BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXVI.

Kérdés és csevegő XXVI.

Set priority
Show messages by
From: JoeBlack

This Post:
00
302591.234 in reply to 302591.233
Date: 2/17/2024 3:47:40 PM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Szia!

Az én 18 éves játékosaim szerintem átlagosak. 68-72 közé fognak érni 19 éves koruk elejére.

From: Norbi

This Post:
11
302591.235 in reply to 302591.234
Date: 2/17/2024 4:35:15 PM
Egerszeg Rottweilers
II.3
Overall Posts Rated:
173173
Second Team:
Badacsony Walkers
Köszi szépen!

From: Domi
This Post:
11
302591.236 in reply to 302591.11
Date: 2/24/2024 2:32:10 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
(128549104)
sziasztok
tobb szem tobbet lat elven.
nagyon kivancsi vagyok hogy miert buktam el ilyen siman a meccset:
amit en latok:
16.5 feletti ertekelese 2 db volt , ez nalam 6db
80k-s jatekosa kozel 90% al.dobott ugy hogy szinte vegig a palyan volt
2negyedtol 1 db csereje volt mert volt serules (tehat akkor ebben a jatekban nem kell cserelni???)
tudtommal 2-3as zona kiegyensulyozott tamadas ellen nem igazan mukodik
7 es kulso tamadassal dobott 40%al kintrol... ???
persze azt latom hogy leppatanoban elvert. ez rendben is van de hogy dobott ilyen % al amikor normalis tamadohullama se volt, posztokra levetitve miert kaptak az en jatekosaim sokkal jobb ertekelest ha a jatekban meg semmit nem ertek?

ami leginkabb szurja a szemem:
az hogy egy 80k( aki eredetileg ECS VAGY PF) iranyito poziba nyeri meg a meccset 8as formaval 90%os dodobassal az ellen nehez barmit mondani 14 ertekelessel ami kb elso osztalyban vicc kategoria

Last edited by Domi at 2/24/2024 2:58:11 PM

From: JoeBlack

To: Domi
This Post:
00
302591.237 in reply to 302591.236
Date: 2/24/2024 3:36:54 PM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Szia Domi!
Nem akarok okoskodni, lesznek biztosan mások is akik írnak. Nekem csak egy meglátásom van. A megfelelő zónák nekem mindig jól működtek a legjobb taktikák ellen. A 3:2 a kinti dobjon a 2:3 meg a benti dobjon ellen. Én jobban szeretem ezek ellen a higgadtant vagy a gyp-t. De még talán az alap is jobb. Bár ez rajtam nem segített ma. Én is kicsit értetlen vagyok. De ez egy másik téma. Fel a fejjel, érthető amúgy teljes mértékben az írásod.
Remélem az én felvetésemre is reflektál majd vki.

This Post:
00
302591.238 in reply to 302591.237
Date: 2/24/2024 3:40:45 PM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Azt is kérdezném még én, hogy a támadóhullám inkább a gyors támadásokhoz szükséges nem? A lassabb támadásoknál nem annyira lényeges nem? R&g-hez pl. Fontosabb mint a higgadtanhoz nem? Domi a legjobb bentivel nem tudta jól kihasználni a magasabb hullámját nem? Vagy?

This Post:
00
302591.239 in reply to 302591.236
Date: 2/26/2024 2:58:37 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Szia Domi!

1) Paweł Pazik (50848723) aki "szerinted ECS" es kenyszerbol jatszott Ir-t, megneztem a teljes szezonjat, konkreatan IR poszton kap edzest, es legtobbszor o a csere IR vagy kezdo IR is, valasztott tamadas tipus eseten.

2) Az egyeni ertekeles tud csaloka lenni, mert ha tobb percet jatszik altalaban alacsonyabb ertekelese lesz mint amilyen lenne kevesebb perccel.

