widzę Joker ze chcesz mnie sprowokować :)
Ok :) z jednej strony masz trochę racji - sprawy toczą sie trochę w innym kierunku. Byłem na urlopie 2 razy i z olbrzymia przyjemnością odpoczalem od neta i tym bardziej BB. Co z tego wynika jeżeli przeanalizujesz moje ostatnie mecze to zobaczysz ze przez praktycznie 2 i pól tygodnia w ogóle nie pilnowalem minut, a domyślnie nastawienie to Normal :)gdzieś tam sie jeszcze kontuzja jedna trafiła i wszystko sie nalozylo na ostatnie wyniki. Jednak z drugiej strony jest to wynik tego co pisałem w poprzednich postach. Gra mnie nudzi, co jest tym gorsze ze przed urlopami miałem najlepszy bilans w PLK, i 5M na koncie :)jeżeli nawet walkę o mistrzostwo co było moim 'BB marzeniem' 5-6 sezonów temu, mam w sumie obecnie gdzieś to znak ze najwyższy czas juz odejść :) szkoda mojego czasu i użytkowników BB którym to sprawia radość a muszą sie z takimi mutantami jak ja borykać :)
Chciałem przed urlopem sie nakupowac grajkow zeby mnie zbotowali ale kumpel mnie jeszcze przekonał zeby to do końca dociagnac :)
Wiec jeszcze sie wezmę w sobie w 2 tygodnie naprawie formę i dokonam 1 zakupu (chyba nawet w tym tygodniu) który mam nadzieje pozwoli wygrać ligę zeby potem nikt nie wypisywać takich postów o moim słomianym zapale :)
Także za miesiąc Joker będziemy mogli ocenić jakie te szanse jako beniaminek miałem :)