Egy gyors helyzetjelentes.
A 21 eveseket vegigneztem (huzoember potencialig, 40 jatekosunk van):
- Az egy dolog hogy nem az en "stilusomnak" fekszenek, dehat ebbe sok beleszolasom nem volt, iden ebbol kell fozni.
Ahogy irtam is a jelentkezesemkor sokat nem varok ettol az evtol. Megvan a sajat tervem, elkepzelesem, azt probalom epiteni a mostani 18-19 evesekkel.
- Az mar egy masik dolog, hogy katasztrofalis a felhozatal. Leginkabb elkepzeles nelkuli, ahogy esik ugy puffan edzesek.
Pici statisztika itt.
Egyetlen jatekos sem eri el a 100 OSP-t (12.06.2020)
4 jatekos van 90 OSP felett
14 jatekos 80+
13 jatekos 70+
9 jatekos 60+
Az azert jol latszodik hogy ahol maximalis odafigyelessel es megfelelo edzovel, stabbal, letesitmenyel megy az edzes a mostani 18-19 eveseknel (ma, 12.06.2020-an) 74-76 OSP korul jarnak a fiatalok. A cel a 90-100- ba hozni oket 21 eves korra. Szoval all in all nagyon gyengek a mostani 21 evesek es az OSP meg csak egy dolog de van olyan 90+ os akit be se tudok tenni mert hasznalhatatlan aranyban van edzve....
- 18-19 evesekkel (huzoemberig lefedve), mindenkivel felvettem a kapcsolatot es letrehoztam egy zart Facebook csoportot ahol mar 17 menedzser van aki elfogadta a meghivast es nyitott arra hogy egyuttmukodjon.
Nyilvan itt is vegyes a felhozatal, de vannak igeretes es vannak extra jol edzettek is. Bizom benne mindenkinek vilagos a tervem es tudja is csinalni.
Egyelore azt latom hogy jol mukodik a kommunikacio es igyekszem segiteni az embereket, hiszen nem mindenki rutinos, lehetet eppen valaki egy kezdo menedzserkent talalt egy jo 18 evest, nekik altalanos tanacsokkal is igyekszem segiteni.
Az U21-es elkepzeleseim teljesen osszhangban vannak a nagyvalogatottal (Deakdzso is tagja a csoportnak es latja mi tortenik, illetve egyeztetek vele folyamatosan) igy azt gondolom hogy az atmenet is adott U21 utan a nagy csapat fele azoknal akik partnerek ebben.
Sz.