BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXVI.

Kérdés és csevegő XXVI.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
302591.244 in reply to 302591.243
Date: 6/12/2024 8:38:06 AM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Sziasztok!

Megtudja nekem valaki mondani, miért kerültem át egy random másik III. Osztályba? Ez nonszensz számomra. Teljesen jól megvoltam a ligámban, végre feljuthattam volna, erre most átrakott valami számomra teljesen szar helyre, ahonnan ismét esélyem sincs feljutni. Elképesztően elkeserítő ez számomra. Teljesen elvette a kedvem az egésztől. WTF van?

This Post:
00
302591.245 in reply to 302591.244
Date: 6/12/2024 8:42:52 AM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Hát ez kész. Ott maradt egy csomó szr csapat, akik közül majd 1 feljut, a jó csapatok meg átkerültek olyan ligákba ahol esélyük se lesz feljutni. Uram atyám mi ez a ....... ........ azt a ........ !

This Post:
11
302591.246 in reply to 302591.245
Date: 6/12/2024 9:07:26 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Elég szerencsétlenül jártál.
Minden szezonban a feljutások után kiegyenlítik az alsóbb ligákat, elkerülendő hogy túl sok inaktív csapat legyen az egyikben könnyű feljutással, miközben közel lehetetlen a másikban, ahol mindenki aktív.

Kicsit tervezd újra a dolgot és jó lesz ez. Nagy kalappal!

This Post:
00
302591.247 in reply to 302591.246
Date: 6/12/2024 10:14:54 AM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Tavaly terveztem újra. A másik csoportomba így rosszabb lett az arány, mint ami ebbe volt. Miért a 2 legerősebb csapatot rakták el onnan? A két nyugati döntőst. Agyhalál ez tényleg. Újratervezek, jövőre meg majd újra elraknak. 3 olyan csapat is van, akiket még vagy 3 szezonig nem tudom megverni, ott meg veretlenül lehettem volna bajnok. Cserébe fix, hogy olyan bajnok lesz, aki max 1 hónapja kezdte a játékot és van neki 6k-s csarnoka. Nem találok szavakat arra, ami történt. Felháborítóan elkeserítő. Így lehet a tudatos csapatépítést 1 pillanat alatt tönkretenni. Elképesztő.

U.i: pont így lettek kva nagy difik a két csoport között. Az egyikben csak kezdőt meg botok, a másikban meg prémium 3. Ligás csapatok tömege van.

Last edited by JoeBlack at 6/12/2024 10:27:20 AM

This Post:
11
302591.248 in reply to 302591.247
Date: 7/28/2024 5:20:18 AM
Szombathely Falcons
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Sziasztok!

Edzőpartnert keresek a szezon végig, ha valakit érdekel jelentkezzen nyugodtan. :)

Üdv,
Kaiblack

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
302591.251 in reply to 302591.248
Date: 11/17/2024 5:42:47 AM
Sasadi Fikagyűjtők
III.9
Overall Posts Rated:
00
Helósztok,
jó pár évvel ezelőtt játszottam utoljára BB-rel és akkor még csak a 3 alap személyzeti tag volt, illetve nem voltak stadion-kiegészítések. Van arról a szabályzatnál valamivel szofisztikáltabb olvasnivaló, hogy egy kezdő menedzsernek mikre érdemes beruháznia, melyik "új" kiegészítő hasznos igazán a fiatal játékosok fejlesztésére, vannak-e már mért eredményei ezeknek, stb? Egyelőre csak beszereztem egy 5-ös edzőt, és a célkeresztben van 1-2 18 éves, de mi lehet a következő racionális lépés (a fejlődés kivárás kívül)?
kösziköszi

This Post:
22
302591.252 in reply to 302591.251
Date: 11/17/2024 3:57:46 PM
Szolnok Pelicans
III.9
Overall Posts Rated:
140140
Second Team:
Szolnok Pelicans II
Szia, leírom ahogy én gondolom, de biztosan lesznek más nézőpontok is. A sima edző mellé amíg az edzetteid 20 év alatt vannak, addig durranjon az ifiedző is kötelezően, mindig. Nincs adatom, de számít. A kieg személyzet jellemzően nem olyan drága sem megvásárolni, sem fenntartani. Szintén edzéshatékonyság növeléséhez infrastruktúrában a tornaterem elég alap most már. Ez nem első lépés, előbb egyenesbe kell jönni, férőhelyet bővíteni, edzőket megvenni, megfelelő pályára állítani a csapatot pénzügyileg meg sportszakmailag, de utána nálam a következő lépés rögtön 3-as szintre fellőni a tornatermet.

