BuzzerBeater Forums

BB Latvija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
217083.24 in reply to 217083.23
Date: 5/17/2012 4:48:19 PM
Overall Posts Rated:
308308
bāc. kāpēc atbildēji vinja vietā. tas tak bija jautājums kandidātiem :D tieši tāpēc uzdevu par pozīcijām... :D

From: yapiyapo

This Post:
22
217083.25 in reply to 217083.18
Date: 5/17/2012 5:07:14 PM
Overall Posts Rated:
214214
''kontrolēt bumbu'' pa lielam netaisos pielietot. varbūt pret vājākiem pretiniekiem sezonas beigās, vai draudzības spēlēs. augstā līmenī tas būtu neprāts. tad jau labāk look inside vai r&g.

par ''izspēlēt''. tā kā laiks līdz u21 ierobežots, jāizvēlas prioritātes attiecībā uz skiliem.
lai u21 līmenī būtu max efektīvi:
pg un sg līdzīgi. liels OD un max pasi. spēlētāji līdzīgi. pg metiens īpaši nav vajadzīgs, sg par sliktu tas nenāktu, ja vien necieš citi svarīgie skili no tā.
sf. pietiktu ar OD ap 10. passi - jo vairāk jo labāk. rebi ap 10, ID ap 12, jo gan jau oponenti kaut ko līdzīgu liks pretī. IS jo vairāk jo labāk.
pf, c - ID, REBi, IS - max cik vien iespējams. pasi tiks uzskatīti par bonusu. pf noderēs OD, arī JS.

''r&g" vairāk svarīgi pasi nekā citām taktikām, tāpat arī pg dribls. ļoti svarīgi, lai pg/sg ar augstu metienu. visām pozīcijām svarīgs JR. taktika ar ātru tempu. svarīga, ja vajag uzaudzēt punktu staprību pret vājākiem pretiniekiem.

''princetonam'' svarīgāks JS/JR, PF loma uzbrukumā lielāka, tāpēc arī tam vajadzētu labu JS/JR, kamēr C nozīme mazāka nekā paŗējās perimetra taktikām. leņāka par r&g

''motion'' - citāts no parrot monolga: ''Motion is is a tactic that can benefit hugely from guards with strong Passing and Handling. For Outside Scoring it actually uses less Jump Shot and Jump Range than Base Offense, but compensates with large boosts to Passing and Handling, mostly for the two guard roles.'' tātad liela loma driblam un passiem, lai spēlētājs tiktu pie brīva metiena.
kādas ir "radoši" priekšrocības starp perimetra taktikām, ja no visām (princetons, skrien un met, radoši) izvēlies spēlēt tieši šo?

šo neizvēlētos, jo, cik esmu saskāries, u21 mazajiem nav sevišķi liels HA, PA.
vairāk esmu izmantojis r&g, tā kā drošvien to arī izmantotu izlasei

From: Tucis

This Post:
00
217083.26 in reply to 217083.25
Date: 5/17/2012 5:11:42 PM
Overall Posts Rated:
308308
paldies. tieši tas, ko no šīm 3 jautājuma sadaļām gribēju dzirdēt. trāpīji ar katru :)

This Post:
11
217083.27 in reply to 217083.17
Date: 5/17/2012 5:20:04 PM
Overall Posts Rated:
3030
Kāds ir tavs viedoklis par patient taiktikas izmantošanu? Vai viņu varētu pielietot izlasē?

Vai ir vērts trenēt spēlētājiem blokus priekš u21?

This Post:
00
217083.28 in reply to 217083.27
Date: 5/18/2012 1:23:36 AM
BC Kekava
III.1
Overall Posts Rated:
9999
Cik es noprotu, tad bloku labāk vispār neaiztikt, netrenēt. Labāk trenēt primāros un sekundāros skillus. Izņēmums varbūt ir centram, bet es droši vien neaiztiktu bloku, kamēr pārējie skilli nebūtu uzkačāti.

Vismaz es no šī parauga tā izprotu:
Power Forward
Primary Skills: Inside Defense, Rebounding, Inside Shot, Jump Shot
Secondary Skills: Outside Defense, Driving, Handling, Passing

Center
Primary Skills: Inside Defense, Inside Shot, Rebounding
Secondary Skills: Handling, Passing, Jump Shot, Shot Blocking