Ok...evo ti odgovora argumentovanih (jer su tvoje teze ocigledno bile
"iz tvoje glave"):
1) Tvoj argentinac je bolji od naseg reprezentativca Pusica zato sto si TI tako odlucio u svojoj glavi
...NE! Nego zato sto sam uporedio statistiku. A vi ste ubedjeni da je on neprevazidjeni talenat koji samo ne dobija dovoljno sanse. Imate li mozda neki bolji argument od mog? (frizurica se ne racuna!!!)
2) Ranko je upravo primer za selektora koji nema despotski stav vec je otvoren za saradnju sa svima a ako sa nekim saradjuje manje na to utice vise aspekata.
Ocigledno da saradjuje sa tobom na zavidnom nivou, ili mozda sa SVIMA...ali samnom ocigledno ne! ...i izneo sam to nezadovoljstvo i javno :))
3) Vecina korisnika ovde koje si ti prozvao su upravo ljudi koji najvise pomazu BEZ potenciranja iskustva i znanja (osim u sali).
Ja sam ovde jedino prozvao Pusica i Avdica (za one koji su to shvatili preozbiljno)
...a sve ostalo je bila odbrana mene i mog "njubi statusa" koji pokusava da mi se nametne (:haha...njubi. Kako li se toga nisam pre setio...)
4) Kakvo slihtanje ti pominjes? Sta ti ima kome da se slihtas? Da li ti od nekoga zavisis ovde u BB-u pa moras da se dodvoravas?
Slihtanje je bio odgovor na tvoju uzajamnu vezu izmedju foruma i postovanja :)
5) A ovo sto si pisao velikim slovima je ordinarna glupost i jos jedan od kompleksa kojima si ocegledno opterecen. Nadam se da to nisi mislio ozbiljno vec da ti se zaglavio Caps Lock.
Nije mi se zaglavio CL...to se zove isticanje bitnih od drugih stvari. Aj da ti jos vise pojasnim...da je moj post bio jednolican verovatno bi pola ljudi mrzelo da ga i procitaju. Ovako kada nesto boldujem, nesto italicujem a nesto stavim velikim slovima skrenem paznju ljudima...i veca je sansa da ga procitaju.
A sto se tice toga da li je to glupost...pa mogao bi se sloziti da je to samo bila reakcija mog "kompleksa" na "njubi prozivku" selektora... kompleks na kompleks, ako to moze da prodje, onda prihvatam :)
6) Sport i politika!?! No comment...
I ja stvarno nemam reci... Prvo me izazoves na prijateljsku, a posle izbegavas i trazis opravdanja.
(zar toliko moji postovi uticu na vas?:)
Predlog: (ovo se salim) Uzmi Arsenijevica iz KK Lucky Strike (naci ces ga u I ligi odmah ispod ucesnika Play Offa) da ti bude advokat ili zajedno napravite neku opozicionu BB stranku sa programom tipa "shiri dalje"!
Evo ga jedno misljenje i stav coveka koji sebe smatra za zrelu osobu... komentari su suvisni.