Ukraina vs. Polska 95 - 107 (
(21611)) -12
Чуда не сталося ми прогнозовано програли.

Можливо є моя помилка в тому , що не вліпив більший настрій, але побачивши моц бельгії в попередньому турі
(20919) я не ризикнув. І зараз не впевнений чи був би ризик оправданим... Ну і не доросли ми ще до рівня Польщі це факт, оскільки, по ходу турніру їх тренер викинув з складу 3 гравців, тобто вони можуть навіть таке собі позволити ( для тих хто не знає -1 гравець -1 ентузіазму) хто був тренером мене зрозуміє. Це те саме , що зіграти 3 нормали збірною.
Щодо матчу, то були качелі, 1 четверть ми виграли , 2 провалили, 3 знову виграли , і в 4 за 2 хвилини до кінця, напевно таки більший досвід поляків привіз нам 10 очок. А розрив був всього -2

Дуже класно відіграли : Алєксєєнко, Андрюховіч , Буріменко тобто ті гравці хто був в 9 форми. Непогано зіграли: Кутепов, Рябов. Решта зіграли значно нижче свого рівня. в основному завдяки формі, ну і суперник то у нас був який..
Розчарував Горностаєв...Богатирю якраз думаю форми і не хватило. Дуже багато було втрат, по підборах виграли, але цього було замало..
Наступні господарі турніру, наші старі знайомі, які забрали у фіналі у нас титул
Іспанці, я дуже надіюся менеджери піднімуть форму своїм гравцям.
Ситуація у групі:
1 Італія 1-0 +32
2 Іспанія 1-0 +23
3 Польща 1-0 +12
4 Україна 0-1 -12
5 Литва 0-1 -23
6 Росія 0-1 -32
От такі то справи....
Last edited by GM-Armin at 10/22/2012 4:05:29 PM