Ukraina vs. Türkiye 100 - 99 (
(20975)) +1
Türkiye приклала більше зусиль у цей матч, ніж Ukraina.
Ура таваріщі, ми займаємо 1 місце і проходимо в наступний раунд

Якимось чудом вигризли перемогу в діючих
Чемпіонів Європи(19 сезону), але не просто виграли, а ще й на меншому настрої , це взагалі бомба

))
Впринципі нам було потрібно не програти більше 14 очок і ми були б полюбому 1ші, але для рейтингу, та і для своєї впевненості, ця перемога була дуже необхідною.
Щодо матчу: то весь матч був качелями, в яких то ми то турки відривалися один від одного на відстань до 10 очок.
Порадував Федорець, Наумчевський, Буріменко, Кармаліта, Алєксєєнко, Бессараб , Горностаєв. Розчарував Богатирь, хотя він єдиний грав у 8 формі, але хотілося б кращого, також слабувато зіграв Рухлов, ну і мабуть моя помилка це заявка Кутепова в останні хвилини, так як він нічим особливо не відзначився:( Хотя без його 2 очок ми б не виграли )
Після таких матчів, розумієш шо кожен ап/дроп, форми/скіла може вирішити хід поєдинку, але сьогодні удача була на нашій стороні.
Підсумкова таблиця у нашій групі:1 Україна 7-0 +108
2 Німеччина 5-2 +89
3 Туреччина 5-2 +77
4 Швейцарія 5-2 +43
Отже, своєю перемогою, ми подарували вихід з групи Німцям, з них мені БМВ якшо чесно то вони мене підкупили

Туркі килим тіки пропонували ))))
Всім величезне дякую за таку шикарну форму цього тижня, а також за привітання, ну і прошу не розслабляйтеся, тепер підуть ще важчі матчі, тому форма дуже важлива. Щодо майбутніх суперників поки не дивився , але думаю буде дуже важко, але будемо боротися.
Завтра якщо буде час, то буде мінімальний огляд наступних суперників.
А поки всіх ще раз вітаю з цією чудовою перемогою!