kao neko ko je duži niz sezona obavljao funkciju skauta za reprezentaciju u21, odlično sam upoznat sa radom falaviusa i popaja... za nas u zajednici BB srbije postoji vreme pre flaviusa i posle flaviusa, jer je današnji ceo A tim, koji je igrao polufinale evropskog prvenstva, pobedio svetskog prvaka španiju i ima realne mogućnosti da se plasira na svetsko prvenstvo - taj tim je izgradio flavius, zajedno sa svojim saradnicima, među kojima je i popaj... dakle, što se treniranja igrača tiče, savetovanja trenera, mislim da se ne može naći bolja varijanta od ove... usput, iza njega su i dva finala utešnih turnira sa mladom reprezntacijom, tako da je evidntno da uspeh u napretku igrača prati i rezultat...
kao neko ko, već 4. sezonu, trenira i podređuje celokupnu taktiku tima, kako bi mladi igrač bosne dobijao pun trening
(12113242) i bio doveden na nivo najboljih plejmejkera u BB svetu, neko ko je uvek izlazio selektoru bosanske reprezentacije u susret, prilagođavao trening i taktiku za napredak i održavanje forme igrača, mislim da imam pravo da je javim i podržim opciju koju smatram da je najbolja za BB bosnu, iako nemam pravo glasa...