3) Amik viszont valoban fontosak:
- A te 10-es kinti tamadasod talalkozott egy 10-es kinti vedekezessel / egal
- A te 13-as benti tamadasod talalkozott egy 13-as benti vedekezessel / egal
- A wekerle 13-as belso tamadasa talalkozott a te 11-es belso vedekezeseddel. / hatul vagy

4) Valasztottal egy legjobb belso dobjont ahol:
- a tempo, LV, 2 pontos hatarozza meg leginkabb ki lesz a "legjobb belso ember" ezt az embert fogja eroltetni tamadasban. Nalad ez C. Luen Siu volt es dobott is 30 at mezonybol es 9 et kintrol.

- Leven a legjobb belso neutralis tamadas, az hogy a "kivalasztott legjobb belso jatekosod" milyen dobasokat, tamadasokat fog valoban vallalni az jon az o tempo, LV, 2 pontos skilljei es a vele szemben levo vedelem kombinaciojabol.
Itt lathato hogy (valoszinusitem magas a tempoja es raemelt egy laza 9db harmast, de ha visszautalok a 3-as pontban irtakra, a te 10-es kinti tamadsod, 10-es kinti vedelemmel talalta magat szembe, meg 2-3 zona mellett is) Ez szamomra azt mutatja hogy C. Luen Siu messze nem egy jo kinti dobo hiszen a 2-3 belso zona is egalba hozta a kinti tamadasod.

- Bentre viszont probalta eroltetni (velhetoen a magas LV es 2 pontos miatt) ott viszont szembenezett egy most tokeletesen valasztott 2-3 zonaval ami 30/9-en tartotta.

5) mindemelle jon meg hogy masszivan buktad a pattanot es a golpasszokat is. Passzban tobb poszton is jol passzolt a Wekerle.

6) Noha az uj meccsmotorral a higgadt kozeli nem remekel 1v1 ellen (foleg ha van melle meccsnapi, ami neked nem volt) De a te belso vedekezesed joval gyengebb volt mint az o belso tamadasa.
Es mindezek melle jon hogy a legjobb belso ember dobjonnal nalad egy pont belul eroltetett "legjobb belso embert" valasztott a motor akit meg a 2-3 siman levedett.

7) Es hazai palya.

7.1) A serult kezdojevel meg lehet jobb is lett volna....

Remelem segit...
Szepiz

Last edited by Szepiz(U21 NT) at 2/26/2024 3:06:30 PM

This Post:
00
302591.240 in reply to 302591.239
Date: 2/26/2024 6:56:33 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
1- rendben de a 9/11 az azért probléma. 8as formával.
hidd el tudom milyen játékosok védekeztek rajta. nem 80 k játékosok. és nem 8as formával.

2.ez rendben van de ennek ki kellett volna jönni negativumkent hogy fáradtabbak a játékosok.
pl 3 negyed elején konkrétan ez a szoveg jött ki meccs közben:
"Otmár Lendvai sápadtnak és kimerültnek tünik. cserét kér , de ugy fest hogy az edzo ezt nem veszi észre ,"

3 - ez az értékelés is tud csaloka lenni pl most DH védekezzett bd-be és a BD DH-ba.. szoval bővel több volt a bv-m...
és itt ugye szembe jön a 7-es ktámádása a 12 es kv szemben és dobott 40% kintről.
ez nem mindennapos. hogy + 5 támadas és védekezés között van 40% os hatékonyság.

4, es legjobb belsőre tudtommal nem a 2-3 zona a legjobb . 10 bol hany alkalomból tenned ezt ellene ha tudod hogy ezzel jön?

5. passz ezt beszéltük sztem nekem jobb a passzom mint neki összesgében. és ott a tamadohullam is engen igazol szerintem

alapvetően valószínű megérdemelten nyert tavaly se sikerült nyernem fontos meccsen.. (127120798)
az zavar hogy szoros se volt a meccs. és hogy 1 cserével is lehet meccset nyerni magas szinten is. + ugye a 9/11 dobas
majd jövöre ....

This Post:
33
302591.241 in reply to 302591.240
Date: 2/27/2024 3:47:05 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero

4, es legjobb belsőre tudtommal nem a 2-3 zona a legjobb . 10 bol hany alkalomból tenned ezt ellene ha tudod hogy ezzel jön?

Domi!

Nem erted...pedig igyekeztem jol leirni.

