XD jesi lud keve mi

...a realno kada god si na TL gotovo svi igraci su belci a tek da najdes na nekog jakog crnca(o kinezima necu ni da pricam

) koji moze da vodi ekipu.nemoguce.a realno u basketu su crnci dominantni,pogotovo na poziciji C i KC.pogledajte samo NBA.Jednostavno su nekako fizicki jaci od nas.Takodje vec sam negde napominjao da bi lepo bilo uvesti novu vestinu,a to je atletizam ili akrobatnost.posto realno mnogno je malo zakucavanja u bb.iako mi nista ne vidimo nekako mocno zvuci ono kada kaze ,,i lale ludacki zakucava sa dve ruke"...zar ne?

...i to je jedan od faktora koji kosarku cine tako posebnim sportom...Dakle treba nam vise Vince Cartera,Dwight Howarda,Blake Griffina i fala bogu LBJ-a....takodje i ja mislim da treba nekako napraviti nove firzure i brade...jednostavno sva vremenom ce sve vise igraci liciti jedni na druge...jer ne mogu se vecno praviti komibinacije ukoliko nema odgovarajuceg materijala...i tu jos fali nezaobilazni headband =)
P.S.laki onaj poljak sto sam ga uzeo za 70k sada pise da su igraci slicni njemu prodavani od 250-350k

...polako ulazim u onaj vas fazon pronalazenja mladih zvezda
Last edited by Cone 94 at 1/21/2013 5:49:57 AM