22 evesen az en fiataljaim max 20 ezret kerestek, na az koltseghatekony, a 35 ezer nem mondanam annak plane egy kezdo csapatnal.
Nem vitazni szeretnek csak ami az U21-nek kell az 99% hogy a csapatnak, foleg kezdo csapatnak nem jo.
Mikor fog U21-be kerulni olyan 20 eves akinel a masodik szezonban kezded el a fo skilleket fejleszteni? Soha, ezert mindig az volt az "elvaras" hogy mar 18-19 evesen fel legyenek turbozva a fo skillek.
Sz.
Én sem vitázni szeretnék. :)
Viszont amit írsz, az szerintem nem igaz, nyilván azért mondod ezt, mert neked más tapaszzalatod van. Bedobó poszton nem nagyon van kiegészítő skill, a kiegyenlített edzés miatt a fizu sem nő úgy.
Mellesleg a frissen draftolt játékosok kis hányadát érdemes multizni, most egy 185 centis játékosnak felesleges 1-3as skillekről felhúzni benti képességeit, épp úgy a magas centereknek a hasonló szinten levő kinti képességeit, mert sosem térül meg.
De ha mondjuk egy 4-és edzővel 2 irányítóinak a főskilljeit feledzi pár szezon alatt elég jó szintre, abból pénzügyi hasznot simán húzhat egy kezdő felhasználó is.
A valóság pedig az, hogy a drafkor kiküldött levelek legalább felénél olyan válasz jön, hogy nem túl tapasztalt felhasználó segítséget kér, mert nem tudja hogyan működik az edzés. Ha nem lenne scoutkodás, akkor ezeknek a felhasználóknak senki sem nyújtana segítséget, jóval kevesebb magyar játékos kapna edzést.
Csak azért reagáltam a hozzászólásodra, mert nem szeretném hogy az új felhasználóknak akik esetleg olvassák, torz képük alakuljon ki az U21-ről, mert aki megtanul kinevelni általunk egy használható játékost, az már hatalmas kezdeti lökést kap arra, hogy majd eredményeket érjen el, lám, Te is feljutsz az első osztályba, amihez őszintén gratulálok! :)