BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > BEİ Kupası Türkiye'de

BEİ Kupası Türkiye'de

Set priority
Show messages by
This Post:
00
212228.228 in reply to 212228.226
Date: 4/16/2012 12:45:42 PM
Overall Posts Rated:
202202
hocam adama çok yüklenmeye de gerek yok... herkesin geçmişinden gelen bir oyun kültürü vardır. o da anladığım kadarıyla kaynakların sınnırlı olduğu zaman kazanmayı seven biroyuncu. ama elbette atladığı nokta bu oyunda senin de söylediğin gibi zor olan şeyin zaten yeterli parayı toparlamak olduğunu kavrayamamış olması.
elbette şunu da atlamamak lazım sen bu sezon belki de birkaç sezonunu çöpe atacak bir harcama yapıp kadro kurdun. peki ama ya başkası 7 değil 17 mlyn harcayıp daha iyi kadro kurarsa? adamın mantığına göre sen hem hile yapacaksın hem de bir şey kazanamayacaksın...
sonuçta ciddiye alınmaması gereken bir yorum yapmış...

This Post:
00
212228.229 in reply to 212228.227
Date: 4/16/2012 12:59:51 PM
Overall Posts Rated:
250250
hocam su an buzer ve caharay adlı ıkı oyun baskette en ıyıler ıkısındede olan sey bu hem dunya sampıyonu hem lıg sampıyonlugu para bırıktırmeden olmuyor bunu yapanlarda sonra genclesıp oyuncu ları satıyor charazayda oyuncu yetıstırıp satmak cok karlı orda onu yapıyor 1-2 sezon kafaya oynuyan takımlar burdada genc oyuncu pıyasası dustugu ıcın lıg dusup para bırıktırıyorlar dogrusuda bu baska turlu yabancı takımlarla dunya sampıyonasında basetmek ımkansız rakıplerın yapıyorsa sende yapıcaksın etık gelmesede sana :)

From: varyemez

To: ard
This Post:
11
212228.234 in reply to 212228.233
Date: 4/16/2012 1:55:06 PM
Overall Posts Rated:
118118
valla muhabbetleri kaçırdım ama BENCE oraya türk bayrağını koyacaksa istediği gibi davranabilir, kibir yapabilir, artizlik yapabilir.

From: @zcan

This Post:
00
212228.236 in reply to 212228.235
Date: 4/16/2012 2:04:33 PM
Overall Posts Rated:
250250
alı hocam jargon dan dolayı degıl gercektende ogretmen oldugun ıcın dır bu alı hocam dıye yazmam kım ne derse desın sallama bıle bız senın ne kadar mutevazı oldugunu bılıyoruz su oyunda bıle herkesın yapamayacagı bır seyı yaparak yanı sabrederek paranı harcamayarak bu sezona kadar geldın...ıyı bır taktısyen degılım dıyerek gene mutevazı konusuyorsun oynadıgın taktıge en uygun oyuncuları aldın bır dunya oyuncu varken pıyasada zaten senın takımın bence su an oyle konumdakı, eger formlarında dusuk yakalanmassan sabıt oynadıgın taktıgı hıc bır takım durduramaz senı yenemez cunkı oyuncuların ozellıklerını ona gore secıp aldın sakatlık ve form sorunu yasamassan eger yunanlı yırtsın bır tarafını kupa bızım ınsallah sen ve ya layhar hocam onunda kadrosu sahane kınızde rakıplerınızı ıyı ınceleyıp cıkıyorsunuz sahaya ınsallah fınalde ıkınız olursunuz ben bu turu en cok zorlanacagınız tur olarak goruyorum bunu gecelım goruceksınız gerısı daha kolay olucak ıkınızede basarılar ...

