BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζον 19

Σεζον 19

Set priority
Show messages by
From: Evzonas

This Post:
00
208456.242 in reply to 208456.241
Date: 3/16/2012 6:21:21 AM
Overall Posts Rated:
100100
Πιο ποιοτικη δεν ξερω αν ηταν(θα ελεγα πανω κατω ιδια ποιοτητα εχουν οι 2 ομαδες) αλλα σιγουρα ειχε καλυτερη φυσικη κατασταση. Αν θυμαμαι καλα ξεκουρασε κιολας παιχτες ο Βαλβερδε με τον Αρη. Νομίζω αναμεσα σαυτους που ξεκουρασε ηταν ο Μανιατης(που παθαινε κραμπες συνεχεια και βγηκε) αλλα και ο Τζιμπουρ που στο πρωτο ημιχρονο εκανε ωρες ωρες καποια ασκοπα σπριντ και στο δευτερο δεν μπορουσε να κουνηθει.
Νομιζω απο θεμα φυσικης καταστασης μακραν ο καλυτερος ειναι ο Χολεμπας. Τελος παντων...οτι εγινε εγινε!! Τωρα το μονο που με απασχολει ειναι το ματς απεναντι στους Πιγκουινους......................αναμενεται σκληρη μαχη!χεχεχε!!Στην πρωτη ευκαιρια θα γραψω τα προγνωστικα μου!

From: vissber

This Post:
11
208456.244 in reply to 208456.242
Date: 3/16/2012 6:41:37 AM
Overall Posts Rated:
3434
Anyway odws oti egine egine den iparxei logos na to analioume....distixws apokleistike o olimpiakos kai tha peseis sta moutra na asxolitheis me to pws tha exodoseis tous kakomoirous pigouinous!!! Isws eprepe na kerdisei o olimpiakos gia na se piasw panw ston ipno kai to methisi tis prokrisis!!!!! Tha erthw sto gipedo na dw ton agwna opote se parakalw steile mou tin limouzina me tis rwsides, tis livanezes kai tis maroccines kai se parakalw min xexaseia ta aperitif stin souita!!!!

PS. Sta prognwstika se parakalw na grapseis stadar assos!!!! Alliws tha erthw parea me ton beo kai tous fouskwtous!!!!!

Last edited by vissber at 3/16/2012 6:42:34 AM

This Post:
00
208456.245 in reply to 208456.244
Date: 3/16/2012 6:55:18 AM
Overall Posts Rated:
170170
xaxaxaxaxxa,ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!εγραψες!!

