BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXVI.

Kérdés és csevegő XXVI.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
302591.240 in reply to 302591.239
Date: 2/26/2024 6:56:33 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
1- rendben de a 9/11 az azért probléma. 8as formával.
hidd el tudom milyen játékosok védekeztek rajta. nem 80 k játékosok. és nem 8as formával.

2.ez rendben van de ennek ki kellett volna jönni negativumkent hogy fáradtabbak a játékosok.
pl 3 negyed elején konkrétan ez a szoveg jött ki meccs közben:
"Otmár Lendvai sápadtnak és kimerültnek tünik. cserét kér , de ugy fest hogy az edzo ezt nem veszi észre ,"

3 - ez az értékelés is tud csaloka lenni pl most DH védekezzett bd-be és a BD DH-ba.. szoval bővel több volt a bv-m...
és itt ugye szembe jön a 7-es ktámádása a 12 es kv szemben és dobott 40% kintről.
ez nem mindennapos. hogy + 5 támadas és védekezés között van 40% os hatékonyság.

4, es legjobb belsőre tudtommal nem a 2-3 zona a legjobb . 10 bol hany alkalomból tenned ezt ellene ha tudod hogy ezzel jön?

5. passz ezt beszéltük sztem nekem jobb a passzom mint neki összesgében. és ott a tamadohullam is engen igazol szerintem

alapvetően valószínű megérdemelten nyert tavaly se sikerült nyernem fontos meccsen.. (127120798)
az zavar hogy szoros se volt a meccs. és hogy 1 cserével is lehet meccset nyerni magas szinten is. + ugye a 9/11 dobas
majd jövöre ....

This Post:
33
302591.241 in reply to 302591.240
Date: 2/27/2024 3:47:05 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero

4, es legjobb belsőre tudtommal nem a 2-3 zona a legjobb . 10 bol hany alkalomból tenned ezt ellene ha tudod hogy ezzel jön?

Domi!

Nem erted...pedig igyekeztem jol leirni.

A legjobb belso ember dobjon taktika egy neutralis taktika eddig ez rendben is lenne a te gondolatmeneteddel, DE

- A meccsmotor a tempo, labdavezetes es 2 pontos harmas skill aranybol szamolja ki hogy az eppen palyan levo 5 tamadobol "ki a legjobb belso dobo jatekos" (2 pontos sulyozva van benne, de a masik ketto is sokat szamit) es ezt a jatekost "erolteti" ez a jatekos fog a legtobbet probalkozni.

Eddig ok?

- most jon a tamadas neutralis resze. Maga a tamado taktika nem fogja eltolni a tamadast se bentre se kintre szandekosan, viszont a kivalasztott es eroltetett jatekos skilljei vs a vele szemben levo vedo (vagy jelen esetben zona) tulajdonsagai viszont diktalnak tamadasi semat.

mi latszodott? Hogy a te jatekosod raemelt 9 kinti dobast "is" jon a neutralis taktikabol, csak nem dobta be oket hatekonyan, mert valoszinu nem jo kinti dobo.

Es raemelt 30db mezony dobast is, jon az o tamado skilljeibol, csak mezonyben meg szembe talalta magat a 2-3 zonaval ami ha csak a a benti dobasokat nezzuk nyilvan hatekonyabb mint az 1v1.

Szerintem inkabb az a kerdes hogy a Wekerle volt e olyan rutinos, analitikus es BB tudassal rendelkezo hogy kielemezte a te jatekosaidat es tudta hogy ki lesz a te legjobb bent tamado jatekosod, vagy kik lehetnek az az 1-2 akik bent tamadnak erosen majd, es ezert rahuzta a belso zonat.

Vagy nem rutnis, nem jo BB tudassal rendelkezik es csak felig vakon huzott egy belso zonat mondvan "A fured eros benti tamadassal, tuti jo lesz a belso zona"

A masodik esetben lehetne neked igazad, de akkor is csak akkor ha lett volna olyan jatekosod, aki ki tudja hasznalni a neutralis tamadas adta elonyt azaz hogy kintrol is, tempot is dobal nem csak betor pl. De nem volt ilyen jatekosod.

Igy erthetobb?
Sz.

