BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21VII.

U21VII.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
286435.235 in reply to 286435.234
Date: 9/4/2020 5:55:16 AM
Overall Posts Rated:
55
Azért néha el kéne vonatkoztatni az SPtől. Konkrétan most látszik az, hogy védekezéssel rendelkező játékost nem sikerült beválogatnod. Lehet itt tökéletességre törekedni és csak az alapban brutális skillelosztású emberekkel foglalkozni, csak így még kevesebben fognak edzeni, és nem lesz merítésed.

This Post:
00
286435.236 in reply to 286435.235
Date: 9/4/2020 8:21:57 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Hmm?

Nem ertelek...
A teljes adatbazist vegigneztem es egyesevel neztem meg minden jatekost huzoember potig. (U21 szempontbol mindegy a pot kb, addig nem maxolnak be, igy nem szelektaltam mint a nagy valogatott hogy csak es kizarolag Legenda johet szoba)

Nem a vedekezes vagy tempo, vagy barmilyen egy adott skill alapjan raktam be a keretbe barkit is, hanem hogy mennyire hasznalhato. Az OSP pedig sajnos szamit, mert hiaba van mondjuk (es van egyebkent 1 db jatekosunk 15 KV-val, es a keretbe is van) de az osszes tobbi skillje 10 vagy az alatti, 88 OSP-vel. O meg nyilvan tamadasban lesz nulla, nem tudom kezdobe tenni.

Az pedig hogy ettol kevesebben edzenek nem gondolnam, eleg erosnek tartom ramtolni ezt a jelzot. Szerintem en epp osszefogom a tarsasagot es 20 feletti a zart FB csoport edzo managerekkel.
A 20 es 21 evesekhez kb emmi kozom, a nevelesukbe nulla infom volt. Ahogy irtam az en elkepzelesem a motani 18 es 19 evesekkel indult.
Sz.

This Post:
00
286435.237 in reply to 286435.236
Date: 9/4/2020 1:28:20 PM
Overall Posts Rated:
55
Arra gondolok, hogy bőven több az olyan draftolt, akinek belül vagy kívül bőven van olyan skillje, ami 6 alatti. Ettől még kiváló tagja lehet a válogatottnak, ha az erősségeire gyúr rá az, aki neveli. Olyan játékost, mint a bosnyák IR, már akkor is csak ritkán tudtunk nevelni, amikor én voltam kapitány, azóta pedig bőven csökkent a felhasználóbázis. De OSP-ben olyan kiegészítői vannak, ami nagyon megnyomja a számot. Szezon elején behívtad a két DH jelöltemet, akkor álltak 12-es ODval és 11-12-es tempódobással. Ki lettek szelektálva gondolom, mert azóta sem kaptam semmit róluk, a keretben pedig nincsenek bent. Tény, marha mélyről indultak, pusztán 5-ös edzővel, a benti pontszámuk most is csak 18. Így nincs kiemelkedő OSP-jük, főleg, mert a passzolásuk is a béka segge alatt van. De hozták volna az OD-JS-JR elvárást, ha úgy edzem őket tovább, így 1-1-et kaptak egész szezonban. Ellenben a mostani válogatottból kint van átadón két játékos egész szezonban. A 101-es OSP-jűt, gondolom, belső támadáshoz szeretnéd használni, a másikat nem látom pl. hogy bármire lehetne. Átdobni mind a kettőt átfogják kívül-belül, ellenben rengeteg dobást fognak elvállalni a magas TECH+DRI miatt, kérdéses hatékonysággal. Nekik van gondolom a legmagasabb OSP-jük. Lehet, hogy én tévedek és végigverjük velük a világot, akkor én fogok elsőként gratulálni. De a helyzetet látva kicsit rosszul esik az alacsony védekezések miatti panaszkodás.

This Post:
00
286435.238 in reply to 286435.237
Date: 9/4/2020 5:50:36 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Kuldd at akik nalad vannak kerlek.
Sajnos nem tudom fejben tartani nevekkel, managerekkel az osszes korosztalyt, igy most nem tudom kik ok, meg melyik evjarat.
A Facebook csoport pont azert lett letrehozva mert sokkal egyszerubb ott irni egymasnak, kepeket beszurni, kommunikalni stb stb.
Oszinten most nem vagom melyik korosztaly volt a te ket DH-ad, de persze nezzuk meg, beszeljunk.

Az altalad "sirasnak" titulalt vedekezes problemam pedig azt gondolom jogos.
Nezd meg az idei 21 eves meccseinket, vagy a 4 edzomeccset amiket most irtam le a 20 evesekkel, mindnel lathato hogy hiaba van tamado potencialban kiemelkedo csapatunk (ahogy irtam is az idei 21 utan az osszefoglaloban 7. helyen vegeztunk dobott pontokkal) ha kapott pontokban meg 38.
Bajnoksagot is ugy nyertem (es ezt is leirtam meg anno) hogy speckon osszerakott csapatom volt, komoly vedekezessel.

