο Ολυμπιακος τοτε θα κερδισει εντος εδρας! Θα παω με τον ασο του 1,60!!:Ρ
bilaris vs Σιμωνιδης : Ότι ειπε ο προλαλησαντας...αντε βγάλε ακρη!! και εγω στο διπλο θα πονταρω μονο και μονο γιατι εχει υψηλη αποδοση!!
Penguins vs SymTeam : Παιζω εντός αλλά εχει καλυτερο ενθουσιασμο λογω του χαλαρου στο κυπελλο...συν τοις αλλοις μεχει για πελατη...η προιστορια ειναι τραγικη...8-1!!! Τέλος για να εχω μια ελπιδα να κερδισω πρεπει στην προβλεψη μου να πω οτι θα γινει στανταρ το διπλο!!:Ρ Άρα,διπλό...!χαχαχαχαχα! Περα απτην πλακα θα γίνει πιστευω μεγάλο ντερμπι!
Pella B.C. vs Greek Magic : Aν θελουν να φυλαξουν δυναμεις οι Μαγοι δεν θα το κανουν εντος εδρας εναντια στην Πελλα πιστευω!Βλέπω ασο!
MartiouUnited vs Syros Cougars : Οι Συριανοι παρουσιαζονται πιο δυνατοι αποσο τους περιμενα...και για μενα ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος! Απτην αλλη ο Μαρτιου είναι πολυ δυνατή ομάδα και εχει τον πρωτο λογο. Δεν αποκλειω την εκπληξη αλλα...δυσκολο!