Az én álláspontom az, hogy aki kezdő menedzser, annak igenis érdemes u21-re edzeni,, mert tudásbeli és pénzügyi haszna is származihat belőle, a nevelésből sok pénzt lehet húzni, és nem kell hogy 30 éves koráig eltartsa a játékost, mert eladhatja 21 vagy 22 évesen a multizásra nem érdemes pár százezerért vásárolt játékosát 1,5-2,5 millióért is akár, mert sok menedzser keres használható, eredményeket produkáló fiatal játékost.
Abból építhet stadiont, vehet jobb edzőt, vagy jobb edzésre alkalmas játékosokat.
Ha eladásra edz valaki és multizni akar, akkor érvényes a kis befektetés-kis haszon, nagy befektetés-nagy haszon elv, én multizni csak legalább szupersztár potos játékost ajánlanék elsősorban, most ha valaki vesz 100 ezerért játékost alacsonyabb kezdőértékekkel és multizza, 7-8 szezon munkát belead, nem sok érte a 1,5-2 millió szerintem, mert rengeteg beáldozott idővel és energiával jár.
Érdemesebb venni 1-2 millióért egy jobb játékost, azon lehet nyerni 3-4 milliót is.
Szupersztár pot alatt meg eléggé lelassul az edzés, meg gyorsan bemaxol.
Én is nevelek egyébként saját draftot és kinti-benti edzést is kapott,bedobó az u21-ben, nagyon kiegyenlített skillekkel.
Nekem szívügyem az U21, azért tartottam fontosnak ezt tisztázni, én így gondolom, ha valakinek más az álláspontja hát legyen. :)
Last edited by Wenger92 at 1/1/2018 10:54:54 AM