żeby klub istniał i był do utrzymania musi zarabiać.. zgoda?
Zgoda jak najbardziej...ale tylko dla managerów, którzy myślą długofalowo i którzy zdają sobie sprawę z konsekwencji podejmowanych przez siebie decyzji. Jak dla mnie manager z Grecji do takich nie należy

Ja, Ty czy przeważająca większość managerów z PLK, II czy III ligi takiego zawodnika by nie kupiła, bo wiemy że to może być zabójstwem dla klubu. Ale są tacy którzy myślą w kategorii zarobkowej ( Rwao ) czy tacy jak ten Grek...
Ja ciągle tylko powtarzam, że moim zdaniem cena 3,5 bańki za najlepszego SG w BB to nie jest zawyżony transfer. Ja pewnie nie przekonam Ciebie a Ty mnie, więc pozostaniemy przy swoich zdaniach.
Na pewno chory jest przypadek o którym napisałeś, że kupujemy gracza np w poniedziałek a sprzedajemy w niedzielę i nie płacimy mu w tym czasie pensji... Tego nie powinno być.
Jednak naprawdę nie uważam, żeby takie przypadki jak podałeś z HT były tu możliwe...przynajmniej jeśli chodzi o managerów, którzy poza jednorazowym wyskokiem chcieliby w BB coś osiągnąć.
Może jak będę grał w PLK tyle co Ty zmienię swoje zdanie ale na razie widzę to tak jak widzę ;)