A legjobb belso ember dobjon taktika egy neutralis taktika eddig ez rendben is lenne a te gondolatmeneteddel, DE

- A meccsmotor a tempo, labdavezetes es 2 pontos harmas skill aranybol szamolja ki hogy az eppen palyan levo 5 tamadobol "ki a legjobb belso dobo jatekos" (2 pontos sulyozva van benne, de a masik ketto is sokat szamit) es ezt a jatekost "erolteti" ez a jatekos fog a legtobbet probalkozni.

Eddig ok?

- most jon a tamadas neutralis resze. Maga a tamado taktika nem fogja eltolni a tamadast se bentre se kintre szandekosan, viszont a kivalasztott es eroltetett jatekos skilljei vs a vele szemben levo vedo (vagy jelen esetben zona) tulajdonsagai viszont diktalnak tamadasi semat.

mi latszodott? Hogy a te jatekosod raemelt 9 kinti dobast "is" jon a neutralis taktikabol, csak nem dobta be oket hatekonyan, mert valoszinu nem jo kinti dobo.

Es raemelt 30db mezony dobast is, jon az o tamado skilljeibol, csak mezonyben meg szembe talalta magat a 2-3 zonaval ami ha csak a a benti dobasokat nezzuk nyilvan hatekonyabb mint az 1v1.

Szerintem inkabb az a kerdes hogy a Wekerle volt e olyan rutinos, analitikus es BB tudassal rendelkezo hogy kielemezte a te jatekosaidat es tudta hogy ki lesz a te legjobb bent tamado jatekosod, vagy kik lehetnek az az 1-2 akik bent tamadnak erosen majd, es ezert rahuzta a belso zonat.

Vagy nem rutnis, nem jo BB tudassal rendelkezik es csak felig vakon huzott egy belso zonat mondvan "A fured eros benti tamadassal, tuti jo lesz a belso zona"

A masodik esetben lehetne neked igazad, de akkor is csak akkor ha lett volna olyan jatekosod, aki ki tudja hasznalni a neutralis tamadas adta elonyt azaz hogy kintrol is, tempot is dobal nem csak betor pl. De nem volt ilyen jatekosod.

Igy erthetobb?
Sz.

This Post:
00
302591.242 in reply to 302591.241
Date: 4/2/2024 2:43:07 PM
Vadkakasok
II.1
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem először is hogy miért nem tudok küldeni üzenetet itt a fórumon, csak így válasz ként?

A fontosabb kérdés viszont az hogy az mitől függ hogy az edző mennyi időt kér ki egy-egy meccs alatt?
Már idegileg kivagyok hogy se védekezés se támadás nem megy és az utolsó percnek 5 idő kéréssel megyünk neki! Több meccsen is volt már úgy hogy az ellenfél már akkor is időt kért ha már kezdtem megközelíteni.

Üdv, Dávid

This Post:
00
302591.243 in reply to 302591.242
Date: 4/3/2024 6:08:30 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Szia David!

Ezeket nem tudjuk mi a jatekban kontrollalni. AZ idokeresek az edzo alltal tortennek. Leginkabb annak a fuggvenye, hogy mennyire szoros az allas, esetleg van e az ellenfelnel egy elkapott periodus amikor mindenhonnan betalalnak, stb.
Uzenetet az adott csapat vagy manager oldalarol tudsz kuldeni jobb alul "uzenet kuldese" vagy ha tudod pontosan a manager nevet, akkor BB email irasakor megadod cimzettnek.
Udv,
Sz.

This Post:
00
302591.244 in reply to 302591.243
Date: 6/12/2024 8:38:06 AM
Soproni Hópárducok
II.4
Overall Posts Rated:
1010
Second Team:
Sopron Snowleopards
Sziasztok!

Megtudja nekem valaki mondani, miért kerültem át egy random másik III. Osztályba? Ez nonszensz számomra. Teljesen jól megvoltam a ligámban, végre feljuthattam volna, erre most átrakott valami számomra teljesen szar helyre, ahonnan ismét esélyem sincs feljutni. Elképesztően elkeserítő ez számomra. Teljesen elvette a kedvem az egésztől. WTF van?

Advertisement