Szia, leírom ahogy én gondolom, de biztosan lesznek más nézőpontok is. A sima edző mellé amíg az edzetteid 20 év alatt vannak, addig durranjon az
ifiedző is kötelezően, mindig. Nincs adatom, de számít.

A kieg személyzet jellemzően nem olyan drága sem megvásárolni, sem fenntartani. Szintén edzéshatékonyság növeléséhez infrastruktúrában a
tornaterem elég alap most már. Ez nem első lépés, előbb egyenesbe kell jönni, férőhelyet bővíteni, edzőket megvenni, megfelelő pályára állítani a csapatot pénzügyileg meg sportszakmailag, de utána nálam a következő lépés rögtön 3-as szintre fellőni a tornatermet.
Ami nekem még van infrastruktúrában az 2-es szintű
edzőpálya, ami csak a büntetőt viszi. Na ehhez van adatom: a két válogatott játékosom, akiket 18 éves koruk óta edzek ilyen setuppal most járnak 24 és 25-ös szinten büntetőben. Ez már kicsit luxus, de meccsdöntő faktor, meg ha komolyan edzel, akkor nem szívesen pazarol értékes péntekeket büntetőedzésre az ember.
Amit még nagyon meleg szívvel ajánlok, az a
sportpszichológus. Most szezon elején egy 4-es szintűt vettem 4k-ért, heti 5k fizuért, tehát bagatell összeg, de cserébe megállás nélkül 9-es formában van a két válogatottam. Szerintem volt régebben magasabb szintűm is, de őszintén tökmindegy. Figyelni kell a percekre attól még, de ha elcsúsznak akkor nincs akkora tragédia, ha meg nem csúsznak el akkor legrosszabb esetben egy erős 8-as forma minden héten megvan, de inkább 9.
És ami még nekem sincs meg, de szeretnék következő rebuildnél, hogy olyan infrastruktúrát fejlesszek, ami pénzt hoz: a
TV és rádióállomás illetve az
ajándékbolt.
Ha bármi kérdésed van bármivel kapcsolatban, írjál rám nyugodtan!