BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT+U21] Usprawnienia baz

[NT+U21] Usprawnienia baz

Set priority
Show messages by
From: oskar4

This Post:
00
131964.244 in reply to 131964.243
Date: 3/26/2010 3:44:02 PM
Overall Posts Rated:
1010
Żart był udany, ale już możesz skończyć...

PS. Znowu zaczynają się posty na całą stronę. ;]

This Post:
00
131964.245 in reply to 131964.234
Date: 3/26/2010 3:53:06 PM
Overall Posts Rated:
1010
Muszę Ci przyznać że inteligentny człowiek jesteś:) Samemu dajesz rade przeciwko tak dużej ilości ludzi:) Ładnie ładnie

From: m4ti_

This Post:
00
131964.246 in reply to 131964.243
Date: 3/26/2010 4:03:44 PM
Overall Posts Rated:
2121
I jeszcze jedna rzecz - dlaczego najpierw zrobiłem a dopiero potem powiedziałem. Poprzednim razem najpierw powiedziałem - chodzi o odwróconych. To paru śmiesznych ludzi nie potrafiło wtedy na argumenty porozmawiać tylko od razu zjechali pomysł. A parę tygodni później znalazłem wątek na forum, że jest problem z potencjałem U21. To wtedy śmiać mi się chciało bo założyła to jedna z osób, która jest jednym z największych oponentów odwróconych ;-) Życzę sukcesów w dalszym trenowaniu mutantów ;-) Alternatywa jest taka, że i tak będziecie musieli trenować zawodnikom boki. Natomiast odwrócona defensywa może być dla takiego zawodnika skillem głównym. Ale róbta co chceta.

Mr.President chciał Ci dać zawodników których byś mógł przerabiać jak tylko byś chciał. Jak Ty na to zareagowałeś? Przestałeś poprostu się na forum udzielać i tak się skonczyła dyskusja na ten temat. Więc Twoje pisanie teraz, że pomysł został zjechany przez "śmiesznych ludzi" jest po prostu bzdurą.

This Post:
00
131964.247 in reply to 131964.246
Date: 3/26/2010 4:12:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
I jeszcze jedna rzecz - dlaczego najpierw zrobiłem a dopiero potem powiedziałem. Poprzednim razem najpierw powiedziałem - chodzi o odwróconych. To paru śmiesznych ludzi nie potrafiło wtedy na argumenty porozmawiać tylko od razu zjechali pomysł. A parę tygodni później znalazłem wątek na forum, że jest problem z potencjałem U21. To wtedy śmiać mi się chciało bo założyła to jedna z osób, która jest jednym z największych oponentów odwróconych ;-) Życzę sukcesów w dalszym trenowaniu mutantów ;-) Alternatywa jest taka, że i tak będziecie musieli trenować zawodnikom boki. Natomiast odwrócona defensywa może być dla takiego zawodnika skillem głównym. Ale róbta co chceta.

Mr.President chciał Ci dać zawodników których byś mógł przerabiać jak tylko byś chciał. Jak Ty na to zareagowałeś? Przestałeś poprostu się na forum udzielać i tak się skonczyła dyskusja na ten temat. Więc Twoje pisanie teraz, że pomysł został zjechany przez "śmiesznych ludzi" jest po prostu bzdurą.

W tej kwestii akurat z matim zgodzę się w 100, a może i 200 %... Po prostu zachowałeś się bardzo niedojrzale, z dnia na dzień uciekając z forum, podejrzewam, że teraz tak będzie... :D Ale co ja tam wiem... (?)

This Post:
00
131964.248 in reply to 131964.245
Date: 3/26/2010 4:15:27 PM
Overall Posts Rated:
1010
Lepiej przestańmy zachwalać tak jego inteligencji, bo mu się jeszcze przewróci ... w główce. :D
W końcu to już czwarta pochwała (wcześniejsze: moja, Bigz-eta, i chyba GieeMa)

