BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Transfer oglasi

Transfer oglasi (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
5388.246 in reply to 5388.245
Date: 4/23/2008 3:41:10 AM
Overall Posts Rated:
11
Sta ti imas protiv Argentinaca!?

This Post:
00
5388.247 in reply to 5388.246
Date: 4/23/2008 4:10:52 AM
Overall Posts Rated:
178178
E ajde bolje nista ne pisi nego da lupetas gluposti!

Vazna napomena za sve ovde na forumu:
Sami ste zasluzni za nacin na koji komuniciram sa svakim od vas pojedinacno.

Ocigledno je da ima razlike od slucaja do slucaja...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
5388.248 in reply to 5388.247
Date: 4/23/2008 4:20:53 AM
Overall Posts Rated:
11
Rasplaka me covek...

From: Ozzy

This Post:
00
5388.249 in reply to 5388.245
Date: 4/23/2008 5:24:50 AM
Overall Posts Rated:
2424
Aloooooooooo! Deckooooooooo! Pa ti nudis ARGENTINCA u reprezentaciju ako te mi dobro kapiramo!!!

...ne lose kapirate. Samo sam rekao da ja cak imam tamo nekog igraca iz Juzne Amerike u svom njubi timu koji je bolji od vasa 2 reprezentativca.

To sto drugih vlasnika timova nema na forumu i sto ne prijavljuju svoje mozda i bolje kandidate za repku je iskljucivo njihova krivica i treba NJIH da trazis i NJIH da prozivas!

...mislim da bi mnogo vise trebali da cenite one koje imate ovde na forumu, i da pokusate sinergijom da dodjete do nekog zajednickog rezultata. A ne da samo potencirate na tom jazu: "njubi - mi savrseni BB-ovci koji sve znamo"

I Ranko je potpuno u pravu vezano za tvoja pitanja! Nemamo nista protiv da pitas za pomoc i rado cemo ti pomoci ali onda pokazi MNOGO VISE POSTOVANJA prema svojim kolegama koji su tu da odgovore na tvoja pitanja.

...Postovanje je nesto sto se zasluzuje. Da sam znao da sa odgovorima na pitanja treba da platim slihtanjem i uvlacenjem na forumu verovatno ne bih postavljao "njubi pitanja" (btw a od svih 179 postova on je vrlo rado odgovorio na samo par).

JBT O KAKVOM POSTOVANJU PRICAS? NAPISEM OVDE POST DA SE NASALIM, A SELEKTOR MI ODMAH DA DO ZNANJE DA SAM JA "NJUBI" I DA POSTAVLJAM "NJUBI PITANJA" (a sa tim ne provaljuje da ustvari prikupljam njegovo znanje). ONO KAO "ZNAS DECKO JA IGRAM OVU IGRU JEDNU SEZONU DUZE OD TEBE I VODIM NACIONALNI TIM, ODGOVORIO SAM TI NA PAR POSTOVA...A SADA ZATO STO SE SALIS NA MOJ RACUN NECU DO DALJNJEG PRICATI SA TOBOM JER SI TI NJUBI".

P.S.
ETO...tipican primer! Mesas sport i politiku!!!!! Da ovo se moze svrstati pod politika...i aj sad reci da ti je sport na prvom mestu!?! ;)

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
5388.250 in reply to 5388.249
Date: 4/23/2008 5:42:14 AM
Overall Posts Rated:
178178
Da ti kaze nesto chika Bill a da se ne naljutis!

Zali Boze prvo mog pa onda i tvog posta...

Ocigledno je da iz mog (poduzeg) posta nisi nista skapirao te da je rezultat toga i tvoje povredjene sujete - jos duzi post u kome si puno pisao a nista rekao nisi. A i ono sto jesi - bolje da nisi...

Evo analize tvog posta:

1) Tvoj argentinac je bolji od naseg reprezentativca Pusica zato sto si TI tako odlucio u svojoj glavi

2) Ranko je upravo primer za selektora koji nema despotski stav vec je otvoren za saradnju sa svima a ako sa nekim saradjuje manje na to utice vise aspekata.

3) Vecina korisnika ovde koje si ti prozvao su upravo ljudi koji najvise pomazu BEZ potenciranja iskustva i znanja (osim u sali).

4) Kakvo slihtanje ti pominjes? Sta ti ima kome da se slihtas? Da li ti od nekoga zavisis ovde u BB-u pa moras da se dodvoravas?

5) A ovo sto si pisao velikim slovima je ordinarna glupost i jos jedan od kompleksa kojima si ocegledno opterecen. Nadam se da to nisi mislio ozbiljno vec da ti se zaglavio Caps Lock.

6) Sport i politika!?! No comment...

