urmatoare observatii tb facute:
1) parerea mea e ca atacul tau desi ca rating a fost un pic mai mare ca el, tu nu ai marcat suficient si eficient, unul contra unul cred ca avea jucatorii necesari sa iti faca fata. niciun jucator din echipa ta n-a marcat peste 50% din incercari.
2) apoi, prin faptul ca ai dat look inside, ti-a crescut interiorul si ti-ai slabit exteriorul, fapt care s-a remarcat in aruncarile de 3p, unde ai dat 2/19, fapt care a anulat toate cele 18 recuperari ofensive. moment de la care meciul deja era echilibrat.
3)iar privitorlaideea de aparare peste atacul lui, cand dai zona, in special 2-3, anumite arii ale apararii tale vor fi expuse. degeaba imi zici ca ais cos defense strong pe exterior. ala e un rating calculat pe baza skillurilor principale pt jucatorii de perimetru. dar daca te uiti in timpu meciului nefiind aparare om la om te trezesti ca PG advers arunca de afara imptriva PF-ului tau, care cine stie cata aparare exterioara are

in mai multe privinte e mai primitoare zona 3-2 decat zona 2-3 daca ai jucatori doar cu skilluri principale. in plus, cand dai 2-3 offensive flow-ul advers devine un pic mai bun fiindca nu pui presiune pe el. deci in mod indirect i-ai crescut eficienta pe exterior, unde PG si SG au marcat mult si bine, in cdt in care si el a facut acelasi sacrificiu de skill exterior pt interior dand look inside.
pe scurt ai pierdut pe fond de ineficienta care s-a vazut in mai multe aspecte ( ofensiv flow si atac exterior la el) iar dat fiind ca tu nu ai putut marca suficient pe interior si dupa aceea a recurs echipa la cosuri de 3 ca sa revina deja nu mai aveai niciun avantaj.
eu sunt de parere ca zona dai decat daca e singurl mod in care poti sa te protejezi intr-o zona in care nu faci fata. la noi in Div I adesea tb sa dam zona 2-3 impotriva lui Brigada diverse fiindca are un atac prea puternic pe interior. nu ca n-am face fata, dar acel avantaj pe acolo s-ar putea sa fie suficient din moment ce are si aparare.
deci singurul loc unde ai avut cu adevarat ghinion a fost la aruncarile de 3. iar daca pe shooting guar ai jump range putin, imagineaza-ti cate cosuri te-ai asteptea sa dea daca ii mai si adaug o penalizare ca dai look inside.
ca o recapitulare. cand dai o tactica neecihilbrata (orice decat cele neutre) trebuie ca avantajul creat in acea arie sa fie suficient. pur si simplu n-a fost la tine, iar dupa aceea dezavantajul pe exterior te-a prins din urma
daca consideri ca ai o echipa mai buna per total, joaca neutru, in toate ariile jocului secondarele se vor manifesta si vei iesi mai castigat.