This Post:
11
212228.237 in reply to 212228.230
Date: 4/16/2012 2:16:27 PM
FlareX UnieX
II.2
Overall Posts Rated:
7979
Second Team:
DarklyDreaM
Est. ozur dilenecek bir durum yok hocam.. Uzun bir suredir, birbirimizin oyun-mental tarzini bilen insanlariz.. Ben senin dusuncelerini ve samimiyetine gonulden inanan birisiyim.. Ancak senin de hem fikir oldugun gibi, bazen gozden kacip farkli anlamlara yol acabilecek, ya da bazi arkadaslarin yanlis degerlendirebilecegi bir durum/tespit uzerinde guzel dostane bir sekilde yazistik ve anlastik, yanlis anlasilmaya neden olabilecek bir seyi duzeltmis olduk.. Bizim tarzimiz boyle, disaridan bakan arkadaslar; "behh, ne yazmislar ve tartismislar" diye dusunmesinler

@samil; evet belki de yapilmasi gerekenlerden biri de bu.. Ancak hicbir zaman tek dogrunun olmadigi gercegi de var..

akyurtlu'nun tanking'i kendisinin de beklemedigi kadar faydali oldu.. Bu sansmiydi, tabi ki hayir.. Takim yonetimi, transfer piyasasini iyi koklamak vs. bir cok seyin sonucunda oldu.. Ancak tanking olayindan da en son ve en cok parayi kaldiran da akyurtlu oldu.. Belki tek sansi buydu.. Su an tanking o kadar cok para getirmiyor, ya da eskisinin yarisi kadar diyelim.. (sezon da ancak max. tas catlasin 4,5m, ondan sonra TBL'ye cikma derdi de yaninda..)
Ancak tanking'in hersey olmadigini gostermek icin soyle degisik bir istatistik vereyim mesela sizlere.. BC Dingo disinda, simdiye kadar 7 takim TBL'de tanking yapti.. Bunlardan biri Dingo oncesinde, digerleri sonrasinda.. Bu sezonkileri saymiyorum da.. Belki o onceki arkadaslar paralarini kullanmak icin siralarini bekliyorlar ve parayi repoya yatirmislar da olabilir.. Ancak gorunen o ki hersey planlanildigi gibi gitmiyor..
Kisaca isin ozeti; iyi manager'lik yada basariyi getiren sey her zaman para olmuyor.. Evet para cok cok onemli, olmazsa olmaz.. Ama o parayi kullanabilmekte, o parayi kazanmak kadar marifet isteyen manager'lik yetilerinden biri.. Yoksa simdi 6-7 tane Dingo ayarinda takimimiz olmasi gerekirdi..

Edit; yazilanlari anlamakta sikinti yasayan arkadaslar icin, ya da her uzun yazi gordugunde tartisilmis/tartisiliyor sananlar icin; yukaridaki yaziyi kalinlastirdim..

Last edited by AleXia LezQui at 4/16/2012 2:20:51 PM

From: Fitz

This Post:
00
212228.238 in reply to 212228.235
Date: 4/16/2012 2:38:47 PM
Overall Posts Rated:
4242
Şanslı olup olmamanın önemi yok. Her ne oyun oynarsak oynayalım ekonomi en önemli şeydir ve ekstra beceri gerekir. Bazı insanların kendileri yakalayamadığı veya hiçbir zaman yakalamayacağı başarılar için seninkini mundar gibi görmesi sadece kendi zayıflıklarını göstermektedir. Bence dikkate alınmayacak kadar basit şeyler söylenenler.

Hile hurda yoksa kime ne. O harcadığın paralarla kaç sezon ligde ve beide kalıcı olacağını kendin de belirttin. Sen seçimini yapmışsın. Başarı dilemeyenler dışındakileri pek önemseme. Oyundan anlamayanlar senin konumunda zaten olamayacaklardır.

Sonuç olarak başarılar, kupayı almadan gözümüze gözükme. :)

@Flarex: Benim bildiğim 1 takım daha vardı Ali hoca gibi başarı yakalayabilecek banlandı o takım.(ekonomisi biraz daha iyiydi.) Kaldı ki onun niyeti de tanking değildi. Her neyse diğer takımlar kimler bilmiyorum.

Last edited by Fitz at 4/16/2012 2:39:48 PM

Advertisement