BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21VII.

U21VII.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
286435.228 in reply to 286435.227
Date: 6/17/2020 6:01:04 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Sajnos várható volt, hogy kicsit gyengébb lesz a felhozatal...:/ sok sikert kívánok, illetve ha bármiben tudok, neked is szívesen segítek!

This Post:
00
286435.229 in reply to 286435.228
Date: 6/17/2020 6:49:42 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Igen raadasul minden osszejott mar az elso meccsen leserult a csapat egyik legjobbja par perc utan (szerencsere csak a merkozes idejere), tehat meg azt sem tudom igazan mondani hogy legalabb teljes kepet kaptam volna hogy az eppen felallitott keret mit hoz egy Top 10 csapattal szemben.

Az jol latszodik, hogy ha nezem pl. a Franciak keretet ellenunk nagyon egysegesek fizetesek alapjan tehat azt gondolom igen hasonlo elkepzelesu csapatuk van most, mint amit en szeretnek epiteni a mostani 18-19 evesekkel.

Leginkabb mint ahogy irtam is elozoleg a koncepciot hianyaolom a mostani 21 evesekbol, 2-3 jatekos kivetelevel ahol tudatos edzes megy a tobbi nem az sajnos.

Mivel van olyan tulaj aki most 18-19 evest is nevel es adott 21 evest is, igy azt kertem toluk hogy a fiatalokra fokuszaljunk es ugy haladjunk ahogy megbeszeltuk, a jelenlegi 21 eveseket kvazi elengedem. (nem fer ossze a 21 evessel a 18-19 nek az edzese)

Bizzunk benne hogy 2-3 szezon mulva meglesz amit tervezek es akkor meglatjuk mire megyunk!
Sz.

This Post:
11
286435.230 in reply to 286435.229
Date: 6/22/2020 3:13:32 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Elcsiptuk a ranglista 33. helyezett Macedonokat hazai palyan. 22 hellyel allnak elottunk.
Atvarialtam picit a csapatot es most Csanyi sem serult le az elso percekben.
Erdekes meccsek lesznek meg.
Remeljuk tartjak a managerek a formakat es minden heten fejlodnek meg a sracok is "valamiben"!
Sz.

This Post:
00
286435.231 in reply to 286435.230
Date: 6/23/2020 1:49:29 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Gratula és csak így tovább!

This Post:
00
286435.232 in reply to 286435.230
Date: 6/23/2020 3:28:58 PM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Go!

HUNGARY!
This Post:
11
286435.233 in reply to 286435.232
Date: 7/28/2020 7:56:07 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Sziasztok!

Vege lett szamunkra az idei U21 kuzdelemsorozat.
Ahogy irtam megelozoleg, ez volt az ahol legkevesbe volt barmilyen beleszolasom is a dolgokba, hiszen a mar kesz jelenlegi 21 evesekkel kellett gazdalkodnom, visszaolvasva lathattok infokat rola hogy nezett ki a keret.

A csoportunk eros volt, a 4. Olasz es 11. Francia valogatottal, valamint a 33 Macedon, 37 Litvan es 48. Osztrak csapattal. Ok mind erosebbek voltak nalunk papiron es ranglistaban.
4 gyozelem 3 vereseggel, es jobb golkulonbseggel 3. helyen zartunk, nem jutottunk tovabb.
Voltak szep skalpok, akar a tegnapi zaro merkozes az osztrakokkal, ketszeri hosszabbitas utan, de kiemelhetnem a 33. Macedonok legyozeset is.
fuggetlenul tole hogy sok beleszolasom ezen 21 evesek nevelesebe nem volt koszonom mindenkinek a munkat. Van 1-2 igeretes jatekos.

En ahogy irtam is korabban a jelenlegi 18 es 19 evesekkel foglalkozom leginkabb es a sajat programom alapjan igyekszem oket edzeni, es edzettetni. Meglatjuk ha odajutunk mi lesz.
A kovetkezo szezon meg hasonlo lesz a mostanihoz, tehat sok rahatasom mar nem volt/nincs a 20 evesekre, meglatjuk milyen lesz az eresztes.

Udv,
Sz.

This Post:
22
286435.234 in reply to 286435.233
Date: 9/3/2020 6:32:17 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
U20 update.

Néhány gondolat a jelenlegi 20 éves keretről akikkel a követező U21 menetelést fogom megkezdeni. (meg itt is igaz, hogy sok rahatasom az o edzesukre nincs/nem volt)

Négy edzőmeccset játszottunk eddig ahol már a jelenlegi 20 éveseket kezdtem el próbálgatni.

Barbados 21 éves korosztályos csapata ellen, mi a 20 évesekkel sima győzelmet arattunk, ám nem árt tudni, hogy Barbados a 86, mi pedig a 48. helyen vagyunk rangsorolva a világranglistán.

