Skille są bardzo silnie skorelowane z wartością gracza. Sam sobie zaprzeczasz.
Wcale sobie nie zaprzeczam bo mówię o tym, że pojęcie "najlepszy" jest subiektywne. Dla Ciebie może być najlepszy gracz z PS 18, dla kogoś innego z OD 20 a dla jeszcze innego 14 u góry i np 9 na dole... To jest pojecie względne...
Ja mówiąc najlepszy mam na myśli to, że nie ma żadnego innego zawodnika, który miałby wszystkie 6 górnych skili na takim poziomie. I myślę, że dobrze wiesz o co chodzi...
To wczesniej te skille były warte 1,6mln i po 3 tygodniach podskoczył kilka razy i wartość wzrosłą do 3,5mln ??
Nie. To świadczy tylko o tym, że 3 tygodnie temu był manager, który był skłonny za niego zapłacić 1,6 bańki a teraz znalazł się taki co dał 3,5 bańki. Może ten drugi kupiłby go wcześniej za 1,8...czy 2,5 bańki ( jakby się musiał licytować ) ale chciał go kupić właśnie teraz i już. Być może za kolejne 2 tygodnie ktoś inny kupi go za 4 bańki... I co z tego? Gracz ma najlepsze skile z SG w całym BB i jeśli komuś ekonomia jest obca to jego problem...ale to nie jest zawyżanie transferów.
Nie możecie zabraniać komuś ( manager Rawo ) w ten sposób zarabiać. On ma taki sposób na grę a wy ( ja też ) macie inny. Od oceny wartości graczy są GMowie i to do nich należy ocena tej sytuacji.