From: B.B.King

This Post:
00
131964.250 in reply to 131964.246
Date: 3/26/2010 5:50:48 PM
Overall Posts Rated:
12061206
A co to ma wspólnego z draftem? Już pisałem - nie jestem zainteresowany czasochłonnym i systematycznym angażowaniem się w BB. Mogę sobie dłubnąć coś z doskoku.
Inna sprawa, że nakręcenie negatywnych opinii o odwróconych a przede wszystkim styl rozmowy oparty na unikaniu jakichkolwiek argumentów, już na starcie gwarantował, że mniej osób da się namówić.
A nieprzyjemną atmosferę w tym wątku to Ty nakręciłeś, takimi durnowatymi postami:
(131964.71) - zacząłęś od pretensji, że coś na dziko - to tak chyba na zachęte, jakby ktoś chciał coś na przyszłość zrobić.
(131964.102) - a tu już zacząłeś pajacować i wyzywać mnie od trolli
(131964.107) - i chciałeś się ponabijaći mnie sprawdziłeś bo byłeś pewien, że blefuję. Wted jeszcze byłeś w świetnym humorze, bo byłeś pewny, że zaraz mnie upokorzysz na forum.
(131964.110) - tylko że niestety nie wyszło i wtedy zacząłeś przeginać (forum nie służy do oskarżania o nielegalne korzystanie z dziur).
(131964.124) - a gdy z uśmiechem potrzedłem do Twoich oskarżeń, to już poszedłeś w zaparte. Oczywiście poczucie humoru nagle się skończyło.

Last edited by B.B.King at 3/26/2010 5:51:19 PM

From: m4ti_

This Post:
00
131964.251 in reply to 131964.250
Date: 3/26/2010 6:20:07 PM
Overall Posts Rated:
2121
Cieszę się, że umiesz się posługiwać płynnie narzędziami forumowymi, ja bym tutaj to odłożył na bok:). Wkręciłeś mnie, Leszek też miał w tym swój pewnie nie świadomy udział ale mnie wkręciłeś, brawo, zaimponowałeś mi. Nazwałem Cię trolem bo Twój styl wypowiedzi na to wskazywał, uraziłem Cię z tego co widzę, za co teraz Cię przepraszam.

Odłóżmy sprawę z bazami na bok jak wspomniałem wcześniej i te Twoje cytowanie mnie i pokazywanie postów które pisałem, a że osobą świadomą jestem to wiem co piszę.

Skupmy sięna odwróconych, nie zgadzam się z Twoim argumentem, ze to by było czasochłonne. Na BB logujesz się na pewno 3 razy w tygodniu aby ustawić skład więc czas na to i pewnie na jakąś analizę masz bo sam się chwaliłeś, że wygrałeś 4 ligę mimo iż składu najsilniejszego nie miałeś.

Miałbyś okolo 20-30 pewnie zawodników pod swoją opiekom więc nie dużo. Sam miałem ich znacznie więcej i jakoś nie narzekałem. Najtrudniej było by Ci na początku namówić ich do współpracy ale na napisanie kilku maili(mógłbyś sobie przygotować jeden dobry wzór i go rozsyłać do wszystkich), jakbyś przekonał połowę z tego to już byś miał 15 managerów chętnych do współpracy czyli miałbyś na kim swój pomysł próbować. Potem już tylko odbierałbyś od nich maile, robił jakieś korekty itp. Nie wmówisz mi, że to by pochłonęło Twój czas. Napisałeś też że: " Mogę sobie dłubnąć coś z doskoku." no i właśnie tak by to wyglądało, że dłubałbyś to z doskoku a czas by zweryfikował czy masz rację.

This Post:
00
131964.252 in reply to 131964.239
Date: 3/27/2010 7:36:27 AM
Overall Posts Rated:
188188
Skauci widzą skille wszystkich ze swojej bazy, nawet tych co nie chcą współpracować, właśnie od tego jest selekcjoner, żeby sprawdzał skille takich zawodników w przerwie międzysezonowej :) A zgoda właściciela ma tu nie wiele do gadania :)

No ok, ale tak przez cały sezon nie wiem, co się z grajkiem dzieje, wiem co było na początku sezonu :) A selekcjoner to siła wyższa, on ma inne zabawki i zmartwienia ;)

Message deleted
From: R-Allen

This Post:
00
131964.254 in reply to 131964.253
Date: 3/30/2010 3:43:38 PM
Overall Posts Rated:
2020
Dobrze że się wszystko złagodziło :D B.B.King pomysł miałeś rewelacyjny z tymi bazami, tylko szkoda że wcześniej nie powiedziałeś bo koło 4 godzin przeszukiwałem ligi w poszukiwaniu perełek i oblałem przez to sprawdzian z chemii :D

Advertisement