:DDD Ez jó volt! Akkor legközelebb ne ekkora gyökér stílusban tegyél megjegyzést rólam, az online létemről, a tudásomról, a terveimről stb... Megjegyzést írtam szándékosan és nem kérdést, mert kérdésből se volt olyan részedről, ami nem volt alattomos és egyértelmű a szándékot illetően, legfeljebb véletlenül... :(
Vendabal ha visszaér tutira megkérdezem, hogy ezek a megszólalók rokonai, rajongói, vagy egyszerűen csak attól van tele a gatyájuk, hogy a dédelgetett gigaskilles (nem multi!!!) játékosuk alattam nem kerülne be a keretbe? Nálam tutira nem, teszek én nagy ívben a nevekre, és a gazdájuk neveire is! Egy ami számít: a VÁLOGATOTT!
Tehát drága barátom parázzál nyugodtan, bár mindenki tudja, hogy nincs mitől, de azért kóstolgassatok nyugodtan, nekem belefér! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Módosítás: hohóóóóó, új gondolat! Talán valamely másik online játékban aláztam már le a fő támadóimat? Ugyanis amit játszottam/játszom stratégiai játékokat, abban nem szokásom a sikertelenek közé tartozni távolról sem, sőt... :D Azokból pedig lehet nem kevés irigyem. :( Akkor ez viszont aljasabb dolog annál is, mint amit eddig hittem. :((( A gondolat egyébként onnan jött, hogy a BB "öregjei" is hüledeznek, mert ekkora letámadást és gyűlöletet egyetlen jelölttel szemben se tapasztaltak már az első perctől. Szóval lehet más van a háttérben, de akkor viszont emlékezzetek arra, amit máshol véghezvittem, és máris rádöbbentek, hogy a válogatottat is el tudnám indítani a siker útján. ;) Teszem hozzá erre Vendabal is képes, ráadásul bizonyítottan. Úgyhogy ezen szösszenetem még véletlenül se ellene irányult, nem kell elsápadni. :)
Last edited by ZigiZakk at 7/3/2010 4:09:50 PM