E moj kolega ja mislim da ovaj engine mrzi sve nas ,a neki ga dobro prihvataju a neki lose!!! Ja sam jedan od tih sto ga lose prihvata a mislim da svi realni likovi bi se trebali slozit sa mnom da ovaj engine je ne realan,zbog ovih izgubljenih lopti, ja cu prihvatit cinjenicu da gubim po utakmici 20 lopti ali da gubim po 40 to ce stvarno preci svaku granicu realne kosarke !!!
To radi selektivno naravno,ali su ga vala pretjerali da ekipa gubi na utakmici 35 lopti ne samo ja vec sam analizirao jos par utakmica!!!
Ovo je sve napravljeno da igra dobije na dinamici,ali drug po meni i jos mnogima preforsirali su engine!!!
Naravno da je previse da se izgubi 65 lopta u dvije utakmice ako ti to nije previse onda je za tebe previse 200 izgubljenih u dvije utakmice!!!!
Ne,ja samo metuzalema nazivam neznalicom jer ponavlja jedno te isto doduse ni ja raznovrsnije ne pricam ali mi ne znaju dat odgovor konkretan jer ne postoji,mozda si pomislio da ga nazivam neznalicom zbog njegovih formacija,igre i tako dalje,on je stigao dokle je stigao to je za svaku pohvalu....!!!
Ma ne zelim da se obracam nikom da vam ne kvarim ovaj engine pojedincima,a sumnjam da bi i bio promjenjen!Nek ostane sve kako jest,ovaj me engine strasno zafrkao kao i pojedince ali nije vazno ,vec sam napravio plan kako da gubim realan broj lopti ako je to moguce u ovom enginu tj.napravit par Dobrih transfera na vanjskim pozicijama!!!Nisam prije htio nista mjenjat tj. od 25.07 do 05.09 jer nisam osjecao nedostatke u ekipi a da sam znao da ce do ovog doc davno bi ja transferao!!!
Hehe kralju ni ja ne smaram sa rehabilitacijom,izgubljenim utalmicama ali ako je nesto pretjerano to su ove izgubljene lopte !!!
Eto vas,svi mi postavite 30 pitanja a ja cu vam odgovorit 60 tj.bonus +1!!!! To je kad covjek zna sta govori,a u ovom slucaju ja sam taj covjek!!!! Mislim da sam dobro ispekao pa rekao kao i obicno sto radim :):)
PS Ne,ti znas razgovarat pa cu te nazvat diplomatom!!!!