Arra gondolok, hogy bőven több az olyan draftolt, akinek belül vagy kívül bőven van olyan skillje, ami 6 alatti. Ettől még kiváló tagja lehet a válogatottnak, ha az erősségeire gyúr rá az, aki neveli. Olyan játékost, mint a bosnyák IR, már akkor is csak ritkán tudtunk nevelni, amikor én voltam kapitány, azóta pedig bőven csökkent a felhasználóbázis. De OSP-ben olyan kiegészítői vannak, ami nagyon megnyomja a számot. Szezon elején behívtad a két DH jelöltemet, akkor álltak 12-es ODval és 11-12-es tempódobással. Ki lettek szelektálva gondolom, mert azóta sem kaptam semmit róluk, a keretben pedig nincsenek bent. Tény, marha mélyről indultak, pusztán 5-ös edzővel, a benti pontszámuk most is csak 18. Így nincs kiemelkedő OSP-jük, főleg, mert a passzolásuk is a béka segge alatt van. De hozták volna az OD-JS-JR elvárást, ha úgy edzem őket tovább, így 1-1-et kaptak egész szezonban. Ellenben a mostani válogatottból kint van átadón két játékos egész szezonban. A 101-es OSP-jűt, gondolom, belső támadáshoz szeretnéd használni, a másikat nem látom pl. hogy bármire lehetne. Átdobni mind a kettőt átfogják kívül-belül, ellenben rengeteg dobást fognak elvállalni a magas TECH+DRI miatt, kérdéses hatékonysággal. Nekik van gondolom a legmagasabb OSP-jük. Lehet, hogy én tévedek és végigverjük velük a világot, akkor én fogok elsőként gratulálni. De a helyzetet látva kicsit rosszul esik az alacsony védekezések miatti panaszkodás.