Agor Aegean εν. fay_stelaios 64 - 77
εδω γαμ@@@κε ο Διας!!!παραταση!!!πολυ καλος μανατζερ ο Αγορ τον παραδεχομαι...αν και η διαφορα δυναμικοτητας ηταν αρκετα μεγαλη κοντραρε εκτος εδρας το Στελιο...βεβαια εβαλε και ο Στελιος το χερακι του...το κοιτα μεσα δεν θα το προτιμουσα στη θεση του..αν ειχε επιλεξει καποιο περ συστημα πιστευω το παιχνιδι θα ειχε τελειωσει νωριτερα....
Υ.Γ.ΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ?????!!!!μεχρι να παιξουμε θελω να εχεις πουλησει τουλαχιστον 3 παιχτες(απο τους βασικους):P
μπαλίτσα φίλε!
λοιπόν είχαμε όντως μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όντως.ο Αγόρ έχει κλάσεις καλύτερη ομάδα από την δική μου,είναι και καλύτερος μάνατζερ κτλ
οι 2 καλύτεροι παίκτες του τραυματίστηκαν στο 6ο λεπτό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βάλει καλάθι.έβγαλα κι εγώ τρελή αναφορά....αν εδν υπήρχαν αυτοί οι 2 τραυματισμοί,τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.σκέχου ότι ο Αγόρ έπαιξε χαλαρά και υποθέτω πως είχε τελική διάθεση στην ουσία στο 5,ενώ εγώ στο 10!
με την λάθος επιλογή του κοίτα μέσα με παγίδευσε και ο ίδιος αφενός με αυτό που είπε πριν προηγούμενη του αγώνα και αφετέρου με την πώληση του ψηλού του.δεν μπορούσα να φανταστώ οι πάσες που θα έφταναν στη ρακέτα,δεν θα γίνονταν καλάθι με τίποτα!και να σκεφτείς πως είχε και 3ο τραυματισμό και μια αποβολή με φάουλ!
κάπου σκέφτηκα δλδ αν δεν έπαιζα κοίτα μέσα χθες πότε θα έπαιζα?
κι όμως η πρώτη μου σκέψη ήταν το τρέξε...
τα καλό είναι ότι νίκησα και μάλιστα τηλεπτικό ματσάκι!έχω ανάγκη τα λεφτά!η πλάκα είναι ότι έχω νικήσει μόνο τον πρώτο και ατον τελευταίο!
χαχαχαχα
το κακό είναι ότι πήρε πολλά λεπτά ο Σιδηρό στο 3 και ο Κουλοχέρης στο 1!άρα ή θα πρέπει να αλλάξω προπόνηση ή να ρισκάρω αγ.καταστάσεις.ότι κι αν κάνω ψιλοααλλάζουν τα πλάνα για το επόμενο παιχνίδι μου.θα δούμε.
απο τη μία πρέπει να προφυλλάξω τον Σιδηρό που είναι ο παικταράς μου και από την άλλη να μην αλλάξω προπόνηση στον Κουλοχέρη που έχει κάποιες ελπίδες για τη νέων...
PANTOKRATORAS εν. JK69ER 95 - 82
ωραιο παιχνιδι...η υπομονετικη δουλεψε μια χαρα και πηρα 63 απο τους 95 ποντους απο τη θεση 3...:)ο τζοκερ πηγε σε τρεξε, το οποιο μπλοκαρα οσο μπορουσα με την 3-2...ειμαι ευχαριστημενος απο την αποδοση των παιχτων μου σημερα, ο Ζαριφ εκανε παπαδες παλι...:)αν ο τζοκερ μου ειχε παιξει 3-2 ισως η διαφορα ηταν μικροτερη αλλα και παλι νομιζω οτι με τη διαφορα διαθεσης θα το επαιρνα...αυτο βεβαια δεν θα το μαθουμε ποτε...:)
μου σρέσεις πολύ!αυτά είναι υπομονετική στο 3!!!!άψογος!