BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248003.229 in reply to 248003.223
Date: 9/23/2013 7:42:54 AM
Overall Posts Rated:
492492
פיני:
אתה אומר שרק אתה מדבר לעניין והאחרים עסוקים ולרדוף אותך. נכון, הדיון הוסט לדיבור לא מקצועי ואפילו אישי ובזה אשמים כולנו, גם אני, גם אתה! קח אחריות על החלק שלך בדבר.

בנוגע להתייחסות (למעשה אי התייחסות) לשאלה שלי:

2) משחק "השחקן האופטימלי" הוא מגוחך. לכן לא לקחתי בו חלק.
לשאלות הרציניות עניתי.
הוא מגוחך, כי הוא באוויר, תלוי בתכונות השחקן מהדראפט ולא מלמד כלום על העיקר - איך.

אתה טוען שמעשי צוותי הנבחרת הם שגויים וכושלים והנה אתה מקבל במה להדגים את דבריך ולגבות אותם במספרים, אם אתה באמת מאמין בטענות שלך כלפי שאר המתמודדים או כלפי כל מי שקשור לנבחרת למה אתה לא מוכיח לנו את זה שיש לך את ההזדמנות?

קדימה תוכיח לנו מקצועית שאתה באמת יותר טוב ממי שהיה ועדיין ישנו בנבחרות, תסביר איך אתה הולך לשנות ולשפר את המצב שלטענתך הוא עגום ביותר – בוא תסביר איך אתה אחרי שתבחר להיות המאמן תשנה את זה. וכדי להמנע מססמאות ומשפטים באוויר (של כולם לא רק שלך) בוא ננסה לרדת לפרטי פרטים, בוא נקח כמה דוגמאות וונשתמש בהם כמקרה מייצג למחלוקת הכללית שיש ביננו:

התכונה הכי גבוהה שיכולה להיות לשחקן דראפט היא 7. בבקשה תתאר איך ייראה דראפטר טרי שהוא מועמד טוב לשחקן נבחרת בכל עמדה (איזה תכונות הן החשובות יותר, איזה גובה, איזה פוטנציאל) ואיך אתה מציע לאמן ולפתח שחקן כזה עד הגיעו לנבחרת הבוגרת (איזו אימונים הכי חשוב, כמה זמן פחות או יותר תתמקד בכל אימון, כמה זמן בערך ייקח לאמן שחקן זה, עד איזה משכורת הוא יגיע). אתה טוען שכולם עד היום טעו וכשלו ושאתה יודע איך לתקן ומה לעשות אחרת – בבקשה תדגים את הידע שלך, תחלוק את התובנות שלך.

בוא תוכיח שאתה מנהל קמפיין ענייני – עזוב את המתמודדים האחרים ותענה על שאלה מקצועית נטו על פיתוח שחקנים לנבחרת. אם אתה מתחמק מלענות גם על שאלה זו. זו תהיה מבחינתי הוכחה שכך שאתה לא באמת יודע מה אתה אומר, אלא בעיקר יודע לזרוק האשמות לאוויר ואין לך באמת פתרונות להציע. להגיד יותר מישניות ופחות ראשיות כל אחד יכול להגיד.

אחרי שפיני יענה אני מאוד אשמח גם לשמוע את תשובתם של המתמודדים האחרים, אבל רק אחרי פיני

This Post:
00
248003.230 in reply to 248003.219
Date: 9/23/2013 7:51:46 AM
Overall Posts Rated:
492492
עכשיו כמה דברים טכניים שמפריעים לי ברמה האישית יותר:

אתה טוען שרודפים אותך, דומניזציה, ושסתם קוראים לך שקרן , אז בוא ננסה לאמת כמה דברים:

אתה ממשיך ולומר שקיימת איזו "שלישייה" שמעבירה בינה ובין עצמה את הנבחרת – טענת שהשלישייה הזו אפילו מופיעה בדף הנבחרת הצעירה. אני העמדתי אותך על טעותך שאין שלישייה בדף הנבחרת אלא אני מופיע שם פעמיים. אבל שאני מתקן אותך אין לזה התייחסות, למה? אתה ממשיך לציין את השלישייה, אז אתה עדיין טוען שהם מופיעים בדף הצעירה, או פשוט צירפת חבר חדש לצמד מהדף ויש לנו שלישייה חדשה. אני מצפה להספר מפורט עם שמות של חברי השלישייה.

