A co to ma wspólnego z draftem? Już pisałem - nie jestem zainteresowany czasochłonnym i systematycznym angażowaniem się w BB. Mogę sobie dłubnąć coś z doskoku.
Inna sprawa, że nakręcenie negatywnych opinii o odwróconych a przede wszystkim styl rozmowy oparty na unikaniu jakichkolwiek argumentów, już na starcie gwarantował, że mniej osób da się namówić.
A nieprzyjemną atmosferę w tym wątku to Ty nakręciłeś, takimi durnowatymi postami:
(131964.71) - zacząłęś od pretensji, że coś na dziko - to tak chyba na zachęte, jakby ktoś chciał coś na przyszłość zrobić.
(131964.102) - a tu już zacząłeś pajacować i wyzywać mnie od trolli
(131964.107) - i chciałeś się ponabijaći mnie sprawdziłeś bo byłeś pewien, że blefuję. Wted jeszcze byłeś w świetnym humorze, bo byłeś pewny, że zaraz mnie upokorzysz na forum.
(131964.110) - tylko że niestety nie wyszło i wtedy zacząłeś przeginać (forum nie służy do oskarżania o nielegalne korzystanie z dziur).
(131964.124) - a gdy z uśmiechem potrzedłem do Twoich oskarżeń, to już poszedłeś w zaparte. Oczywiście poczucie humoru nagle się skończyło.
Last edited by B.B.King at 3/26/2010 5:51:19 PM