את המהפך המתוכנן שלי עשיתי.
הגעתי לסגל סגור של סה"כ 260 אלף משכורת. כמעט חצי ממה שהיה לי קודם. מכירת המוצרים ירדה דראסטית אבל בגלל שהספקתי לנצח משחק אחד עם הסגל הקודם ועוד שני משחקים עם הסגל הנוכחי ואני מוביל את הליגה, הכנסת הקהל שלי עדיין מעולה וכרגע אני מרוויח 180 אלף בשבוע לא כולל את הגביע. אני יודע שהייתי פזיז מאוד בהחלטה שלי ובהחלט אם רק הייתי מוכר את השחקן הצעיר שלי ב-800 אלף הייתי נשאר עם סגל חזק מאוד אבל לא הייתי בסכנה כלכלית והייתי כנראה עולה ליגה כבר העונה. עדיין, אני לא מתחרט כי אני מעוניין לראות מה יהיה עם הדרך הזאת.
עברתי לאמן גבוהים שבפעם האחרונה שזה קרה הייתי בעונה 4 או 5 של המשחק, לפני שנתיים וחצי בערך אולי 3. המחשבה להצליח לאמן סמול או פאוור טבעי מאוד מאתגרת אותי.
בנוסף, מאוד מעניין אותי לנסות להרוויח כסף במשחק כי כבר הרבה זמן אני מתוסכל מזה שהמכירות שלי בשוק ההעברות גבוהות מהרכישות שלי:
(http://www.buzzerbeater.com/team/91809/transferhistory.as...)שימו לב למאזן החיובי למטה של 6 מיליון. זה אומר למעשה שהפסדתי המון כסף בכל העונות האלה. זה נובע מבזבוז כספים אידיוטי בעונות הראשונות, מחוסר ניצול האולם שלי, ובעיקר בעיקר במשכורות גבוהות שפשוט איבדתי כסף כל שבוע.
אם אצליח לשמור על הרווח ורק להרוויח בממוצע בשבוע 150 אלף (כן כולל גביע). כל עונה אני ארוויח סה"כ 2.1 מיליון. בנוסף ל-1.5 שיש לי כבר עכשיו ובהתחשב במכירת שחקנים צעירים ועבודה נכונה בשוק ההעברות בו אקדיש את רוב זמני במשחק בניסיון להרוויח כסף, אני מאמין שתוך כמה עונות תהיה לי קבוצה מוכנה לפסגת ליגת העל. ואם לא, אז לפחות אני בטוח אעלה ליגה.
השאלה הקשה באמת היא, האם אני אמשיך ליהנות מהמשחק? אני ממש מאמין שכן, גם בגלל הניסיון להרוויח כסף שהוא תמיד כיף ובעיקר בגלל האימונים שאני אשקיע בשחקנים ממש מוכשרים עם פוטנציאל גבוה אני מקווה. רק חבל שירדתי למאמן 4 בשביל לחסוך בהוצאות...