חברו לשלישיה ומאמן הצעירה טען להישגים מעולים

מתי טענתי להישגים מעולים? אני טוען שאתה טועה ולא בתמימות - אתה משייך אותי למשהו שלא אני אמרתי. בוא תביא הוכחה לדבריך

4) ת'כלס, הסיבה שמאמן הצעירה לוהט זה שהצבעתי על זה שאנחנו פועלים לא נכון בצעירה והוכחתי את זה.

אני אשמח אם תבציע לאיפה הוכחת את זה
אני בעיקר לוהט על זה שאני בסך הכל משחק במשחק רשת שאני מאוד אוהב וגם משקיע בו המון, ומישהו אחר שמשחק במשחק משתמש בי בתעמולה הזולה שלו לקידום של עצמו. זה משחק רשת ואין לאף אחד זכות לדבר על האחר כמו שאתה מדבר עליי - אפילו עם טעיתי בצורה חמורה ביותר - עדיין אין לך זכות לדבר בכזה חוזר כבוד

9) שחקן עם פוטנציאל 8 בנבחרת שלנו עשוי להיות פוטנציאל נבחרת.
לכן, יש שמונה שחקנים שמחזיקים פוטנציאל זה או גבוה ממנו בצעירה.
בכך, מדובר בשחקן שלא יקבל מספיק משניות ביחס לחבריו בעולם ולבוגרת יגיע חלש יותר בהכרח.
והעובדות בשטח של שחקני הבוגרת לאורך העונות האחרונות מגבות את זה.

מי הם אותם שחקנים? מה השם שלהם? על סמך איזה נתונים אתה אומר שהם היו יכולים להיות בבוגרת (רק על סמך פוטנציאל)? ולאיזה עמדה? ומה עושים עם כל אחד מהם היום שהוא שגוי?
אני אציין ששחררתי את עידו זיידמן מהנבחרת, הוא היה השחקן הכי חלש בסגל ואני צריך מקום פנוי לזימונים של דראפטרים ושחקנים נטושים להצלה מפרישה, כלומר כעת ישנם שבע.
שוב, זו שאלה מקצועית שבוחנת את הידע שלך כמועמד בדברים שאתה מעמיד בטענה מרכזית לטובתך. אתה טוען שאתה תוכל לפתח שחקנים שיביאו את הנבחרת למקום טוב יותר ממה שהיא כיום- תוכיח שאתה יודע על מה אתה מדבר!

This Post:
33
248003.231 in reply to 248003.230
Date: 9/23/2013 8:38:28 AM
Overall Posts Rated:
492492
לפיני והאמת גם לכל מי שקורא את זה:
אחד מהמאמנים שפיני מציין כחלק מאותם אחראים לכישלונות הנבחרת הוא מור, מאמן הנבחרת הצעירה לפני.
אני רוצה להפנות את תשומת לבכם למשהו שמור כתב ופרסם בפורום לפני שנה וחצי

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=210879&m=1

מי שלא קרא את זה לפחות פעם אחת מההתחלה עד לסוף– למה אתם מחכים? תשקיעו דקה שתיים מזמנכם ואולי תלמדו משהו חדש על עקרונות האימון.

איך אפשר לבוא בטענות למישהו שהשקיע כ"כ הרבה וכתב כ"כ יפה, עם מטרה אחת בלבד והיא – לעזור למשתמשים ישראלים לאמן שחקנים בצורה טובה יותר. איפה הכבוד וההערכה למישהו שעשה כ"כ הרבה למען האחרים בלי שאף אחד ביקש ממנו. איפה יש פה עדויות לכל הדברים שפיני טוען שנעשו?
פיני טוען שהוא יכול ורוצה להביא את ישראל למקום טוב יותר, אבל איפה מעשה אחד שהוא עשה למען שיפור המצב בישראל? למה פיני מעולם לא הצטרף לצוותי הנבחרות כדי לשנות ולשפר את המצב? אי
יכול להיות שנעשו טעיות ע"י מאמני הנבחרות בעבר וההווה, וגם זה בסדר לבקר את הטעויות הללו. אחרים מפיני עשו זאת ולא קיבלו מטח שלילי כזה לביקורת שלהם. אבל מה שאין אצל פיני זה את הכבוד הבסיסי לאנשים שאכפת להם, שנותנים בהתנדבות מעצמם, רק בגלל הרצון הטוב שלהם ועושים משהו.

