samo se nadam da ga nece kupiti pop84 sa kojim si imao vec 4 transfera ili Guru Slama sa kojim si imao 3 transfera... zreo si ti decko za prijavu, sumljiv si ko penal na ivici sesnajestercadecko da si ti meni ziv i zdrav, pre jedno 2-3 sezone sam ja imao razgovor na tu temu sa GM-ovima ( ukljucujuci i naseg ), to je provereno sve vec odavno...
samo se nadam da ga nece kupiti pop84 sa kojim si imao vec 4 transfera ili Guru Slama sa kojim si imao 3 transfera... zreo si ti decko za prijavu, sumljiv si ko penal na ivici sesnajesterca
samo se nadam da ga nece kupiti pop84 sa kojim si imao vec 4 transfera ili Guru Slama sa kojim si imao 3 transfera... zreo si ti decko za prijavu, sumljiv si ko penal na ivici sesnajestercadecko da si ti meni ziv i zdrav, pre jedno 2-3 sezone sam ja imao razgovor na tu temu sa GM-ovima ( ukljucujuci i naseg ), to je provereno sve vec odavno...to sto si ti razgovarao sa GM (ukljucujuci i naseg) ne znaci isto tako da nisi i varao, a da si trgovao sa istim ekipama po 3-4 puta jasno stoji u tvojim transferima pop84 (poznatiji kao Niksic) predpostavljam da se dobro secas te ekipe,a posle i guruslame sa kojom su jos neke jake domace ekipe trgovale (to VI ili Ti dobro znas/znate) a te ekipe posle svog odradjenog zadatka naravno zavrsile kao Botovi daje mi za pravo da osnovano sumljam da si varalica.zlocin ne zastareva , pravda je spora ali dostizna hahahha, pa decko, nisam razgovarao, isao sa njima na kafu, nego su mi rekli da su sve detaljno proverili, to je cista slucajnost... a ako vec se pravis pametan, te ekipe su bile tada rang iznad mene, Niksic je tada bio II liga, a ja treca... a tek posle godinu ipo dana te ekipu su postali botovo... a ja sam se tu nasao sasvim slucajno.. ako vec ides tom logikom, svim igracima koji su ovde ( kao ja ) vec 5-6 sezona se sigurno poklapa neka ekipa sa kojom je imao 2+ transfera... evo ti, prijavio sam sad samog sebe, da vidimo sta ce da bude =))