Ezen felul azt gondolom ha minden statisztikat, hatterinfot felreteszunk es csak azt mondjuk hogy na ennek a sracnak ez a prioritas, vagy maniaja, vagy strategiaja, vagy nevezzuk barminek, akkor sem neveznem sirasnak, csak nekem eppen ez fontos, vagy nagyobb hangsuly kap mint az hogy legyen 15-os tempoja valakinek, 6-os passzal, meg 8-as vedekezessel es bar sokat dobunk de nem tudun meccset nyerni, vagy minosegileg elorelepni.

Leirtam a megvalasztasomkor hogy van egy elgondolasom amit szeretnek vegigvinni es kiprobalni (ez ugye minimum 4 szezon, hiszen a mostani 18 evesekkel kezdodik es oket szeretnem olyan edzestervvel neveltetni ami az en megalmodott es kiprobalasra szant taktikamnak felel meg). Senki nem tudja mukodik e vagy sem. Jelenleg ugy vettem at a csapatot hogy 48-50. helyen vagyunk rangsorolva.

En remelem hogy a mostani nevelesunk mire beerik 21 eves korukra fog tudni minosegileg javulast.
Most szezon vegefele neztem ra a 19 evesekre es van sok-sok igen biztato (90 OSP kozeleben 19 evesen, remek skillekkel)

Megegyszer szeretnem tisztazni az idei 21 evesek, es a most 20 (most indulo uj szezonban 21 evesek) nel nulla azaz nulla rahatasom van/volt. Azok a 101 OSP-sek akiket kiemeltel szamomra hasznalhatatlanok, en nem ilyeneket szeretnek latni a sajat tervem alapjan. Ertelmetlennek tartom a 17-18-as masodlagost 10m meg 10 alatti fo skillekkel 21 evesen. En nem ilyet kerek a mostani 18 - 19 evesektol. Tobbjuk kinai menedzsernel van, akiktol 99% ban azt a valaszt kaptam hogy kb leszarjak, x. neveltjuk es majd eladjak. Nem segitokeszek, nem ugy edzik ahogy esetleg meg lehetne javitgatni rajtuk.
Azzal fozok ami van.
Sz.

This Post:
00
286435.239 in reply to 286435.238
Date: 9/5/2020 3:11:59 AM
Overall Posts Rated:
55
Szívesen elküldöm őket, de tök fölösleges, nem férnek be. Viszont így még inkább nem értem, miért ezek a játékosok vannak a keretben? Ha nem ilyeneket akarsz, nem ilyeneket neveltetsz és használhatatlanok, miért ők vannak a kirakatban? Így ők kapnak XP tápot, és ezt az irányt látják azok, akik nem egy zárt facebook-csoportban vannak. Esetleg erre kezdik el edzeni a játékosaikat, mert ezt gondolják követendőnek. Így pedig csökken a merítés és az edzőbázis (lásd 1. hozzászólásom)

Szerintem nyugodtan megcsinálhatnád azt is, hogy már a 19 évesek legyenek a keretben. Kapják a szezonban a tapasztalat bónuszt, az edzők a pénzügyi kompenzációt. Nem sokan pattogunk itt az eredményesség miatt. Főleg, ha ezt a 20 éves korosztályt elengedted.

This Post:
00
286435.240 in reply to 286435.239
Date: 9/5/2020 3:03:55 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Kertem kuldd el, nezzuk meg, szerintem ne magyarazz bele ebbe tobbet:D

Nem engedtem el (akar el is engedhetnem), azt mondtam hogy "azzal fozok ami van", tehat legjobb tudasom szerint lemeccselem ezekkel a sracokkal is majd a merkozeseket, hasznalhato infoval minden meccs jar. Ertelemszeruen a friss 18-19 evesekre tudok koncentralni es ott tudom azt a vonalat kerni amit elkepzeltem edzes teren.

Szerintem ha most a 20 eveseket kihagynam es a 19 eveseket tennem elonybe azzal hogy mar most oket hivom be, akkor az ugyanannyira lehetne negativ a 20 eveseket nevelo managerekre mint amit te feltetelezel azzal hogy bent hagyom oket es mas mit lat.

Miert ok vannak a keretben? Azert mert atnezve az adatbazist ok az adott meritesbol a legjobbak. A 20 eves korosztalyban egymashoz viszonyitva, nem en altalam kitalalva. Szerintem ez teljesen fuggetlen attol hogy en mit szeretek vagy mit kepzelnek el idealisnak.