This Post:
33
208456.246 in reply to 208456.245
Date: 3/16/2012 7:40:57 AM
Overall Posts Rated:
170170
MartiouUnited--Syros CougarsΑρκετα ετοιμος φαινεται η Συρος απο πλευρας αγωνιστικης καταστασης των παιχτων αλλα ειναι ετοιμος για αυτο το παιχνιδι ή για το επομενο??Υπο κανονικες και ιδιες συνθηκες θα ηταν ενα σκληρο παιχνιδι με σπουδαια κοντρα στην περιφερεια με ενα μικρο προβαδισμα στους φιλοξενουμενους,οπως και να χει λοιπον θα παμε προς το διπλο!!2 του 1.75
Pella B.C. --Greek MagicΔεν μπορω να ειμαι απολυτος αλλα πιστευω σε σκορ πολλα με λιγα μιας και θα δουμε πιτσιρικαρια και προπονηση απ την Πελλα μιας και εχει μεσοβδομαδα μετρημενο αγωνα σιγουρα!Λαβωμενος στον ασσο (Flávio Marinho) ο Μαγος αλλα σε μετρια κατασταση και η Πελλα,οπως και να εχει και εδω, 1 του 1.45
Penguins AG--SymTeam...Αντε βγαλε ακρη εδω,οι δυο συμπαθειες μου συγκρουονται και ειναι και οι δυο στα οπλα!!Οι παιχτες πιο ετοιμοι απο ποτε φαινεται οτι θα γινει ενα ισο παιχνιδι που θα το χτυπησουν και οι δυο και πιστευω οτι θα εχουμε ανεβοκατεβασματα με τελικο ισχνο νικητη τον γηπεδουχο με 5-10 ποντ.,1 λοιπον με 2.15
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ--bilarisΑντε βγαλε ακρη στην ουσια ενας αγωνας τεσσαρων παιχτων του bilari εναντια σε 5,5 του ΣΙΜΩΝΙΔΗ αυτη την στιγμη δειχνει πιθανο το διπλο αν και το σημειο θα το εγραφα 5 λεπτα πριν ξεκινησει ο αγωνας περιμενοντας μια προσθηκη του Βασιλη,βεβαια ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτο που μας περιγραφει ο Βασιλης σε σχεση με το μελλον της ομαδας του αποτυπωνεται και στην διαχειρηση (ολοι οι παιχτες που αγοραστηκαν προ λιγων ημερων ειναι παλι στον τακο)Ρισκαρω και παιρνω το διπλο αν το εχει αποφασισει ο Βασιλης,2 του 2.90
kleinmein--olimpiakos zwgrafou....ωραιο ματσακι
Alfea--F.C Aris P.χμμμμμμ δυσκολος σε προβλεψη και αυτος ο αγωνας μιας και ο Αρης Πετρουπολης ρισκαρε και εκανε μεν σπουδαια νικη στο κυπελλο απεναντι στον τροπαιουχο αλλα εδωσε το κατι παραπανω,νομιζω μεγαλη υποθεση θα παιξει η ορεξη της Αλφεα για το διπλο εαν το θελει,εαν λοιπον εχουμε ιδια κατασταση θα εχουμε ενα ντερμπι με τα ολα του μιας και οι δυο ειναι γεματες ομαδες!!θα παω με τον 1 του 1.90!!(αν χασω μονο αυτο θα με αφησετε να λεω σας το ειχα πει και τετοια ετσι???)
A.O. Vraxassiou--VOTSALAKIA BCαν ο Renato Afonso ηταν σε λιγο καλυτερη κατασταση θα ημουν σιγουρος 100% για τον ασσο,σπουδαια πορεια του Α.Ο στο κυπελλο αλλα και κουραση στους παιχτες,πολυ καλο συνολο τα Βοτσαλακια που κακως βρισκονται εκει που ειναι περιμενω λοιπον τον...1 στο 2.00
TWINS SALONIKA B.C.--giouxtasΜαλλον ειναι το στανταρακι μου μιας και ο gm στην εδρα του δεν παιζει και απεναντι του αυτην την αγωνιστικη εχει μια ομαδα που ερχεται απο συνεχη υπερπροσπαθεια για την σωτηρια και πρεπει να αρχισει να παιρνει και καποιες ανασες...1 λοιπον του 1.55

καλη επιτυχια παιδια!!!

This Post:
11
208456.247 in reply to 208456.246
Date: 3/16/2012 11:22:58 AM
Overall Posts Rated:
100100
Πολύ καλή ανάλυση Τάσο!Όλα τα λεφτα οι αποδόσεις!Ας γράψω και εγω τα δικά μου!Θα μου επιτρεψετε να ξεκινησω απτο παιχνιδι του GM! Θελω να ταχω καλα μαζί του για να εξαντλησω τις πιθανοτητες να με επαναφερει στο κυπελλο με καποιο μαγικο τροπο που μονο αυτος ξερει!Αν δεν το κανει θα ξαναρχισω το κραξιμο!
TWINS SALONIKA B.C. vs giouxtas : Ενταξει,και διπλο να τοβλεπα ...ασο θαλεγα για τους προαναφερθεντες λογους!!:Ρ Οι διδυμοι πηραν εναν παιχτη τουμπανο αλλα θα ειναι τραυματιας,περιμενω να ανεβουν πολυ με αυτη την προσθηκη αλλα αυριο πιθανοτατα θα χασουν!Ασος!
Alfea vs F.C Aris P. : Χωρις τον απαραιτητο ενθουσιασμο αλλα εντος εδρας ο Αρης Πετρουπολης θα εχει δυσκολο εργο! Με καλυπτει η φραση του Τασου για το πως θα κατεβει ο φιλοξενουμενος! Οριακα διπλό αν κατεβει κανονικα λογω ενθουσιασμου!
AO Vraxasiou vs Votsalakia BC : Mε εχουν προβληματισει τα Βοτσαλα φετος,οπως εχω ξαναπει περιμενω ανακαμψη! Ειναι απολυτη αναγκη η νικη σε αυτο το παιχνιδι αλλα απτην αλλη και ο Βραχασιου ειναι καλη ομαδα!Οριακα ασος!
kleinmein vs olimpiakos zwgrafou : Aποκλεισμενος πλεον απτο κυπελλο ο Αλεξανδρος θα ριξει το βαρος στο πρωταθλημα και αν κανει συντηρηση δυναμεων ο ολυμπιακος ισως μπορεσει την εκπληξη. Αν δεν κανει συντηρηση ο Ολυμπιακος τοτε θα κερδισει εντος εδρας! Θα παω με τον ασο του 1,60!!:Ρ
bilaris vs Σιμωνιδης : Ότι ειπε ο προλαλησαντας...αντε βγάλε ακρη!! και εγω στο διπλο θα πονταρω μονο και μονο γιατι εχει υψηλη αποδοση!!
Penguins vs SymTeam : Παιζω εντός αλλά εχει καλυτερο ενθουσιασμο λογω του χαλαρου στο κυπελλο...συν τοις αλλοις μεχει για πελατη...η προιστορια ειναι τραγικη...8-1!!! Τέλος για να εχω μια ελπιδα να κερδισω πρεπει στην προβλεψη μου να πω οτι θα γινει στανταρ το διπλο!!:Ρ Άρα,διπλό...!χαχαχαχαχα! Περα απτην πλακα θα γίνει πιστευω μεγάλο ντερμπι!
Pella B.C. vs Greek Magic : Aν θελουν να φυλαξουν δυναμεις οι Μαγοι δεν θα το κανουν εντος εδρας εναντια στην Πελλα πιστευω!Βλέπω ασο!
MartiouUnited vs Syros Cougars : Οι Συριανοι παρουσιαζονται πιο δυνατοι αποσο τους περιμενα...και για μενα ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος! Απτην αλλη ο Μαρτιου είναι πολυ δυνατή ομάδα και εχει τον πρωτο λογο. Δεν αποκλειω την εκπληξη αλλα...δυσκολο!

