Ide írom, de korábban is kérdezték:
A scoutrendszer maradna, egy esetben változtatnék: ha Dzevasz, vagy fotonfun nem bírja a kettős terhelést, ketté lehetne venni az SG/SF és a PF/C párosokat, már ha találunk rá jelentkezőt. De erről a két érintett nyilatkozhatna:) A PG scout, nos első felbuzdulásomban azt mondtam, viszem tovább. Aztán belegondolva ezekbe a szezon eleji dolgokba egy kicsit elbizonytalanodtam, de jövő hét keddtől nincs a főnököm egy hétig:) De szerintem keresni fogok valakit, van elképzelésem róla...
A taktika, mert az is kérdés volt: marad a megszokott rendszer, kikérem a véleményeket külső fórumon, de a felelősség az enyém. Emellett ki fogom kérni tapasztalt menedzserek véleményét is néha.
Erőnlét: elméletileg edzéskiesés. De: a csonka hetek kiválóan alkalmasak a szükséges erőnlétedzésekre, bár nem kell túlzásba vinni a dolgot. Gyenge(4) szerintem már elviselhető.
Különlegesen edzett játékos: vannak ilyenekről elképzeléseim, pl. center max 12-13-as lepattanóval. Vagy a csak védekező center, korábban Dancs és Hostisóczki volt ilyen, még sokkal korábban Szentmiklósi. Hasonlóképpen dobóhátvéd max 12-es védekezéssel, de 15-16-os dobásokkal, érdekes lehet. Irányítónál kétféle elképzelésem van a példádra: csak ha jó laapképességei vannak dobásra, vag nagyon alacsony a dobótávja. De hogy se tempódobás, se dobótáv ne legyen, ahhoz nagyon komoly benti potenciálnak kell megvalósulnia, amely elsöpri az ellenfelet. Az már speciális keret.
Hegeace: kérdés volt a scout múlt, mintha lenne közös neveltünk:) már 8 szezonja boldogítok itt mindenkit. Taktikai téren remélem, megfelelek, néha hiányolom magamból a gyilkos ösztönt, inkább biztonságra törekszem.
Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!