2) A ranglista 54. Svajc vegyesen 21 és 20 évesekkel állt ki. Ennek tükrében remek, mindösszesen 10 pontos vereséget könyveltünk el és a meccs összképét tekintve az utolsó negyedben nyerték meg az előtte végig egálos mérközést.

3) Az 57. helyen kiemelt Svéd csapat ugyancsak a 21 éves kerettel, azonban sima 20 pontos győzelmet aratott.

4) A legutolsó mérkőzésre szerettem volna egy nagyságrendekkel erősebb gárdát, hogy lássuk mik a valós viszonyok. A ranglista 20. Bosznia 20 éves keretével mérkőztünk meg és egy pontgazdag márkőzésen 15 ponttal maradtunk alul.

Sikerült a boszniai kapitánnyal néhány levelet váltani és nem zárkózott el az információcserétől sem.

Lássunk néhány sokatmondó adatot augusztus utolsó hetével:
A kezdő kinti emberei 97-98 OSP-vel
13 7
14 14
14 12
5 6
7 5 Pavicic

A kezdő bedobó 94 OSP-vel
10 6
11 9
12 7
11 12
11 5---Rozic

Általánosságban elmondta, hogy 20. év végére 13-14 KV és 11-12 passz a külső embereknél plusz tempó és a takikának megfelelő többi skill az elvárás náluk. ÉS természetesen a magas másodlagosok.
21 éves szezonukban, tehát az éles meccsek alatt tovább edzik őket és a cél a 16, vagy akár 17 KV is.

A mi jelenlegi 20 éves keretünkből 3 játékos van 95 - 100 közötti OSP-vel és náluk a KV 8,8,12.
Minden további játékosunk más skilltől függetlenül 8-10 ponttal el van maradva, e általánosságban is látható hogy sok védekezést nem kaptak....

A jenelegi 18 - 19 éves korosztály akikre leginkább koncentrálok és akiknek a zart Facebook csoport is készült ez kell hogy a cél legyen. 90 feletti OSP 20 éves koruk végére és azokkal a skillekkel amiket kitaláltam a stratégiámnak és megfelelő legalább 13-14-es védekezés.

This Post:
00
286435.235 in reply to 286435.234
Date: 9/4/2020 5:55:16 AM
Overall Posts Rated:
55
Azért néha el kéne vonatkoztatni az SPtől. Konkrétan most látszik az, hogy védekezéssel rendelkező játékost nem sikerült beválogatnod. Lehet itt tökéletességre törekedni és csak az alapban brutális skillelosztású emberekkel foglalkozni, csak így még kevesebben fognak edzeni, és nem lesz merítésed.

This Post:
00
286435.236 in reply to 286435.235
Date: 9/4/2020 8:21:57 AM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Hmm?

Nem ertelek...
A teljes adatbazist vegigneztem es egyesevel neztem meg minden jatekost huzoember potig. (U21 szempontbol mindegy a pot kb, addig nem maxolnak be, igy nem szelektaltam mint a nagy valogatott hogy csak es kizarolag Legenda johet szoba)

Nem a vedekezes vagy tempo, vagy barmilyen egy adott skill alapjan raktam be a keretbe barkit is, hanem hogy mennyire hasznalhato. Az OSP pedig sajnos szamit, mert hiaba van mondjuk (es van egyebkent 1 db jatekosunk 15 KV-val, es a keretbe is van) de az osszes tobbi skillje 10 vagy az alatti, 88 OSP-vel. O meg nyilvan tamadasban lesz nulla, nem tudom kezdobe tenni.

Az pedig hogy ettol kevesebben edzenek nem gondolnam, eleg erosnek tartom ramtolni ezt a jelzot. Szerintem en epp osszefogom a tarsasagot es 20 feletti a zart FB csoport edzo managerekkel.
A 20 es 21 evesekhez kb emmi kozom, a nevelesukbe nulla infom volt. Ahogy irtam az en elkepzelesem a motani 18 es 19 evesekkel indult.
Sz.

