2.Σε οτι αφορα το συστημα και την κινηση που αναφερει ο καλος μου φιλος και πιστος οπαδος των εθνικων ομαδων,προσεξε να δεις τι γινεται εδω παντα κατα την γνωμη μου,στην μικρη νεων κατ αρχην (το 99% των παιχτων καθε σεζον ειναι για κοιτα μεσα,αντε λοου ποστ),ειδες φετος που παιξαμε ενα πρινσετον πως μας πηρε και μας σηκωσε γιατι ομως ?? γιατι πολυ απλα και να φτιαξεις τους ψηλους οπως τους θελεις με ενα σεντερ π.χ Ντορσει με πασα δεν θα εχεις ποτε περιφερεια τοση γεματη σε σουτ αλμα και εμβελεια και περιμετρικη και πασα κτλ κτλ,αντιστοιχα οι αντιπαλες ομαδες που και αυτες κατα 99% παιζουν κοιτα μεσα θα εχουν καλες περιμετρικες και καπου εκει θα κοβει το γαλα....γενικα μπορεις να κλεψεις παιχνιδι απο καλυτερη ομαδα σ αυτο το επιπεδο αλλα πρεπει να εχεις ενα παιχτη επιπεδου Βαρδαρη σε καλη κατασταση.
Aπολύτως κατανοητό, όπως το θέτεις. Ευχαριστώ κόουτς(και για τα καλά σου λόγια).
Κοίτα να δεις που έλειψα(αναγκαστικά) από σχεδόν όλα τα live, άρα έλειψε και η ανωτάτου επιπέδου καναπέδια κριτική(sic) μου στον ομοσπονδιακό προπονητή και δημιούργησα συμπάθειες!
Ολα ο ταπούτος τα άκουσε!χεχεχε Και δικαιολογημένα βέβαια!

3.Ενας πολυ καλος φιλος μου ειπε καποτε τα μεγαλα ματς τα κερδιζει το ριμπαουντ και κυριως το επιθετικο η εσωτερικη αμυνα ειναι υπερεκτιμημενη....τωρα ειναι Νο 1 στην παγκοσμια καταταξη bb για να δουμε θα πιασει στην καινουρια νεων το ρητο!!!???
Για το ριμπάουντ δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Μπορεί να σου δώσει σε μαν του μαν έξτρα κατοχές που θα σου δώσει και η πίεση στα 4/4(σε κλεψίματα και λάθη αντιπάλου), χωρίς τα αρνητικά αυτής(και σε κατοχές).
Για την εσωτερική άμυνα δεν μπορώ να έχω ακόμα σαφή γνώμη, αλλά κοιτάζοντας κάποια U-21 νήματα άλλων χωρών, βλέπω ότι τείνουν να την συνυπολογίζουν πλέον με την τάπα(λόγω και των αλλαγών στην μηχανή).
Για παράδειγμα στο νήμα της USA U21 ζητάνε πλέον μίνιμουν προαπαιτούμενα σε ID+BLΚ σαν σύνολο σκιλς 21 και όχι ξεχωριστά 13 ID πχ.
Last edited by maddoghellas at 7/25/2013 7:48:26 AM