Uhhh...opet me terate da trazim ova 2 pacera da ih gledam ;)
Evo prvo ovaj Zverina :)
30 min po mecu
0.369 sut iz igre
0.357 sut za 3P
3.5 skokova po mecu
3.1 asistencije po mecu
1.5 ukradene po mecu
13.6 poena
Dakle 30 minuta, to je i vise nego dovoljno... procenat suta - turgenjev!!! :)
13.6 poena...mislim da je to mnogo malo za nekoga ko treba da bude SF-suter, ako ga vec krstite tako (jer 3,5 skokova za 30 minuta je vrlo malo).
Evo kao primer statistike...moj treci pik sa proslogodisnjeg drafta ima skoro identicnu statistiku kao on...samo sto ima 2 poena vise po mecu i 11 skokova vise (dobro ne igraju istu poziciju, nego samo komentarism "minutazu" i skor...a ovaj moj je bio 3. pik i daleko da mislim da je za reprezentaciju).
A sto se Pusica tice...evo ti samo pogledaj statistiku igraca koga sam platio 300k (i cele sezone mu nisam trenirao ni jedan skill, znaci takav je i bio!!!)
(2719587)Jeste da je odigrao 15 minuta vise po mecu, ali procenat suta ima skoro identican kao i Pusic (to je valjda merodavno)...dok skokova ima skoro duplo vise i poena takodje (ne kazem ja da se Pusic ne bi razigrao u tim cetvrtinama u kojima nije igrao, ali opet procentualno je bolji).
A taj igrac je svetlosnim godinama udaljen od svoje reprezentacije.
A jos da napomenem...da ce ti igraci imati jos samo par dana 19 godina! Ocu reci da na draftu izlaze igraci koji ce biti priblizni njima (posto ne znam ocene, onda bar po plati;)
P.S.
sto se prijateljske tice moze...cim osvojim ligu! ;)