Είναι το τελευταίο μου μήνυμα που θα γράψω.Την νίκη την ζήσαμε κ την γουστάραμε μέσα στο γήπεδο.Τι περιμένετε να γυρίσω σπίτι κ να γράφω μπλα μπλα μπλα.
Δείτε τα χάλια σας κ αυτούς που θα πουλάνε παπάδες.Χθες βράδυ ερα σπορ: τι χαίρονται οι παοκτσήδες μία νίκη κάνουν κ πανηγυρίζουν στο λευκό πύργο.Την επόμενη φορά όταν νικάω θα πηγαίνουμε κ θα κλαίμε!!!!
Αθλητική Κυριακή κανένας δεν είπε για τις γκολάρες Γκαρσία Ζλάταν..Αν τα έκανε ο Σισέ Θεό θα τον κάνατε.....
Σήμερα ο Κοντος περνούσε κλίμα ότι σας βρίσαμε τους παίχτες.Ξεχνάτε τι μάπες φάγατε στην ριζούπολη κ κάνατε την πάπια!!!Την επόμενη φορά θα σαςδίνουμε κ ανθοδέσμες!!!!
Σήμερα άκουσα ότι ο Σαριέγκι είναι καλύτερος από Μέλμπεργκ κ ότι ο Κοντρέρας είναι της πλάκας!!!!
Επειδή εμείς τα Μπαόκια όπως αναφέρατε ζούμε στον κόσμο μας,με 600000 που μαζέψαμε στην αύξηση μετοχίκού κεφαλαίου χαρήτε τα λεφτά σας κ τα κότερα σας....Τέλος οι απόψεις μερικών παιδιών είναι απόλυτες στο φόρουμ κ καλά κάνουν δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω κ να είμαι στην παρέα σας....
Θα ζω στο δικό μου όνειρο να δω την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα.....Νικόλα να είσαι καλά κ ο Πας να ξέρεις μπλουμ...Στο είχα πει!!!!!