This Post:
00
248003.232 in reply to 248003.228
Date: 9/23/2013 9:12:28 AM
Overall Posts Rated:
343343
אתה לא באמת מצפה מפיני לקבל הוחכות לברים שהוא אומר שהוא הוכיח נכון? הוא פעם אחת לא הביא הוחכה ממשית ושגל הביא לו נתונים יבשים מהאליפות האחורנה שמיקמו אותנו במקום 16 ולא 41 כמו שהוא שם אותנו שכללומאזן והפרשי סלים הוא התעלם מזה לחלוטין

ההוחכה היחידה שפיני צריך היא להגיד הוחכתי ואמרתי וכל השאר שאנשים אחרים אמרו הוא לא רלוונטי כי כל דבר שלא מסתדר בדיוק כמו שפיני חושב שהוא צריך להסתדר או שברגע ששואלים אותו שאלה שקצת נוגעת במקום שהוא לא רוצה לענות זה לא רלוונטי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
11
248003.233 in reply to 248003.232
Date: 9/23/2013 9:25:20 AM
melons
III.5
Overall Posts Rated:
5252
די חברים בבקשה די.

אתם רק זורקים עוד אש למדורה.

תנו לפיני ואנשיו לדבר ואל תענו ותראו איך הכל יהיה כרגיל.

כן אני יודע שזה קשה לא לענות לאדם שמכפיש את שמך ופוגע ומעליב בפנים אבל בבקשה נסו זאת תראו שרק כולנו נרוויח.

הרי אהוד רוב האנשים כאן אוהבים מעריכים אותך.

גל - נשמה יפה שלי כולם יודעים שאלה עושה את הכל למען הדגל והכחול לבן הבוהק, אין לי מה להוסיף אתה נשמה.

יהודה - את ההישגים שלך אי אפשר למחוק.

חברים באמת באמת די. מתוך 230 הודעות בערך 200 מתעסקים בפיני.

ידוע לכם שהוא לא יבחר אז בואו נעזוב אותו בשקט, כי הוא רק משקר מעליב ומכפיש. בינתיים אנחנו כאן רבים בינינו לעצמנו ובינינו איתו והוא המרוויח היחיד כי זה מה שהוא רצה מלכתחילה.

יום טוב, חג שמח.
דניאל.

This Post:
00
248003.234 in reply to 248003.233
Date: 9/23/2013 10:09:26 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
169169
Second Team:
TF National Farm
מאיפה אתה יודע שהוא לא יבחר?
אני לא אומר שאני רוצה שפיני יבחר, אבל אני רק שואל, מאיפה אתה יכול לדעת שהוא לא יבחר?

This Post:
00
248003.235 in reply to 248003.234
Date: 9/23/2013 10:34:09 AM
Overall Posts Rated:
274274
מאיפה פיני יודע שזה או הוא או יהודה?
אנשים משערים ולאף אחד אין מושג

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: shayn00

To: Ehud
This Post:
00
248003.236 in reply to 248003.235
Date: 9/23/2013 10:58:54 AM
Overall Posts Rated:
99
מפיני:

וב, מאז שהחל הקמפיין אני רואה שאני צריך רק להגיב על הכפשות ולהוכיח מחדש שכל מה שכתבתי וכונה שקר הוא מדוייק (כמו המיקום הגרוע שלנו ו-גודלנו הסביר פלוס).

הפעם נגיב להכפשה של אהוד;

ממה שראיתי והוכחתי לגבי הנבחרות שאומנו ע"י וותיקים (ואתה ביניהם), הוכח שיש כאלה שלמידה ארוכה לא עוזרת להם.
תזכורת - איתך (וותיק) הגענו למקום 29-44.

מצטער שאני לא טיפש ושורף כסף (בקבוצתי) בדרכים שונות ולא מנסה להילחם במלחמות שלא יועילו לי.