This Post:
00
302591.242 in reply to 302591.241
Date: 4/2/2024 2:43:07 PM
Vadkakasok
II.1
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem először is hogy miért nem tudok küldeni üzenetet itt a fórumon, csak így válasz ként?

A fontosabb kérdés viszont az hogy az mitől függ hogy az edző mennyi időt kér ki egy-egy meccs alatt?
Már idegileg kivagyok hogy se védekezés se támadás nem megy és az utolsó percnek 5 idő kéréssel megyünk neki! Több meccsen is volt már úgy hogy az ellenfél már akkor is időt kért ha már kezdtem megközelíteni.

Üdv, Dávid

This Post:
00
302591.243 in reply to 302591.242
Date: 4/3/2024 6:08:30 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Szia David!

Ezeket nem tudjuk mi a jatekban kontrollalni. AZ idokeresek az edzo alltal tortennek. Leginkabb annak a fuggvenye, hogy mennyire szoros az allas, esetleg van e az ellenfelnel egy elkapott periodus amikor mindenhonnan betalalnak, stb.
Uzenetet az adott csapat vagy manager oldalarol tudsz kuldeni jobb alul "uzenet kuldese" vagy ha tudod pontosan a manager nevet, akkor BB email irasakor megadod cimzettnek.
Udv,
Sz.

This Post:
00
302591.244 in reply to 302591.243
Date: 6/12/2024 8:38:06 AM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Sziasztok!

Megtudja nekem valaki mondani, miért kerültem át egy random másik III. Osztályba? Ez nonszensz számomra. Teljesen jól megvoltam a ligámban, végre feljuthattam volna, erre most átrakott valami számomra teljesen szar helyre, ahonnan ismét esélyem sincs feljutni. Elképesztően elkeserítő ez számomra. Teljesen elvette a kedvem az egésztől. WTF van?

This Post:
00
302591.245 in reply to 302591.244
Date: 6/12/2024 8:42:52 AM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Hát ez kész. Ott maradt egy csomó szr csapat, akik közül majd 1 feljut, a jó csapatok meg átkerültek olyan ligákba ahol esélyük se lesz feljutni. Uram atyám mi ez a ....... ........ azt a ........ !

This Post:
11
302591.246 in reply to 302591.245
Date: 6/12/2024 9:07:26 AM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Elég szerencsétlenül jártál.
Minden szezonban a feljutások után kiegyenlítik az alsóbb ligákat, elkerülendő hogy túl sok inaktív csapat legyen az egyikben könnyű feljutással, miközben közel lehetetlen a másikban, ahol mindenki aktív.

Kicsit tervezd újra a dolgot és jó lesz ez. Nagy kalappal!

This Post:
00
302591.247 in reply to 302591.246
Date: 6/12/2024 10:14:54 AM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Tavaly terveztem újra. A másik csoportomba így rosszabb lett az arány, mint ami ebbe volt. Miért a 2 legerősebb csapatot rakták el onnan? A két nyugati döntőst. Agyhalál ez tényleg. Újratervezek, jövőre meg majd újra elraknak. 3 olyan csapat is van, akiket még vagy 3 szezonig nem tudom megverni, ott meg veretlenül lehettem volna bajnok. Cserébe fix, hogy olyan bajnok lesz, aki max 1 hónapja kezdte a játékot és van neki 6k-s csarnoka. Nem találok szavakat arra, ami történt. Felháborítóan elkeserítő. Így lehet a tudatos csapatépítést 1 pillanat alatt tönkretenni. Elképesztő.

U.i: pont így lettek kva nagy difik a két csoport között. Az egyikben csak kezdőt meg botok, a másikban meg prémium 3. Ligás csapatok tömege van.

Last edited by JoeBlack at 6/12/2024 10:27:20 AM

This Post:
11
302591.248 in reply to 302591.247
Date: 7/28/2024 5:20:18 AM
Szombathely Falcons
II.1
Overall Posts Rated:
2828
Sziasztok!

Edzőpartnert keresek a szezon végig, ha valakit érdekel jelentkezzen nyugodtan. :)

Üdv,
Kaiblack

Message deleted
Message deleted
Advertisement