Sākšu ar to, ka novēlēšu Laimīgu 2013. gadu. Dažiem jau tas sācies, bet citiem Vecais Jaunais gads vēl tikai priekšā.
Svētku un atvaļinājuma sakarā biju nedaudz novērsies no BB, līdz ar to pēc Leģendu - U21 spēles nekas prātīgs nav rakstīts.
Šī sezona sākusies neslikti tabulā it kā viss ok, 5-0, bet gribējās labāku +/- tomēr.. Pretinieki nebija no paša augšgala. Svarīgākās spēles vēl tikai priekšā, un pirmā jau nākošnedēļ pret Venecuēlu izbraukumā. Lielākās raizes rada Džoniji Angļi izbraukumā.
Ja runājam par tabulu. Būtu stulbi pie šādas grupas nedomāt par 8-0 pēc grupu turnīra. Vai tas izdosies, redzēsim. Negribas ent mocīt pārāk. Labā ziņa ir tāda,ka vairākas bezzaudējumu komandas aizvadīs savstarpējās spēles, līdz ar to to skaits saruks.
Otra labā ziņa ir formas. Paldies džekiem! Līdz arto sekoja, manurāt, visu laiku labākie stati NT vēsturē. Nedaudz raizes rada mūsu algas ziņā lielākais vīrs Erminš, kurš ar 2M transfēru ir pievienojies franču III.līgas komandai, kura ignorē vēstules.
Tāpat žēļ Pekša trauma,kas tomēr viņam nodzīs formu un kādu laiku sastāvā netiks.
Joprojām ir ilgas par lielāku IS reitingu. It kā 15 nav maz, bet zinot kādā stāvoklī katram džekam ir IS skils, mums vēl augt un augt. Nevelti esmu teicis, ka 15 (vidējs) nav mūsu griesti. Mēs varam daudz vairāk.
Pastāv sarunas, kāpēc izlasē nav tas un tas. Piemēram, Knutiņš ar savu lielisko skilu summu. Tik pat labi var jautāk, kāpēc nav pieteikts Purmalnieks, kuram summa ir ļoti līdzīga. Summai te nav nekāda nozīme. To pašu 100 var iegūt katru skilu paceļot uz ''izcili'' - 10*10=100. Pašreizējā modelī neredzu Knutam vietu. Skrieties mēs īsti nevaram,vēl jo vairāk bez Pekša un Purmalnieka ierindā. Bet uz garo taktikām priekšroka tiek dota Bevaldam un Inbergam, nemaz nerunājot par Beteri.
Tas protams ir tikai mans redzējums. Ja kādam ir jautājumi vai ieteikumi - es būšu atvērts sarunām. Ne jau viens es te Lion King. Visi esam vienādi, man tik dotas priekšrocības salikt sastāvu.