מה שיפה, שלמרות ש-"אין לי מושג" (לפי מה שאתה כותב), עדיין הגעתי בעונה התשיעית שלי לליגת העל, נשארתי בה בעונה העשירית ומצבי הכלכלי (כולל השווי של השחקנים שאני מחזיק והכסף שיש לי בצד) הוא מעולה.
אני גם עושה את זה בלי מכירות מופרזות (בלי מזל יוצא דופן או אחר).

בקיצור, אתם מנסים בכוח להכפיש (ונכשלים ==גם== בזה), וכל תגובה שכזו רק ממחישה כמה היריב שלי לבחירות נואש.
וזה ברור גם למה.

אגב, מעודד אותי שאין לכם שום דבר ענייני לכתוב חוץ מעוד דמוניזציה.
לא בטוח שזה יעזור בבחירות, כי בכל זאת שיבק הצליח להישאר בנבחרת עד היום (האמיתי והאלגורי)...
אבל אני מקווה ומאמין שהבוחרים חכמים.

This Post:
00
248003.237 in reply to 248003.236
Date: 9/23/2013 11:00:03 AM
Overall Posts Rated:
99
מפיני:

==
בבחירות הקודמות לבוגרת, נאמרו אותם דברים כנגדי.
שוב דובר על זה שהכל בסדר ועם זה שייבחר יהיה טוב יותר.
שוב דובר על הוותק.
שוב דובר על "האישיות שלי" וביצעו דמוניזציה, כי משהו אמיתי שנוגע לתפקיד פשוט אין.

התוצאה?
אחד הקמפיינים הפחות טובים היו של המועמד שלי דאז.
אחריו, קמפיין לא מוצלח בכלל של אהוד (מקום 29-44).
והמשפט האחרון מלמד ומסביר לכולם מדוע הוא תוקף אותי.

בדיוק כפי שמאמן הצעירה ויתר השלישיה בורחים (התכוונתי בוחרים, אבל גם בורחים זה לא רחוק מהמציאות) לעשות, אחרי שהצגתי תמונת ראי אמיתית למעלליהם.

השאלה - האם כקהילה נחזור על אותה שגיאה שעשינו בבחירות ההם, או שנעשה סוף-סוף את השינוי המיוחל?

אגב, יש ניסיון לספר שכולם בקהילה שלנו לא מסתדר איתי. [שוב - כי על יכולותיי מול יהודה אין מה בכלל להשוות]
תעשו לכם רשימה ותבינו שמדובר בדיוק בבעלי האג'נדה.
=

To: Ehud
This Post:
00
248003.238 in reply to 248003.224
Date: 9/23/2013 11:05:57 AM
Overall Posts Rated:
99
אהוד זה ממני.

אני חושב ששאלתי שאלה מאוד רלוונטית בנושא רגיש. לא מבין למה אתה בוחר לתקוף אותי.

לא האשמתי, לא העלתי תאוריות קונספרציה באמת שאלתי שאלה לגביי נושא שאני חושב שהוא חשוב מאוד לטובת שיתוף הפעולה של שאר המאמנים.

לדביי המידע שנתת על עוז - מה שאתה אומר נכון היה ניתן לעשות סקאוט ולעקוב ולדעת הכל נכון. התפקיד שלך ברגע שיש לך מידע הוא לעשות מינ' חשיפה שלו לא היה קורה כלום באם היית לוקח אחריות על נקודה זאת.

חבל שבחרת לתקוף ולא להתייחס ברצינות.

אני שוב אומר אני לא פיני אני נותן לו אפשרות להגיב כי אני חושב שכך זה מכון מסיבות שהעעלתי פה כבר. לכתוב לי כך, לתקוף אותי אישית, זה חבל.

לסיכום אני שוב אגיד שאני חושב שאתה משקיע פה מעל ומעבר למרות הדברים שכתבת.

From: Ehud

This Post:
00
248003.239 in reply to 248003.238
Date: 9/23/2013 11:18:52 AM
Overall Posts Rated:
274274
שי זה ממני.
לא מבין למה הרגשת שאני תוקף אותך
אני כן מגיב בציניות וזלזול, לא לך, רק לפיני.
אני חושב שהגבתי לך לעיניין, זאת היית הכוונה בכל אופן.

ושוב לגופו של עיניין לא נחשפו תכונות של שחקנים.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
Advertisement