Mindenki a regisztráláskor kap egy levelet ("szerencsére" az én nevemben), hogy ha valamit nem ért kérdezzen, stb. Emellett minden csoport fórumban ott egy poszt, telis-tele hasznos dolgokkal, ezt a menedzserképző során látnia kell, szóval adott mindenkinek a lehetőség, hogy tájékozódjon, kérdezzen.
Nem igazán gondolom azt, hogy az újak megkeresése a tapasztaltabbak feladata lenne, szerintem ha valaki valamit nem tud, akkor kérdezzen, ilyen egyszerű.
Aki meg válogatottat akar venni az főleg. Úgy gondoltam, hogy aki tudatosan kijelenti, napokkal előre (nyilván nem hirtelen felindulásból), hogy ő márpedig venni akar egy esélyest, az valamennyire tisztában van a dolgokkal. Az hogy mindenkit egyenként megkeressen az ember borzasztó sok időt elvesz.
Amúgy a tavalyi draftkor még az akkor regnáló szövkap volt az illetékes, nem én, így ott nem volt rálátás, hogy ki kapott játékost, ki nem és miért nem. Ebből a szempontból rossz időben van a választás, mert a régi szövkap már nem érzi magáénak a dolgot, úgy ugye meg még nincs, nyilván intézkedni se tud.
De eleget offoltunk, ezt majd megbeszélhetjük máshol, had folytatódjon az "érdemi munka"... :)
Last edited by RTFM-urimate at 7/3/2010 7:59:41 AM