Sta ces prijatelju, ja svoju pamet zadrzim za sebe, to je dragocijeno, ne prosipam je kao ti uokolo sa svojim prosvjetiteljskim postovima. Zaista si me zadivio, koliko svojim radom, toliko svojim postovima i tehnikama govora, tako da sam u šoku, bez nekih velikih komentara.
Ja sam rekao svoje misljenje, sta mislim o trenutnom stanju, i skautima koji su trenutno skauti, i to sto sam rekao se potvrdilo, jer su ljudi vec unaprijed najavili kandidaturu, i ja sam rekao da u tome nista lose nema, vec da to meni licno ne pase. To sto se ti pronalazis u mom postu je tvoj problem, cast izuzetcima, ne odnosi se na sve skaute, i takodjer sam naveo da ne zamjere ako grijesim, jer je to moj neki pogled na sve ovo.
Sto se tebe tice, nisam te nesto primjetio, koji post sam od tebe vidio na forumu, eto tek toliko da sam vidio, neki koristan rad i nisam, mozda je opet do mene pa sam preskocio tvoj veliki i mukotrpan rad.
Ako se ne varam bio si u nekom paketu sa proslim selektorom mlade repke koji je uklonjen sa igrice, to dovoljno govori koliko je bio ozbiljan igrac i trener, ako si bio u paketu na izborima sa takvim ljudima i sa njima dosao, trebao bi da se stidis i ne javljas se vise. Neposteni ljudi nisu na dobrom glasu, a ni na cijeni.
Ostali smo na 4 skauta, ako neko novi hoce da bude skaut treba izraziti zelju i vjerujem da ce mu ljudi pomoci da udje u fazon. Morace izboriti polufinale? Samo se mora umrijeti.
Ziv ti meni bio.
This is where we hold them!