This Post:
11
208456.249 in reply to 208456.247
Date: 3/16/2012 1:16:22 PM
Overall Posts Rated:
3434

Penguins vs SymTeam : Παιζω εντός αλλά εχει καλυτερο ενθουσιασμο λογω του χαλαρου στο κυπελλο...συν τοις αλλοις μεχει για πελατη...η προιστορια ειναι τραγικη...8-1!!! Τέλος για να εχω μια ελπιδα να κερδισω πρεπει στην προβλεψη μου να πω οτι θα γινει στανταρ το διπλο!!:Ρ Άρα,διπλό...!χαχαχαχαχα! Περα απτην πλακα θα γίνει πιστευω μεγάλο ντερμπι!

Sou eipa na prosexeis ti prognwstika tha dwseis!!!! den me akouses!!!! Loipon aurio tha erthw meta sinodias kai min kai tixon den afisoun tin asfaleia mou na perasei!!! tha ta kanw gis madiam!!!! gia na dixoume kai to ithos kai tous tropous pou ekprosopoun oi pigouinoi!!! kai ean diskoleutoume tha feroume mazi kai ta filarakia mas tis thalassies fwkeis gia back up!!! TREME SYM TREMEEEEE!!!! HAHAHAH

Last edited by vissber at 3/16/2012 1:16:52 PM

This Post:
00
208456.250 in reply to 208456.249
Date: 3/16/2012 2:12:14 PM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
IV.17
Overall Posts Rated:
3838
paides sto matsaki mou allaxte apodosh...
ASSOS tou 1,50 o vasillis phge kai phre paiktara olkhs-ton eixa tsekarei- kai ekleise 5ada ....

[Polska]
Mariusz Gadawski (6901676)
Σούτινγκ Γκαρντ
Ιδιοκτήτης: bilaris

Εβδομαδιαίος μισθός: $ 91 386
Ρόλος: τζάμπα πληρώνεται
(BuzzerBeta)

DMI: 1270100
Ύψος: 6'7" / 201 cm
Προοπτική: ΜVP
Αγωνιστική Κατάσταση: καταρτισμένος

basilakh mas afineis kai elpizoume kai meta kaneis to mpam... -kai psaxnomaste-...

From: Evzonas

This Post:
11
208456.251 in reply to 208456.249
Date: 3/16/2012 3:00:18 PM
Overall Posts Rated:
100100
Eπειδη οι τονοι ανεβηκαν επικινδυνα και ακουστηκαν ακραιες αποψεις ακομη και για θαλασσιες φωκιες...η διοικηση της ΣυμΤημ προχωρησε στην προσληψη των κορασιδων που φαινονται στο παρακατω βιντεο για να κανουν τα χορευτικα τους στα ταιμ αουτ!Ελπίζουμε η φιλοξενια μας να μεινει αξεχαστη στον κ.Αρη...
http://www.youtube.com/watch?v=IYZeKzTluMI (μετα το 0'50'' ξεκιναει το παρτυ)

This Post:
00
208456.252 in reply to 208456.251
Date: 3/16/2012 4:11:57 PM
Overall Posts Rated:
3434
Agapite kirie Sym mia kai bhkate sta exoda sas parakalw proslavete kai tin parakatw:

http://www.youtube.com/watch?v=M_pGiae3Zbc

Xrewse tin ston logariasmo mou. :)))

Advertisement