Evo i ja da banem kao drugoligas ovde ali navratim cesto da vidim sta se zbiva na forumu :D Ali one tvoje analize su bile veliki razlog vise da cesce ulazim ovde.Bile su sjajne i steta je sto si zbog drugih prestao sa tim,I
Nije on prestao da piše analize zbog drugih, nego zato što je počeo da gubi i dogovara utakmice unaprijed.
Pisao je dok je imao omjer 4-1, a onda pssssst...
Šta je trebao pisati kasnije...
Bosna XXL, je izvela drugi tim kao i njegov protivnik, odigrali su "takmičarski" ali u kvarcu...
Iduće kolo... Upssss, toliko sam pametovao svima, a ja evo opet gubim... Pada mi inspiracija za pisanje, zajedno sa pozicijom na tabeli... Itd...
Bio je dobar, ali dok je pobjeđivao.
Nagledao sam se takvih u životu.
Ako griješim, duboko se izvinjavam...
Ali koincidencija pisanja izvještaja na forumu, rezultata i dogovaranje taktika utakmica unaprijed je baš očigledna...
Opravdanja uvijek postoje.
Nije baš tako. Kako sam i sam rekao ranije, istina činjenica je da čovjek posvećuje bb-u više vremena kad su tu rezultati. Međutim, isto tako sam i rekao, razlog prestanka nije moja oscilacija u rezultatima ove sezone i ono čuveno "toplo-hladno". Nego nisam bio niti ću biti dvorska luda i da me neko pravi budalom.
Ako ja izdvajam svoje privatno vrijeme, brat bratu pola sata najmanje, da bih sastavio one izvještaje da na nešto liče, pri tome ne ulazim u sukob ni sa kim i radim to isključivo da bih podigao interesovanje zajednice i prvoligaša na neki nivo kako bi nam svima bilo pravo zanimljivo igrati ovu igru: zašto onda potreba da se konstantno pod*ebavaju isti ljudi sa pretežno istim pričama ? U ovom slučaju, nekima kad je povrijeđen ego ako bilo šta napišeš makar to bilo i konstruktivno, slijedi napad. Plus, pamte to i onda pokušavaju od tebe praviti majmuna ismijavajući poraze, mišljenje ili slično.
Zato ja moj parti, lijepo volim rasčistiti u startu. Nažalost to se odrazilo tako da gubim motiv uopće da pišem nešto onakvo kad me neko pravi budalom i dvorskom ludom.
Šteta je znam, vidio sam i vidim evo svakodnevno se neko javi i kaže da je bila pravo kul stvar.