Ami nekem még van infrastruktúrában az 2-es szintű edzőpálya, ami csak a büntetőt viszi. Na ehhez van adatom: a két válogatott játékosom, akiket 18 éves koruk óta edzek ilyen setuppal most járnak 24 és 25-ös szinten büntetőben. Ez már kicsit luxus, de meccsdöntő faktor, meg ha komolyan edzel, akkor nem szívesen pazarol értékes péntekeket büntetőedzésre az ember.

Amit még nagyon meleg szívvel ajánlok, az a sportpszichológus. Most szezon elején egy 4-es szintűt vettem 4k-ért, heti 5k fizuért, tehát bagatell összeg, de cserébe megállás nélkül 9-es formában van a két válogatottam. Szerintem volt régebben magasabb szintűm is, de őszintén tökmindegy. Figyelni kell a percekre attól még, de ha elcsúsznak akkor nincs akkora tragédia, ha meg nem csúsznak el akkor legrosszabb esetben egy erős 8-as forma minden héten megvan, de inkább 9.

És ami még nekem sincs meg, de szeretnék következő rebuildnél, hogy olyan infrastruktúrát fejlesszek, ami pénzt hoz: a TV és rádióállomás illetve az ajándékbolt.

Ha bármi kérdésed van bármivel kapcsolatban, írjál rám nyugodtan!

This Post:
11
302591.253 in reply to 302591.252
Date: 11/19/2024 7:14:18 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Alapvetoen jok a leirtak. Nehany dologgal kiegeszitenem.
Nalunk U21 ben van ujrakezdoknek, vagy uj menedzsereknek egy utvonal amit javaslunk es ez most mar kb 15. szezon ota bevaltt.
Nem javasoljuk az U21 edzest sem teljsen uj regiszralt elorol kezdo jatekosoknak, mert nincs meg az infrastruktura hozza hogy olyan minosegu 21 eveseket neveljenek mint amire nekunk top nemzetkoziszinten szuksegunk van.

Amiket Pelican leirt "szamunkra" U21-re elengedhetetlen, tehat kell a tornaterem, edzopalya, ezeknek darabja 500k 1-es szintre es tovabbi 250k 2-3-as szintre. Edzo + Ifi edzo (most kell venni, cserelni szezon vege fele kozeledve, mert holt szezonban, uj szezon elejen a sok "koca menedzser aki epp draftolt egy 18 evest es orul maganak hirtelen elkezdi licitalni az edzoket es ertelmetlenul draga lesz a stab")

Mi programon belul mar most elkezdjuk az adott korosztalyos menedzsereknek javasolni / kerni hogy cserljenek, vegyenek stabot szezon vegeig.

De visszaterve, a jatek alapja a jo stabil bevetel, ezert mi azt javasoljuk minden uj menedzsernek aki nullarol indit hogy mire tud hozzank U21- programba csatlakozni az 2, de inkabb 3 szezon. Ezalatt tudatosan, odafigyelve, kovetetve a tanacsainkat el lehet erni hogy lesz egy kb 10k as stadionod, beveteled, edzod, torna vagy edzotermed, es lehet 18 evesekkel nekiindulni edzeni.

Amennyiben erdekel, keress meg privatban, megadom a csoport Facebookos elerhetoseget ahol 60+ menedzser van 4 korosztalyra osztva, most mar kozel 15 vagy 16. szezonja koordinaltan.
Udv,
Szepiz

This Post:
22
302591.254 in reply to 302591.253
Date: 11/19/2024 1:13:55 PM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Az elöttem szólókhoz nagyon sok mindent leírtak. Egy valami fontos. Türelem és türelem. Ne vegyél olyan játékost, aki elviszi a bevételed. Ne az eredményre figyelj, hanem a klubodra. Maximalizáld a bevételt, rúgj ki mindenkit akit csak lehet. Az első időszakban nincs minimális játékos fizetés. Tehát ha a kereted 100k helyett csak 30k-t keres, akkor minden héten 70k marad a zsebedben. Lehet,hogy én ezen idő alatt kirúgnék minden felesleges játékost. Annyit tennék még hozzá, hogy a szezon 4. hetében az újrakezdésem 3. Napján sikerült vennem egy elég jó kis 18 éves játékost. Onnan kezdtem el edzeni, és u21 lett. Közben 17k-s stadiont felhúztam, és sikerült stábot építményeket építenem. De az eredményességet feladtam teljesen. Nem volt egyszerű, de megérte. Most vettem meg az első jobb játékosaimat, és beértek az edzett fiatalok is. Egész jónak tűnik ez az út kezdésnek.

Advertisement