może i jestem faworytem(patrząc na statystyki) ale tak tylko trochę, w dodatku nigdy nie udało mi się przejśc tego faceta:
(11861468)dwa razy odpadałem z fazy pucharowej w BBB i za każdym razem on grał w zespole przeciwnika, może w końcu się uda z nim wygrac?

długoterminowy plan zakładał walkę o BBB w następnym sezonie po jeszcze jednym wzmocnieniu, ale może być że ani PP ani MP nie powącham, głównie banan z koźlikiem zrobią wszystko żebym za sezon w tym BBB nie zagrał

więc mój plan może runąć
mam teraz dwa wyjścia, albo liczyć na farta, albo zrezygnowac ze wzmocnień na następny sezon i kupic teraz, na szybko jakichś mutantów żeby się mocno postawić w lidze
wszystko przez poziom polskich lig, już pisałem o tym ale polska liga to piekło
wystarczy porównać moje wyniki w fazie pucharowej w BBB a np. pucharowy mecz z telesforem
okazuje się że toporek walczyłby tam równie skutecznie jak młoty czy goldena, w innej lidze w innym kraju już dawno zdobywałby tytuły, ale niestety gra w Polsce
mam wrażenie że zespoły które walczą o trzymanie w PLK (chodzi również o Ciebie) bez problemu dostałyby się do rundy pucharowej BBB
więc jak ktoś gra w w polskiej lidze i wydaje mu się że nie idzie mu najlepiej, bo sukcesów mało to się myli, po prostu Polska to kraj gdzie żyje się ciężko a gra w polskim BB jest jeszcze cięższa