recimo, ja sam se, chitajuci tvoj post o mashin-bravaru, donekle nashao isprovociranim... dodushe, ne po nacionalnoj osnovi, vec strogo vezano za dotichnu personu (jbg, mnoge porodice su osetile gvozdenu ruku njegove "pravedne politike", pa tako i moja)... razlozi zashto nisam reagovao su prosti:
a) ako si namerno provocirao, onda to vishe govori o tebi, a ja bb ne vidim kao neshto za takvu vrstu rasprave, pa cu radije preskochiti
b) ako si nenamerno (shto mislim da jesi), onda nemam razloga za odgovorom, jer si evidentno loshe srochio neshto shto je bilo u svrsi zajebancije
elem, konstruktivan savet: odredjene teme treba preskochiti ili ih srochiti na jako suptilan nachin
sory, evo ispričavam se, stvarno mi nije ni najmanja namjera bila da provociram, nego da kažem da sam bio u Beogradu,davne 87 u vojsci............a ostalo je bila zafrkancija, na ono da se ja i Big Daddy .....
A posle idete na pice u Madjarsku...
svima se ispričavam još jednom .........naravno osim,jednom, zna on ko je...........kad se on meni isprića i ja ću njemu nema problema, iste sekunde ću se isprićati
sory LA-popaye, nisam htio da ovo tak ispadne........ali šta ćeš ima nas svakakvih......
Pozz
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!