Przestajesz czytać i myśleć, a zaczynasz tylko przeżywać...to pora że czas kończyć mój cosezonowy napad i wracać w letarg :)
Oczekuję tylko i wyłącznie mniejszej ilości bajkopisarzy na forum...prezesów poruszających się w sferze, tego co "mogłoby się wydarzyć i tego jaki piękny świat kiedyś będzie". Lubię fakty i to co rzeczywiście miało miejsce.
Poczekamy i zobaczymy kto miał rację.
Tak to już chyba w czasach Presidenta się pisało. No ale ok, czekamy...Może do tego czasu Stary w końcu zagra w NT?! ;D
Już za kilka sezonów widzę jak kupujesz Tomańskiego, dorobisz mu 10 skilli podczas gdy kac przez kilka sezonów zrobił mu 40-50 skoków i będziesz krzyczał, że zrobiłeś najlepszego SFa;-).
Takie jest moje zdanie.
Źródła problemów. Z takich założeń i przewidywań często wysuwasz prawdy objawione na forum. Nie podążaj tą drogą ;) W tych właśnie miejscach lepiej brzmi "nie wiem". Dużo rzeczy mi właśnie włożyłeś do ust, których nigdy wcześniej tam nie miałem :O
Tak się też składa, że całą trójkę to ja wyceniłem. Nikt się nimi nie zainteresował i nie przebijał. Kogo bym prawie nie spytał to przepłaciłem za przyszłość tych zawodników ;) A po zakupie Starosteckiego też się okazało, że "rozkładał" go jako skaut swego czasu inny bajkopisarz Big Z, a w wieku 22+ już raczej mało kto się interesował. Zatem tych trzech zawodników zapewnia mi szeroki pogląd na przeszłość, teraźniejszość i przyszłość tak zwanych polskich osiągnięć treningowych. Może właśnie po to ich kupiłem? Przewidziałeś to? ;)
Co do Starosteckiego już prawie prawie dociera do Ciebie jego cel...O to głównie chodzi, że powołując go (28-letniego, igrającego z potencjałem od kilku sezonów, źle rozłożonego gracza) do reszty obnażyłbyś słabości tych "szczęśliwie nam trenujących i się faktycznie tworzących" graczy zaplecza. To jednak, że w ogóle tak długo o nim rozmawiasz i w ogóle rozważasz/(ałeś parę postów wcześniej :) ) pozwala mi wyrażać głośno swoje wątpliwości w marzycielskie wersje zdarzeń :) Czy muszę znać do tego skille tychże konkurentów? Nie, bo znam skille Starego i liczbę Twoich zdań o nim :)
Żeby była jasność łaski mi nie robisz:P
Tu zaś już przekazałem w pełni swój zamiar i każdy zna dokładnie swoją rolę :)
Ostatnie 3 akapity...
Na dwa sezony jedna osoba w kraju zyskuje prawo do obiecania innym, że spoko koko w jej bazie trenuje się ostro i "poczekamy i zobaczymy". Po dwóch sezonach przychodzi inna osoba, po kolejnych dwóch następna. W NT w tym czasie, grają te same twarze :) Nie chodzi o to, że nie trenują, ale jedynie wyrosłem z czytania bajek i wolę prawdę :)
Przynajmniej w międzyczasie dowiedziałem się, że Polacy z NT w PLK niekoniecznie mają trenować, byle tam byli...no i teraz, że jednak w sumie nic nigdy nie napisałeś, że tam się nie da trenować. Fajnie :) Ja w sumie też nic nigdy nie napisałem. Bo o tym Starosteckim w NT to chyba nawet nie ja - poszukaj :) Nic tylko skasować wszystkie poprzednie posty, bo w sumie nikt tu nic nigdy nie napisał.
To wszystko dzieło Starego. Właśnie on jest od tego. Od tego on jest. A imię jego...]:->
Jak nic po tym wszystkim skoczy przekrojem...dwa razy...tam gdzie mu brakuje.