This Post:
00
286435.237 in reply to 286435.236
Date: 9/4/2020 1:28:20 PM
Overall Posts Rated:
55
Arra gondolok, hogy bőven több az olyan draftolt, akinek belül vagy kívül bőven van olyan skillje, ami 6 alatti. Ettől még kiváló tagja lehet a válogatottnak, ha az erősségeire gyúr rá az, aki neveli. Olyan játékost, mint a bosnyák IR, már akkor is csak ritkán tudtunk nevelni, amikor én voltam kapitány, azóta pedig bőven csökkent a felhasználóbázis. De OSP-ben olyan kiegészítői vannak, ami nagyon megnyomja a számot. Szezon elején behívtad a két DH jelöltemet, akkor álltak 12-es ODval és 11-12-es tempódobással. Ki lettek szelektálva gondolom, mert azóta sem kaptam semmit róluk, a keretben pedig nincsenek bent. Tény, marha mélyről indultak, pusztán 5-ös edzővel, a benti pontszámuk most is csak 18. Így nincs kiemelkedő OSP-jük, főleg, mert a passzolásuk is a béka segge alatt van. De hozták volna az OD-JS-JR elvárást, ha úgy edzem őket tovább, így 1-1-et kaptak egész szezonban. Ellenben a mostani válogatottból kint van átadón két játékos egész szezonban. A 101-es OSP-jűt, gondolom, belső támadáshoz szeretnéd használni, a másikat nem látom pl. hogy bármire lehetne. Átdobni mind a kettőt átfogják kívül-belül, ellenben rengeteg dobást fognak elvállalni a magas TECH+DRI miatt, kérdéses hatékonysággal. Nekik van gondolom a legmagasabb OSP-jük. Lehet, hogy én tévedek és végigverjük velük a világot, akkor én fogok elsőként gratulálni. De a helyzetet látva kicsit rosszul esik az alacsony védekezések miatti panaszkodás.

This Post:
00
286435.238 in reply to 286435.237
Date: 9/4/2020 5:50:36 PM
Zero Gravity
II.3
Overall Posts Rated:
185185
Second Team:
Ground Zero
Kuldd at akik nalad vannak kerlek.
Sajnos nem tudom fejben tartani nevekkel, managerekkel az osszes korosztalyt, igy most nem tudom kik ok, meg melyik evjarat.
A Facebook csoport pont azert lett letrehozva mert sokkal egyszerubb ott irni egymasnak, kepeket beszurni, kommunikalni stb stb.
Oszinten most nem vagom melyik korosztaly volt a te ket DH-ad, de persze nezzuk meg, beszeljunk.

Az altalad "sirasnak" titulalt vedekezes problemam pedig azt gondolom jogos.
Nezd meg az idei 21 eves meccseinket, vagy a 4 edzomeccset amiket most irtam le a 20 evesekkel, mindnel lathato hogy hiaba van tamado potencialban kiemelkedo csapatunk (ahogy irtam is az idei 21 utan az osszefoglaloban 7. helyen vegeztunk dobott pontokkal) ha kapott pontokban meg 38.
Bajnoksagot is ugy nyertem (es ezt is leirtam meg anno) hogy speckon osszerakott csapatom volt, komoly vedekezessel.

Ezen felul azt gondolom ha minden statisztikat, hatterinfot felreteszunk es csak azt mondjuk hogy na ennek a sracnak ez a prioritas, vagy maniaja, vagy strategiaja, vagy nevezzuk barminek, akkor sem neveznem sirasnak, csak nekem eppen ez fontos, vagy nagyobb hangsuly kap mint az hogy legyen 15-os tempoja valakinek, 6-os passzal, meg 8-as vedekezessel es bar sokat dobunk de nem tudun meccset nyerni, vagy minosegileg elorelepni.

Leirtam a megvalasztasomkor hogy van egy elgondolasom amit szeretnek vegigvinni es kiprobalni (ez ugye minimum 4 szezon, hiszen a mostani 18 evesekkel kezdodik es oket szeretnem olyan edzestervvel neveltetni ami az en megalmodott es kiprobalasra szant taktikamnak felel meg). Senki nem tudja mukodik e vagy sem. Jelenleg ugy vettem at a csapatot hogy 48-50. helyen vagyunk rangsorolva.

En remelem hogy a mostani nevelesunk mire beerik 21 eves korukra fog tudni minosegileg javulast.
Most szezon vegefele neztem ra a 19 evesekre es van sok-sok igen biztato (90 OSP kozeleben 19 evesen, remek skillekkel)

Megegyszer szeretnem tisztazni az idei 21 evesek, es a most 20 (most indulo uj szezonban 21 evesek) nel nulla azaz nulla rahatasom van/volt. Azok a 101 OSP-sek akiket kiemeltel szamomra hasznalhatatlanok, en nem ilyeneket szeretnek latni a sajat tervem alapjan. Ertelmetlennek tartom a 17-18-as masodlagost 10m meg 10 alatti fo skillekkel 21 evesen. En nem ilyet kerek a mostani 18 - 19 evesektol. Tobbjuk kinai menedzsernel van, akiktol 99% ban azt a valaszt kaptam hogy kb leszarjak, x. neveltjuk es majd eladjak. Nem segitokeszek, nem ugy edzik ahogy esetleg meg lehetne javitgatni rajtuk.
Azzal fozok ami van.
Sz.

Advertisement