Predlog: (ovo se salim) Uzmi Arsenijevica iz KK Lucky Strike (naci ces ga u I ligi odmah ispod ucesnika Play Offa) da ti bude advokat ili zajedno napravite neku opozicionu BB stranku sa programom tipa "shiri dalje"!

Last edited by Laimbeer40 at 4/23/2008 5:42:41 AM

From: Ozzy

This Post:
00
5388.251 in reply to 5388.250
Date: 4/23/2008 6:05:00 AM
Overall Posts Rated:
2424
Ok...evo ti odgovora argumentovanih (jer su tvoje teze ocigledno bile "iz tvoje glave"):

1) Tvoj argentinac je bolji od naseg reprezentativca Pusica zato sto si TI tako odlucio u svojoj glavi

...NE! Nego zato sto sam uporedio statistiku. A vi ste ubedjeni da je on neprevazidjeni talenat koji samo ne dobija dovoljno sanse. Imate li mozda neki bolji argument od mog? (frizurica se ne racuna!!!)

2) Ranko je upravo primer za selektora koji nema despotski stav vec je otvoren za saradnju sa svima a ako sa nekim saradjuje manje na to utice vise aspekata.

Ocigledno da saradjuje sa tobom na zavidnom nivou, ili mozda sa SVIMA...ali samnom ocigledno ne! ...i izneo sam to nezadovoljstvo i javno :))

3) Vecina korisnika ovde koje si ti prozvao su upravo ljudi koji najvise pomazu BEZ potenciranja iskustva i znanja (osim u sali).

Ja sam ovde jedino prozvao Pusica i Avdica (za one koji su to shvatili preozbiljno)
...a sve ostalo je bila odbrana mene i mog "njubi statusa" koji pokusava da mi se nametne (:haha...njubi. Kako li se toga nisam pre setio...)

4) Kakvo slihtanje ti pominjes? Sta ti ima kome da se slihtas? Da li ti od nekoga zavisis ovde u BB-u pa moras da se dodvoravas?

Slihtanje je bio odgovor na tvoju uzajamnu vezu izmedju foruma i postovanja :)

5) A ovo sto si pisao velikim slovima je ordinarna glupost i jos jedan od kompleksa kojima si ocegledno opterecen. Nadam se da to nisi mislio ozbiljno vec da ti se zaglavio Caps Lock.

Nije mi se zaglavio CL...to se zove isticanje bitnih od drugih stvari. Aj da ti jos vise pojasnim...da je moj post bio jednolican verovatno bi pola ljudi mrzelo da ga i procitaju. Ovako kada nesto boldujem, nesto italicujem a nesto stavim velikim slovima skrenem paznju ljudima...i veca je sansa da ga procitaju.
A sto se tice toga da li je to glupost...pa mogao bi se sloziti da je to samo bila reakcija mog "kompleksa" na "njubi prozivku" selektora... kompleks na kompleks, ako to moze da prodje, onda prihvatam :)

6) Sport i politika!?! No comment...

I ja stvarno nemam reci... Prvo me izazoves na prijateljsku, a posle izbegavas i trazis opravdanja.
(zar toliko moji postovi uticu na vas?:)

Predlog: (ovo se salim) Uzmi Arsenijevica iz KK Lucky Strike (naci ces ga u I ligi odmah ispod ucesnika Play Offa) da ti bude advokat ili zajedno napravite neku opozicionu BB stranku sa programom tipa "shiri dalje"!

Evo ga jedno misljenje i stav coveka koji sebe smatra za zrelu osobu... komentari su suvisni.

From: Laimbeer40

To: Ozzy
This Post:
00
5388.252 in reply to 5388.251
Date: 4/23/2008 7:15:35 AM
Overall Posts Rated:
178178
Eh da mi je tvoj mozak bar za vikend...da se malo odmorim!

EDIT: nadjoh primer tvog smisla za humor...ili si ozbiljno mislio?

Look Inside -> (25223.37)

Last edited by Laimbeer40 at 4/23/2008 9:37:04 AM

This Post:
00
5388.253 in reply to 5388.251
Date: 4/23/2008 7:18:22 AM
Overall Posts Rated:
3030
Poceo da kenja 02.02.2008
E pozdrav ljudi...evo ja vec celu sezonu igram ovu igru, ali pored silnih ostalih igara koje igram nisam buzzeru davao previse paznje :)
Medjutim sada me je ovaj draft malo privukao, izvukao sam iz 2 runde 2 dobra igracica, pa sam resio malo vise da se posvetim ovoj igri :)

Imam gomilu pitanja (nadam se da mi modelatori nece zameriti na ovom postu), pa sam mislio da je najbolje da ih napisem ovde. BICU MNOGO ZAHVALAN AKO MI NEKO ODGOVORI NA SVA :)

1.) sta je to u stvari pressure? (kako se odrazava u igri, za koje je pozicije bitan, kada i koliko ga treba trenirati)

2.) u nalozima za utakmicu...u cemu je razlika izmedju backup i reserves ? (kako to da istog igraca mogu da stavim da bude i u startnoj i u rezervama i u bekupovima? :P ...da li to ako ga stavim da igra i u startnoj i u rezervama znaci da ce imati vecu minutazu?)

