Zastanawiam się czy naprawdę nie rozumiesz, czy tylko udajesz? :) Wedle mojej wiedzy zawodnik Oskara został powołany do kadry tylko dlatego, żebyś Ty poznał jego skile więc nie proszę nie uogólniaj.
Przecież Oskar mnie zapytał o jego skille ;-) No to ja uprzyjmie mu je podałem.
Mogłem wymyśleć nieprawdziwe, ale wtedy mógłbym go wprowadzić w błąd. Mógłby np. przez to źle ustawić skład ;-)
Więc wolałem podać mu prawdziwe. A w ten sposób upoważnił mnie do użycia mocy na jego zawodniku ;-) Jeśli miałem mu podać skille (o co poprosił) no to chyba jasne, że musiałem je poznać ;-)
No chyba, że upoważnienie obowiązywało tylko na wypadek, gdybym podał nieprawdziwe skille ;-)
Podstawowa zasada - jak ktoś mówi, że ma karetę, a myślisz, że blefuje, to przyjmij z pokorą, jeśli jednak ma karetę ;-)
zepsutej atmosfery na forum przez Twoje głupie żarty.
Zanim użyłem mocy, to inni sobie stroili głupie żarty. Przykład:
(131964.102). Podejrzewam, że gdybym podał niewłaściwe skille to byłaby kupa śmiechów i żartów ze mnie. Do śmiechu byłoby oczywiście innym. No niestety pechowo tak się złożyło, że skille okazały się prawdziwe ;-)
I wtedy nagle się okazało, że poczucie humoru znikło ;-)
A atmosferę zepsuły osoby, które nie potrafiły się opamiętać w zacietrzewieniu. Osoby, które na luzie podeszły do tematu to widzą to inaczej ;-)
No ale ja nie poradzę na to, że często natura wielu ludziom każe szukać dziury w całym, przekrętu, oszustwa.
Przypomnę, że pierwsza wątpliwość co do legalności pojawiła się jeszcze zanim napisałem drugiego posta w tym wątku (a w pierwszym był tylko link i życzenie dobrej zabawy).