Az altalam inditott FB csoportban van a (most 18 es 19 eveseket nevelok) 90%-a, 1-2 ember jelezte csak hogy nem akar odajonni, vagy nem tud, vagy egyatalan nem erdekli ez az egesz. Mivel a draft utan a teljes adatbazist atneztem es minden (altalam hasznalhatonakk talalt jatekost tulajaval felvettem a kapcsolatot) ezen logika menten minimalis azok szama akik komolyan nevelnek es az altalad vazolt "fals vonalat" latjak a kirakatban de nem tudnak arrol mi a jovo iranyvonala.

Sz.

From: Jan

This Post:
00
286435.241 in reply to 286435.231
Date: 9/14/2020 1:55:16 PM
Kralji
III.7
Overall Posts Rated:
66
[player=]48039112

This Post:
00
286435.242 in reply to 286435.241
Date: 9/15/2020 7:23:59 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Another waste of a hall of fame potential talent.....78 TSP at age of 21 when our top talents with good coordination and training with 90-94 TPS at age of 20 as of today...
Sz.

This Post:
11
286435.243 in reply to 286435.242
Date: 9/22/2020 7:46:06 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Sziasztok!

Nehany friss info:
Az elozo evi EB csoportunkban mint emlekeztek 3. helyen vegeztunk es nem jutottunk az egyeneskieseses szakaszba.
Elottunk az a Francia es Olasz gard vegzett, akik egybeknt a legjobb 4-be, majd az Olasz csapat az EB dontobe kerult.
Ennek tukreben azt gondolom plane felertekelodik ez a 3. csoporthely.

Idei friss:
Megkezdtuk az idei vigaszagi vilagbajnoksagot a jelenlegi 21 evesekkel, illetve huztam egy mereszet es bizony betettem olyan meg csak 20 eveseket is (a picit hianyos jelenelegi 21 eves korosztalyba) akiket ugy iteltem meg hogy kiprobalasra megerettek.
Kapasbol kerult be (az egyik szuperneveltunk 20 evesen) IR-be es remekul jatszott.
Nagyon izgatottan varom a jovo evi szezont, az lesz az elso olyan ahol mar az "en neveltjeim" azaz azok a fiatalok lesznek akik mar az en strategiam alapjan lettek felkeszitve.

Tehat az elso merkozesunk megvolt a tavalyi ranglista alapjan 27. helyen kiemelt Danok ellen. Mi a tavalyi lista alapjan 50. voltunk.
Huztam egy mereszet es teljes erobedobast valasztva hazai palyan egy specko felalassal es taktikaval sima 12 pontos gyozelmet arattunk (en is meglepodtem, de ezek szerint az idei eresztes a Danoknal sem olyan eros) .

Kovetkezo meccsunk simanak tunik a 94. helyen szereplo Szaudarabia ellen. Ha minden sikerul akkor 2-0-val varjuk a felsoagrol leesoket.

Jelenleg a 50. helyrol a 32.re ugrottunk fel a tabellan.
Sz.

This Post:
00
286435.244 in reply to 286435.243
Date: 9/27/2020 2:23:39 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Sziasztok!

Az U21 program remekul halad.
Szuksegem lenne legalabb egy, de lehet akar ket, elkotelezett, lelkes managerre aki szeretne ebben segiteni (nem csak edzessel) hanem a program megvalositasaban, koordinalasaban, kapcsolattartasban, scoutolasban!

Ha napi szinten nem is, de hetente 3-4 alkalommal kell hogy szanj ra idot.

Facebook kotelezo, hiszen a zart csoport is ott talalhato.

Amenyiben erzel erot magadban, batran keress!
Szepiz

This Post:
00
286435.245 in reply to 286435.244
Date: 11/12/2020 3:58:35 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
U21 Vigaszági VB update

Hétfőn lejátszottuk az utolsó csoportmérkőzésünket is és jónak mondható 6-2 -es összesitéssel, a 26. helyen bejutottunk a legjobb 32-be.
A +90-es gólkülönbség viszont sajnos a 32. mindösszesen, még akik 5-3-al mögöttünk bejutottak is jobb, sokkal jobb mutatóval vannak.
A vesszőparipám a védekezés, megint kimutatta a hiányosságokat, de a jó hir, hogy a jövő évi EB-re nagyon jól alakul a keret a jelenlegi 20 évesek igencsak igéretesek.

Fontosnak tartom megemliteni, hogy a mérkőzéseken gyakorlatilag mindegyikén vegyesen állitottam fel a csapatot, tehát a jelenlegi 20 évesek akik nagyon jól állnak (többen jobban mint a jelenlegi 21 évesek) is helyet kaptak már, igy még inkább nagy eredménynek tartom a továbbjutást.

A kieséses szakaszba a 7. helyről Belgiumot kaptuk, igy (és annak tudatában hogy teljest mentünk Mexikó ellen) jóeséllyel vége is lesz a menetelésnek.

Köszönöm minden managernek aki a jelenlegi keretbe adott játékost a munkát és csak igy tovább, nagyon várom már a következő évet ahol már a teljes keret velem/velünk edződik!
Udv,
Sz.

Advertisement