Pewnie bym tak zrobił, gdybyś pozwalał się traktować poważnie ;-)
Czy bardziej poważni wg Ciebie się ci nastolatkowie, którzy zakładają kilka drużyn i nie chwalą sie tym na forum? A dzięki którym istnieje stanowisko GM-a w tej grze i dzięki którym masz dodatkowe uprawnienia? ;-) I robotę, którą jak myślę, traktujesz poważnie ;-)
A ja z otwartą przyłbicą wszystko zrobiłem na forum a nie gdzieś na boku ;-)
Pisałeś też, że masz bazę danych ze skillami, a jakoś nie do końca była to prawda ;-). Więc czemu niby w tym temacie miałbym Ci wierzyć ;-)
Przecież na tym forum pełno osób kłamie ;-)
Np niektórzy piszą, że odwróceni są gorsi, nieważne ;-)
Albo że np. mają fajniejsze czirliderki niż rywal - a tak się składa, że w tej grze nie ma czirliderek. Są tylko zera i jedynki, gdzieś na dysku ;-) Wszyscy kłamią ;-)
Listy ze skillami nie mam na dysku. Co nie zmienia faktu, ze jakbym chciał, to mógłbym ją mieć ;-)
Leszek nawet mnie zapytał czy w zamian za pomoc przy skautowaniu nie dać mi listy ze skillami. Tylko że ja mu odpowiedziałem, że taka lista do niczego nie jest mi potrzebna ;-)
Całe szczęście ;-). Co prawda nigdy nie byłem fanem Gwiezdnych Wojen, mimo swojego wieku, ale skoro tak lubisz tą tematykę, to spójrz na to w ten sposób - musiałem użyć swoich mocy GM'a (nawet, jeżeli są niewielkie ;-), aby bronić mieszkańców BB świata przed najeźdźcą, który zagrażał utrzymaniu status quo naszej planety. Co prawda niebezpieczeństwo okazało się nieprawdziwe a najeźdźca blefował, ale parę guzików trzeba było wcisnąć ;-)
Przecież od początku mówiłem, że nikomu nic nie grozi. Ale jak ktoś nie wierzy ludziom na słowo to sam sobie potem dokłada roboty ;-)
A tak BTW, jednak php ;)
A teraz sam zaczynasz używać zaklęć, może nawet mocy ;-)
BTW: BB-cy dalej wkurzeni? ;-)
Czy może mam ich zaprosić na audiencję i zrobić wykład o Jasnej Stronie Mocy B.B.Kinga ;-)