עכשיו כמה דברים טכניים שמפריעים לי ברמה
האישית יותר:
אתה טוען שרודפים אותך, דומניזציה, ושסתם קוראים לך שקרן , אז בוא ננסה לאמת כמה דברים:
אתה ממשיך ולומר שקיימת איזו "שלישייה" שמעבירה בינה ובין עצמה את הנבחרת – טענת שהשלישייה הזו אפילו מופיעה בדף הנבחרת הצעירה. אני העמדתי אותך על טעותך שאין שלישייה בדף הנבחרת אלא אני מופיע שם פעמיים. אבל שאני מתקן אותך אין לזה התייחסות, למה? אתה ממשיך לציין את השלישייה, אז אתה עדיין טוען שהם מופיעים בדף הצעירה, או פשוט צירפת חבר חדש לצמד מהדף ויש לנו שלישייה חדשה. אני מצפה להספר מפורט עם שמות של חברי השלישייה.
חברו לשלישיה ומאמן הצעירה טען להישגים מעולים
מתי טענתי להישגים מעולים? אני טוען שאתה טועה ולא בתמימות - אתה משייך אותי למשהו שלא אני אמרתי. בוא תביא הוכחה לדבריך
4) ת'כלס, הסיבה שמאמן הצעירה לוהט זה שהצבעתי על זה שאנחנו פועלים לא נכון בצעירה והוכחתי את זה.
אני אשמח אם תבציע לאיפה הוכחת את זה
אני בעיקר לוהט על זה שאני בסך הכל משחק במשחק רשת שאני מאוד אוהב וגם משקיע בו המון, ומישהו אחר שמשחק במשחק משתמש בי בתעמולה הזולה שלו לקידום של עצמו. זה משחק רשת ואין לאף אחד זכות לדבר על האחר כמו שאתה מדבר עליי - אפילו עם טעיתי בצורה חמורה ביותר - עדיין אין לך זכות לדבר בכזה חוזר כבוד
9) שחקן עם פוטנציאל 8 בנבחרת שלנו עשוי להיות פוטנציאל נבחרת.
לכן, יש שמונה שחקנים שמחזיקים פוטנציאל זה או גבוה ממנו בצעירה.
בכך, מדובר בשחקן שלא יקבל מספיק משניות ביחס לחבריו בעולם ולבוגרת יגיע חלש יותר בהכרח.
והעובדות בשטח של שחקני הבוגרת לאורך העונות האחרונות מגבות את זה.
מי הם אותם שחקנים? מה השם שלהם? על סמך איזה נתונים אתה אומר שהם היו יכולים להיות בבוגרת (רק על סמך פוטנציאל)? ולאיזה עמדה? ומה עושים עם כל אחד מהם היום שהוא שגוי?
אני אציין ששחררתי את עידו זיידמן מהנבחרת, הוא היה השחקן הכי חלש בסגל ואני צריך מקום פנוי לזימונים של דראפטרים ושחקנים נטושים להצלה מפרישה, כלומר כעת ישנם שבע.
שוב, זו שאלה מקצועית שבוחנת את הידע שלך כמועמד בדברים שאתה מעמיד בטענה מרכזית לטובתך. אתה טוען שאתה תוכל לפתח שחקנים שיביאו את הנבחרת למקום טוב יותר ממה שהיא כיום- תוכיח שאתה יודע על מה אתה מדבר!