פיני:
אתה אומר שרק אתה מדבר לעניין והאחרים עסוקים ולרדוף אותך. נכון, הדיון הוסט לדיבור לא מקצועי ואפילו אישי ובזה אשמים כולנו, גם אני, גם אתה! קח אחריות על החלק שלך בדבר.
בנוגע להתייחסות (למעשה אי התייחסות) לשאלה שלי:
2) משחק "השחקן האופטימלי" הוא מגוחך. לכן לא לקחתי בו חלק.
לשאלות הרציניות עניתי.
הוא מגוחך, כי הוא באוויר, תלוי בתכונות השחקן מהדראפט ולא מלמד כלום על העיקר - איך.
אתה טוען שמעשי צוותי הנבחרת הם שגויים וכושלים והנה אתה מקבל במה להדגים את דבריך ולגבות אותם במספרים, אם אתה באמת מאמין בטענות שלך כלפי שאר המתמודדים או כלפי כל מי שקשור לנבחרת למה אתה לא מוכיח לנו את זה שיש לך את ההזדמנות?
קדימה תוכיח לנו מקצועית שאתה באמת יותר טוב ממי שהיה ועדיין ישנו בנבחרות, תסביר איך אתה הולך לשנות ולשפר את המצב שלטענתך הוא עגום ביותר – בוא תסביר איך אתה אחרי שתבחר להיות המאמן תשנה את זה. וכדי להמנע מססמאות ומשפטים באוויר (של כולם לא רק שלך) בוא ננסה לרדת לפרטי פרטים, בוא נקח כמה דוגמאות וונשתמש בהם כמקרה מייצג למחלוקת הכללית שיש ביננו:
התכונה הכי גבוהה שיכולה להיות לשחקן דראפט היא 7. בבקשה תתאר איך ייראה דראפטר טרי שהוא מועמד טוב לשחקן נבחרת בכל עמדה (איזה תכונות הן החשובות יותר, איזה גובה, איזה פוטנציאל) ואיך אתה מציע לאמן ולפתח שחקן כזה עד הגיעו לנבחרת הבוגרת (איזו אימונים הכי חשוב, כמה זמן פחות או יותר תתמקד בכל אימון, כמה זמן בערך ייקח לאמן שחקן זה, עד איזה משכורת הוא יגיע). אתה טוען שכולם עד היום טעו וכשלו ושאתה יודע איך לתקן ומה לעשות אחרת – בבקשה תדגים את הידע שלך, תחלוק את התובנות שלך.
בוא תוכיח שאתה מנהל קמפיין ענייני – עזוב את המתמודדים האחרים ותענה על שאלה מקצועית נטו על פיתוח שחקנים לנבחרת. אם אתה מתחמק מלענות גם על שאלה זו. זו תהיה מבחינתי הוכחה שכך שאתה לא באמת יודע מה אתה אומר, אלא בעיקר יודע לזרוק האשמות לאוויר ואין לך באמת פתרונות להציע. להגיד יותר מישניות ופחות ראשיות כל אחד יכול להגיד.
אחרי שפיני יענה אני מאוד אשמח גם לשמוע את תשובתם של המתמודדים האחרים, אבל רק אחרי פיני