3.) Substitutions...da li da dopustim coachu da mi rasporedjuje, ili sta? kako?

4.) Kakvu taktiku staviti za offense a kakvu za defense ? Od kakvih igraca zavisi koja?

5.) Enthusiasm mi je trenutno =5, koliki je najveci?

6.) Arena mi je poslednjih 5 meceva bila puna (5.000 mesta po defaultu), a imam $500.000...da li da prosirim, sta i do koliko? (klub navijaca mi je 819)

7.) Koji su primarni skilovi za koju poziciju?

8.) Da li je plata igraca merodavna za njegov kvalitet? (mogu li da smatram da su oni placeniji bolji)

9.) Koliki je optimalan nivo stamine za igraca? (tj. sada pre sezone koliko da im treniram staminu)

10.) Kako da vidim kada neko prebaci moju ponudu za igraca?

11.) Da li sada da ulazem pare u scouting, ili da sa tim sacekam pred kraj sezone?

12.) Kolika je razlika u treningu ako treniram 1 poziciju, 2, 3, ili ceo tim? (npr. ako samo C trebaju 2-3 nedelje za skil blokada, koliko ce trebati C i PF, a koliko C, PF i SF?)

13.) Da li postoje neki "procenti" za povecanje arene? (tj. neka formula po kojoj bi se odredilo koliko cega procentualno povecati)

14.) Kako zaraditi pare? Da li se od arene moze ocekivati prihod? Ili od prodaje igraca? ...ili kako?

15.) Ja sam sada u II.2 ligi...a cini mi se da sam bio u nizoj. Da li je moguce da sam usao u visu, ako nisam osvojio titulu?

16.) Koliko u Srbiji ima igraca, a koliko botova? Kakva nam je reprezentacija? Kakva je situacija sa ostalim zemljama...ko je najjaci?

17.) Attitude kako da rasporedim? Postoje li mecevi koji se "sigurno" dobijaju...a sa druge strane da li sa Crunch Time mnogo gubim? (da li je kao u Hattricku MOTS i PIC?)

18.) Koliko je random zastupljen u ovoj igri? :)

20.04 2008. postavlja newbie pitanje

Ako mi igrac odigra 50 minuta kao SF, a 30 minuta kao PF...hoce li dobiti trening koji treniraju PF, ili nece?

JEL JA OVOM KOMPLEKSU TREBA DA SE PRAVDAM ZAŠTO SAM POZVAO NEKE IGRAČE U NT???

This Post:
00
5388.254 in reply to 5388.250
Date: 4/23/2008 7:21:14 AM
Overall Posts Rated:
11
To je ruzna sala, ja se samo zajebavam, a ti se primas. Kao da je ne znam sta u pitanju, pises svasta 'oce neko da pomisli ne daj boze stvarno da sirim dalje... Ja se nisam petljao oko reprezentacije niti sam nekad dao neki ruzan komentar, ako si dobio menstruaciju na mozak, od kad si izgubio od Dumbarajka ja ti tu nista nisam kriv. Ozzy je u pravu samo za jednu stvar, da se kako neko nesto napise na forumu, ti pojavljujes sa sarkasticnim odgovorima. Meni to ne smeta, ali druge ljude ubijas u pojam. Ako se salimo, salimo se. Necu vise nista da napisem na forumu zato sto sve shvatate ozbiljno! Ovo za siri dalje stvarno ruzno, svaka cast...

This Post:
00
5388.255 in reply to 5388.254
Date: 4/23/2008 9:20:41 AM
Overall Posts Rated:
3535
Sta je ruzno? Sta fali Udruzenje za spas srpskog BB Basketa "Siri dalje, gledaj daleko, guraj duboko"?

PS Samo do prvog maja popust na clanarinu 100,00 din=899,00.Popust za placanje platnom karticom 3%.

This Post:
00
5388.256 in reply to 5388.253
Date: 4/23/2008 9:24:03 AM
Overall Posts Rated:
11
Ranko zavedi diktaturu i ne obraćaj pažnju na pojedince... :-)
Podržava te 82 % ljudi, a to dovoljno govori.
A dotični nek se kandiduje za selektora sledeće sezone ako misli da može bolje.
Svaka čast i samo nastavi!!!

I evo našao sam jednog dobrog SF-a, da se ne svađate :-) [player=3132342)]

Last edited by LA-boban at 4/23/2008 9:32:32 AM

Advertisement